Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luka - wiadomo ze tym pijanicom chodzi tylko o impreze, a nie o przyrost naturalny:)

A kto nie jest trendi, bynajmniej kto tak osądza, pseudo-samozwancze-forumowe-znawczynie szyku i designu, eee takie opinie to powinny latać każdemu koło doopy.

Aaa a teraz podobno do pępka nie używa się spirytusu, Octenisept jest - a tego pić się nie da - przykro, ze zmartwiłam ;)

Zawsze z rozrzewnieniem wspominam chwilę jak po powrocie ze szpitala z Najstarszą, poleciałam do nocnego i zdyszana od progu krzyknęłam: "setkę spirytusu poproszę!"... pani zrobiła taaaaaaaaaaakie oczy i powiedziała że nieletnim nie sprzedaja:lol2:

ps. jak się będziesz nudziła szukając Octaniseptu na alledrogo to skrobnij może jakie masz sprzęty w kuchni, co?? bo słyszałam że boszowe?

Teraz zajrzalem i w sumie to juz nie wiem czy to prawda czy tylko durne gadanie... faktycznie jestes w ciazy? Bo wiesz... ja z tym wmawianiem to tak wiesz... bez wiekszego przekonania... no... wiesz... rozumiesz... ale Misiek sie nie gniewa na mnie tak ?;)

ps.

HA !!!

ktos jeszcze chetny?

Moge Wam cos tam wmowic ale na wygrane pieniezne kontrakt mam podpisany wylacznie na wmawianie w kopiejkach.

To komu ? :D

EDIT: na bolace plecy wylacznie amol, i nie wmawiac tylko wcierac. jesli cos w butelce zostanie to mozna jeszcze ewentualnie lyzke, no dwie lyzki... a gora szklanke, przed snem wypic ;)

Edytowane przez Tomasz Antkowiak