agalind 18.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 MSU gdzieś się znowu zapodziała? Ma nadzieję, ze się nie wczasujesz na wiadomy koszt:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 no zgujba znajdź się Tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 I ja i ja:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 I ja oczywiście też http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,003_RB_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Absolutnie nie. To taki nowy projekt, lepszy niz INVITRO, tylko na razie bez refundacji z NFZ. Jestes zainteresowana zeby Ci jakis "pakiet" wmowic? Zgodnie z Deklaracja Praw Czlowieka nie testujemy na ludziach, trafila sie Kosmitka wiec szkoda byloby nie skozystac Dopiero przeczytałam Jak najbardziej jestem zainteresowana A ja se napiszę na priva i się dowiem, i wam nie powiem :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam wszystkich W szczególności Autorkę. Genialny dziennik. Właśnie przebrnąłem przez wszystkie komenty - dziennik czytałem równolegle (żeby daty mniej więcej się zgadzały) Wielki SZACUN za własnoręczne wykonanie domu i prowadzenie świetnego dziennika. Szczere GRATULACJE za dotychczasowe osiągniecia i oby wszelkie przeciwności zniknęły Wam z dalszej drogi ku wymarzonemu domkowi. MSU świetnie czyta się Twój dziennik, duże postępy w pracach i Twoje lekcje są bardzo pouczające Nooo i gratuluję dzidzi Witam nowych Muratorów i pozdrawiam, sił życzę w tej nierównej walce MSU gdzieś się znowu zapodziała? Ma nadzieję, ze się nie wczasujesz na wiadomy koszt:hug: no zgujba znajdź się Tęsknię I ja i ja:confused: I ja oczywiście też http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,003_RB_orig.gif No przeciez jestem, nawet jak mnie nie ma to i tak jestem i wszystkie Was Aj lawju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A kurde, tu może czarownice są, ale nie wróżki , skąd mamy wiedzieć ,że jesteś jak Cię nie ma, hęęę???? http://www.sherv.net/cm/emo/hug/hug-from-behind.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A kurde, tu może czarownice są, ale nie wróżki , skąd mamy wiedzieć ,że jesteś jak Cię nie ma, hęęę???? http://www.sherv.net/cm/emo/hug/hug-from-behind.gif No jak to, to się po prostu wie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 MSU Twój dziennik, a teraz komentarze są lepsze od najlepszej książki, tak do poduszki czytam! Gratuluje i też ciekawa jestem jak z tym kręceniem betonu? Można do 6 miesiąca czy nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 No jak to, to się po prostu wie:lol: a,znaczy,że duchowo się łączymy ?? w zasadzie, to od pewnego czasu miałam wrażenie, że ktoś mnie śledzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Jesteś, ale Cię nie ma? To chociaż pomachaj, co? a,znaczy,że duchowo się łączymy ?? w zasadzie, to od pewnego czasu miałam wrażenie, że ktoś mnie śledzi Malka, czuje sie podobnie jak do skrzynki zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.06.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 http://merlin.pl/To-musi-sie-udac_Paul-Smith,images_product,21,978-83-7642-041-7.jpg Zmieniasz imydż MSU ? czy to nowy projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Msiniu, nadaj coś wakacyjnego;)... buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 30.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) http://merlin.pl/To-musi-sie-udac_Paul-Smith,images_product,21,978-83-7642-041-7.jpg Zmieniasz imydż MSU ? czy to nowy projekt? oj tam odrazu zmienia IMIDŻ przefarbowala sie i ciut zaniedbala golenie wasa, wielkie mi co, kazda z Was to czeka na starosc... wąsik znaczy sie HAHAHA! mozecie mnie teraz nienawidzic ale taka jest prawda i nieunikniona kolej rzeczy;) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 30.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Oj Tomaszu igrasz z ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 oj tam odrazu zmienia IMIDŻ przefarbowala sie i ciut zaniedbala golenie wasa, wielkie mi co, kazda z Was to czeka na starosc... wąsik znaczy sie HAHAHA! mozecie mnie teraz nienawidzic ale taka jest prawda i nieunikniona kolej rzeczy;) phiiii. że niby dopiero teraz ?? MSU - czuję,że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 HAHAHA! mozecie mnie teraz nienawidzic ale taka jest prawda i nieunikniona kolej rzeczy;) - Witia! Coś ty taki nienapasiony, a? Sto razy mówił, że masz nienawidzić to Kargulowe plemię. No i nieuchronnie idzie do pełnoletności. Toż ona nie dla ciebie! - Ale tato, jak ja się napatrzę, tak dobrze, i w nocy się przyśni, to jej tak nienawidzę, że strach :lol2: J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 30.06.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.07.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wielki Brat Was widzi Ale jakby sie czlowiek nie przebrał, to i tak mnie wysledzicie, nic sie nie da przed Wami ukryc Ps. Tomek, to mowisz, ze juz nie wystarczy depilacja nog, o cholera nie wiedziałam Jak sie ogarne z tym nowym projektem, to sie pochwalę. Buziaki słodkie Wam zostawiam ( bez kłucia wąsem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ogarniaj, ogarniaj, bo my tu tuptamy z niecierpliwości Buziaki - również bez wąsa (póki co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts