nita83 01.10.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 żebyście jeszcze bliźniaka nie dorobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.10.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem, jestem Aj lowju Was wszystkich:) Ps. Szanowne towarzystwo,nie, nie macie okazji do picia, jeszcze nie rodzę, bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no nie rodzisz, bo przecież piszą, że półmetek dopiero. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Az strach cos pisać na muratorze. Albo cię obsobaczą że nie jesteś trendi albo ciążę wmówią i jeszcze termin porodu wyznaczą. Same czarownice:stirthepot:. No doooobra i czarowniki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 to czas chrzestnych wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Chrzestnych, chrzest, pępkowe... J. PS: no właśnie, zapomniałbym, my, męska część komentujących, musimy szanownemu winowajcy wytłumaczyć, jak się spirytus do pępka rozrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Luka - wiadomo ze tym pijanicom chodzi tylko o impreze, a nie o przyrost naturalny:) A kto nie jest trendi, bynajmniej kto tak osądza, pseudo-samozwancze-forumowe-znawczynie szyku i designu, eee takie opinie to powinny latać każdemu koło doopy. Aaa a teraz podobno do pępka nie używa się spirytusu, Octenisept jest - a tego pić się nie da - przykro, ze zmartwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Zawsze z rozrzewnieniem wspominam chwilę jak po powrocie ze szpitala z Najstarszą, poleciałam do nocnego i zdyszana od progu krzyknęłam: "setkę spirytusu poproszę!"... pani zrobiła taaaaaaaaaaakie oczy i powiedziała że nieletnim nie sprzedaja:lol2: ps. jak się będziesz nudziła szukając Octaniseptu na alledrogo to skrobnij może jakie masz sprzęty w kuchni, co?? bo słyszałam że boszowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.10.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wiesz, Octenisept octeniseptem, a spirytus zawsze można na wszelki wypadek rozrobić tak czy tak! PRAWDA, panowie? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Teraz zajrzalem i w sumie to juz nie wiem czy to prawda czy tylko durne gadanie... faktycznie jestes w ciazy? Bo wiesz... ja z tym wmawianiem to tak wiesz... bez wiekszego przekonania... no... wiesz... rozumiesz... ale Misiek sie nie gniewa na mnie tak ? ps. HA !!! ktos jeszcze chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 06.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Tomasz ty się teraz nie wycofuj. A niby na co chętny ? Jak na rozrabianie spirytusu to owszem zawsze mogę Jarkowi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 07.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Rewo Tomaszowi pewnie chodziło o nową metodę poczęcia dziecka tzw wmawialną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Rewo Tomaszowi pewnie chodziło o nową metodę poczęcia dziecka tzw wmawialną Kamilo ja wiem o co mu chodziło ale mam obawy czy aby chciałbym wstapić do jego klubu wmawiaczy. To może okazać się niebezpieczne A nuz ma on jakiś dar od kosmitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A jakiejś niewielkiej wygranej w totka tu nikt nie wmawia ?? Chętnie przyjme taką sześciocyfrową sumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 wole siedmiocyfową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 wygrałam, wygrałam.... trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 wole siedmiocyfową Ty jakaś zachłanna jesteś Ja mówie, o niewielkiej wygranej wygrałam, wygrałam.... trójkę No to gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Przyszłam CZEŚĆ powiedzieć Aż strach zaglądać Same czarownice;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ty jakaś zachłanna jesteś Ja mówie, o niewielkiej wygranej nie zachlanna a chora, plecy mnie bola to co sie bede schylac po drobne, jak juz wygrac to cos porzadnego, bo tak to tylko niesmak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.10.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Moge Wam cos tam wmowic ale na wygrane pieniezne kontrakt mam podpisany wylacznie na wmawianie w kopiejkach. To komu ? EDIT: na bolace plecy wylacznie amol, i nie wmawiac tylko wcierac. jesli cos w butelce zostanie to mozna jeszcze ewentualnie lyzke, no dwie lyzki... a gora szklanke, przed snem wypic Edytowane 8 Października 2013 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts