Jagna 31.12.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Adelka! ADELKA!!! Witaj na świecie Maleńka! My będziemy budować, dłubać, malować, ocieplać i takie tam. A ten mały człowieczek w ciągu nadchodzącego nowego roku zmieni się z wiecznie śpiącego tobołka w dziecko! Uśmiechnięte, komunikatywne, w pozycji wyprostowanej, może i chodzące.... To dopiero wyczyn! Co tam nasze dachy i kominki. Gratulacje dla Mamusi, Tatusia i Starszego Brata, no i spełnienia wszelkich marzeń. Niech dzieciaki zdrowo rosną, niech słoneczko nad Wami zawsze świeci, niech ten rok, jakże męczący, ale jakże pełen cudów będzie rokiem spełnienia marzeń! Całuję Was wszystkich bardzo mocno http://www.pic4ever.com/images/grouphug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.01.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dzieki, dzieki tez Was cmokam w czółko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ojej, dopiero teraz doczytałam! Dużo sił i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 MSU czy Ty już nigdy tu nie wrócisz na dobre? Na normalne zwykłe plotki i pogaduchy?? No dobra rozumiem że nowe dziecię Cię zaabsorbowało ale żeby aż TAK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Gratulacje! duzo sił i snu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu226 09.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Gratulacje Dzidzi Jak budowa? Zimowo-dziecięcy przestój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 również gratuluję powiększenia się rodziny. teraz taki model idealny - chłopiec i dziewczynka. super. pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.01.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Luka - no kiedys tam wroce, ale kiedy to kto mnie tam wie, jak narazie "delektuję się" cieplem rodzinnym Dzieki za gratulacje i zyczenia, fakt model nam się trafil wzorowy A mała to taka sliczniocha, ze tylko te male giry ciagle by mozna calowac:D Co do robot to w sumie, nie duzo juz zostało, ale wiadomo dla chcącego nic trudnego, coś sie na wiosne znajdzie Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 O jak fajnie widzieć Cię świecącą na zielono Prawie kosmicznie:) :hug: Brakuje mi Cię ale łaskawie wybaczam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.01.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Luka - Oj tam, jak juz bedziecie juz u siebie, mała podrosnie to nie wymigasz sie jak szurnę na Poznań i jednym suptem zaliczę i Ciebie i Tomka ( bez skojarzen prosze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 No i skopiowałam, wydrukowałam i wkładam do torebki.Oświadczenie to:) ps. przeciaż ja nie mam ŻADNYCH skojarzeń, absolutnie żadnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 26.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam serdecznie nie rozszyfrowałam jeszcze forum mam nadzieję że się wkleję we właściwym miejscu super dziennik uśmiałam się przy jego czytaniu i zawsze czegoś się człowiek przy okazji dowidział. Proszę mi powiedzieć co to za płytki drewnopodobne są w salonie. Z góry dziekuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Luka - Oj tam, jak juz bedziecie juz u siebie, mała podrosnie to nie wymigasz sie jak szurnę na Poznań i jednym suptem zaliczę i Ciebie i Tomka ( bez skojarzen prosze ) A jak już się rozpędzę, to na południu wyląduję - miałaś dopowiedzieć Tylko krzyknij wcześniej, skręcimy łóżeczko dla Adelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i skopiowałam, wydrukowałam i wkładam do torebki. Oświadczenie to:) No co Ty, nie ufasz mi ;) Buziole Witam serdecznie nie rozszyfrowałam jeszcze forum mam nadzieję że się wkleję we właściwym miejscu super dziennik uśmiałam się przy jego czytaniu i zawsze czegoś się człowiek przy okazji dowidział. Proszę mi powiedzieć co to za płytki drewnopodobne są w salonie. Z góry dziekuję . Witam, skoro sie usmiałas, to przynajmniej na cos sie ten dziennik przydał Plytki to Phorma, model "I Legni". Pozdrawiam A jak już się rozpędzę, to na południu wyląduję - miałaś dopowiedzieć Tylko krzyknij wcześniej, skręcimy łóżeczko dla Adelki A do Ciebie to ciut dalej, wiec po drodze w góry W sumie Mlodemu obiecalismy, wiec będzie okazja:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 O jak fajnie,ze choć na chwilkę się pojawiasz:):hug: a ode mnie, w każde góry blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 27.01.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dziękuje za odpowiedz płytki są tak piękne że wybaczyłabym im nawet że się same nie myją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Luka - Oj tam, jak juz bedziecie juz u siebie, mała podrosnie to nie wymigasz sie jak szurnę na Poznań i jednym suptem zaliczę i Ciebie i Tomka ( bez skojarzen prosze ) Cos mnie tak wlasnie podejrzanie uszy piekly... Bedzie nam niezwykle milo gdybyscie faktycznie kiedys zdecydowali sie nas przejazdem "zaliczyc" Smarkatych mamy w podobnym wieku to sie soba zajma a my dorosli mozemy sie napic:) Tzn Ty nie bo pewnie karmisz, Gosia nie... bo nie za to Misiek i ja mozemy za 4 osoby Edytowane 18 Lutego 2014 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nie wiem czy Gosi tez wmowiles, czy jednak tradycyjnie zmajstrowaliscie, bynajmniej trzymam kciuki za dziewczynke, tak zeby bylo sprawiedliwie do pary :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie wiem czy Gosi tez wmowiles, czy jednak tradycyjnie zmajstrowaliscie W gruncie rzeczy sam tez do konca nie wiem Nie mniej jednak liczy sie efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jak to było?? " Nie ważne jak zaczyna..." czy coś w tym stylu?? Gratuluję Sąsiedzie:wiggle: ps. i buziaki dla Gospodyni:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts