Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelciu, dziekuje. A działka jest mała, jedynie 528 m, z czego spory kawałek to skarpy, bo mamy spore nachylenie

MSUniu, dałaś mi w takim razie nadzieję, że na mich 499m jest szansa na ogródek :)

Zachwycam się i zachwycam. Przeogromnie mi się podoba!

Dzieki wszystkim za miłe słowa na temat ogrodu, pokazałam tesciowi no i urósł mi chlopak o kilka cm, bynajmniej wzrost prezesowy juz przeskoczył ;) :cool:

Ciesze sie, ze Wam sie spodobało, no i chlopak sie spełnia w swojej pasji, bo ogrody to jego konik. Smieje sie z niego ze idzie na wyscigi z firmami ogrodzniczymi :)

Nelciu, no pewnie, ze bedziesz miala jeszcze ogrodek, zobacz nawet spory plac zabaw upchnelismy, mejd by Misiek&Tesc ofkorse

Zdjęcie0839.jpg

Tarciu, musze mu w koncu przetrzebić te zabawki, bo nas kiedys zasypia. A i tak Mlodemu najlepiej sie bawi w miejscu przy skladzie na drewno ( tam nie ma jeszcze trawy) - oczywiscie budowe tam ma i zalewa te swoje fundamenty i stropy z pompy. Zepsulismy dziecko tą budowa, bo tylko sie bawi w lanie fundamentow, wykopy, zbrojenia i stropy ;)

Trawka przy placu zabaw jeszcze licha bo dopiero co posiana, ale znajac łapę tescia to sie rozkrzaczy i rozdywani tak jak w pozostałej czesci dzialki

Tomek, strzeż się ciemnej ulicy i sierpniowych id ;) :cool:

cale to diabelstwo przy moim wrednych charakterze to potulne owieczki wiec chyba nie mam sie czego obawiac :)

a obiecaj ze sobie cykniesz sweetfocie jak ci juz kudlata broda i was wyrosnie pliiiiis :D

we wpis ku chwale tescia nikt tu nie uwierzy, wiec nie masz sie co wyluszczac;) wszyscy uznaja ze to szydera :)

pytanie mam o te 2 kempingi na ostatniej fotce:) wynajmujecie je urlopowiczom :D ? ;)

a na powaznie to oczywiscie trway i tych gorek Wam zazdroszcze jak cholera :)

Edytowane przez Tomasz Antkowiak

MSU

Szacun dla teścia - plac zabaw full wypas. Proste formy i zarazem eleganckie. Bravo. :) Stolarka to moje hobby więc wiem co mówię tfu piszę. Sam nabrałem ochoty by się tam pobawić :rolleyes:

PS Myślę że Tomasz z zazdrości sam zapuszcza brodę i wąsy i tak go to pochłonęło bo coś się mało ostatnio na forum udziela ;)

Cześć MSU (wszyscy Troje + projekt + teściu :)

Pytając o ogród/obejści miałem na myśli, zobaczyć Cię z grabkami na jałowym terenie, który miałem przyjemność zobaczyć kiedyć tam...

a Ty serwujesz mi tutaj ogród nadający sie do nagrany "Mój ogród 2013".

Pięknie to wygląda, aranżacje najbardziej lubiane przeze mnie... zacnie w formie, w końcu co proste jest genialne... szacun na Teści :)

Życzę dużo zdrówka wszystkim w realizacji projektu...

Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy...

Inż.

Spóźniona jestem , ale obejrzałam ..... i z wielkim trudem zbieram szczękę z podłogi. Zwłaszcza jak sobie przypomnę zdjęcia BEFORE :)

Jesteś moją nadzieją, bo u mnie na razie dwumetrowe pokrzywy królują.

:hug:

Aniu, spokojnie i u Ciebie sie zatrawi :) A herbata z suszonej pokrzywy podobno jest bardzo zdrowa ;)

pytanie mam o te 2 kempingi na ostatniej fotce:) wynajmujecie je urlopowiczom :D ? ;)

Przeciez miales przyjechac na wakacje ;) :cool:

ps.

Nie masz co zazdroscic, przeciez Gosia to ogrodniczka całą parą, zobaczysz jak Cie pogodni do łopaty, grabi i walca :)

MSU

Szacun dla teścia - plac zabaw full wypas. Proste formy i zarazem eleganckie. Bravo. :) Stolarka to moje hobby więc wiem co mówię tfu piszę. Sam nabrałem ochoty by się tam pobawić :rolleyes:

Tylko sie pochwal jak Ci poszlo, a tesciowi przekaze szacuny :)

PS Myślę że Tomasz z zazdrości sam zapuszcza brodę i wąsy i tak go to pochłonęło bo coś się mało ostatnio na forum udziela ;)

A ja mysle, ze jemu nie rosnie ani broda, ani wasy i sie chlopak chce dowiedziec jak to zrobic ;)

A

Przeciez miales przyjechac na wakacje ;) :cool:

ps.

Nie masz co zazdroscic, przeciez Gosia to ogrodniczka całą parą, zobaczysz jak Cie pogodni do łopaty, grabi i walca :)

na wakacje to tylko z nasza wlasna skorupka starowinka :)

w kwestii prac ogrodniczych to sie nie dam :) mam tyle roznych innych prac zaplanowanych gdyby jakims cudem zdarzylo sie ze bede mial wolny czas ze na robote w ogrodzie sie nie zapowiada :)

Cześć MSU (wszyscy Troje + projekt + teściu :)

Pytając o ogród/obejści miałem na myśli, zobaczyć Cię z grabkami na jałowym terenie, który miałem przyjemność zobaczyć kiedyć tam...

Jak ja bym miala robic ten ogrod, to by nic nie urosło jedynie suche badyle, taka ze mnie ogrodniczka :cool:

Pięknie to wygląda, aranżacje najbardziej lubiane przeze mnie... zacnie w formie, w końcu co proste jest genialne... szacun na Teści :)

Życzę dużo zdrówka wszystkim w realizacji projektu...

Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy...

Inż.

Dziekuje , no i czywiscie zapraszam, teraz juz na kawke na taras.

PS Jakbys mial jeszcze ochote zrobic zdjecie, ze szrotem to ciagle jeszcze stoi ;)

No ale sie pieknego ogrodka dorobilas, no a plac zabaw swietny, widac, ze wszytsko stabilne i bezpieczne :)

Kochana, bardzo dziekuje:)

w kwestii prac ogrodniczych to sie nie dam

Zarzekała sie żaba błota, a cała dupa czarna :cool:

spóźniona, ale też się pozachwycam.

fantastycznie wyszedł ogródek i plac zabaw. to jest jakaś metoda: przez dłuższy czas nic nie pokazywać, przetrzymać wszystkich w napięciu, a potem tadam, no i zbierają wszyscy szczęki do kupy. :)

przy okazji zobaczyłam, że można jakoś wykorzystać płyty chodnikowe, których też trochę mamy. jaką farbą je malowałaś?

widzę na zdjęciu, że macie wyjście prosto na trawkę, bez żadnych stopni. całkiem możliwe, że też nam tak nam wyjdzie. zastanawiałam się, jak to będzie wyglądało, jak nie widać prawie cokołu w okół domu. ale jest ok. podoba mi się.

pozdrawiam gorąco.