Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Absolutnie nie. To taki nowy projekt, lepszy niz INVITRO, tylko na razie bez refundacji z NFZ. Jestes zainteresowana zeby Ci jakis "pakiet" wmowic? ;)

Zgodnie z Deklaracja Praw Czlowieka nie testujemy na ludziach, trafila sie Kosmitka wiec szkoda byloby nie skozystac ;)

Dopiero przeczytałam :lol2:

Jak najbardziej jestem zainteresowana ;)

A ja se napiszę na priva i się dowiem, i wam nie powiem :p:p:p

Witam wszystkich :)

W szczególności Autorkę.:welcome: Genialny dziennik. Właśnie przebrnąłem przez wszystkie komenty - dziennik czytałem równolegle (żeby daty mniej więcej się zgadzały) Wielki SZACUN za własnoręczne wykonanie domu i prowadzenie świetnego dziennika.

:wave:

Szczere GRATULACJE za dotychczasowe osiągniecia i oby wszelkie przeciwności zniknęły Wam z dalszej drogi ku wymarzonemu domkowi.:yes:

MSU świetnie czyta się Twój dziennik, duże postępy w pracach i Twoje lekcje są bardzo pouczające :D

Nooo i gratuluję dzidzi :D

Witam nowych Muratorów i pozdrawiam, sił życzę w tej nierównej walce :)

MSU gdzieś się znowu zapodziała? Ma nadzieję, ze się nie wczasujesz na wiadomy koszt:hug:

no zgujba znajdź się :)

Tęsknię :(

I ja i ja:confused:

I ja oczywiście też

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,003_RB_orig.gif

No przeciez jestem, nawet jak mnie nie ma to i tak jestem i wszystkie Was Aj lawju :D

• 2 weeks później...
http://merlin.pl/To-musi-sie-udac_Paul-Smith,images_product,21,978-83-7642-041-7.jpg

Zmieniasz imydż MSU ? :) czy to nowy projekt?

:hug:

oj tam odrazu zmienia IMIDŻ

przefarbowala sie i ciut zaniedbala golenie wasa, wielkie mi co, kazda z Was to czeka na starosc... wąsik znaczy sie ;)

HAHAHA! mozecie mnie teraz nienawidzic ale taka jest prawda i nieunikniona kolej rzeczy;)

Edytowane przez Tomasz Antkowiak

oj tam odrazu zmienia IMIDŻ

przefarbowala sie i ciut zaniedbala golenie wasa, wielkie mi co, kazda z Was to czeka na starosc... wąsik znaczy sie ;)

HAHAHA! mozecie mnie teraz nienawidzic ale taka jest prawda i nieunikniona kolej rzeczy;)

phiiii. że niby dopiero teraz ??

;)

MSU - czuję,że jesteś :)

- Witia! Coś ty taki nienapasiony, a? Sto razy mówił, że masz nienawidzić to Kargulowe plemię. No i nieuchronnie idzie do pełnoletności. Toż ona nie dla ciebie!

- Ale tato, jak ja się napatrzę, tak dobrze, i w nocy się przyśni, to jej tak nienawidzę, że strach :lol2::lol2::lol2:

J.

Wielki Brat Was widzi :cool:

Ale jakby sie czlowiek nie przebrał, to i tak mnie wysledzicie, nic sie nie da przed Wami ukryc ;)

Ps. Tomek, to mowisz, ze juz nie wystarczy depilacja nog, o cholera nie wiedziałam ;)

Jak sie ogarne z tym nowym projektem, to sie pochwalę.

Buziaki słodkie Wam zostawiam :) ( bez kłucia wąsem)