BasH 26.05.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A co? Wyglądam na więcej? To te kiełbachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Dziekuje za zyczenia:D ( zwlaszca za te 23 i 25 lat - od razu sie lepiej poczulam:)) A co do konkursu to nikt nie zgadł, wiec nagroda-niespodzianka nadal czeka:) Bash kcesz w łeb?? 30-stka to bedzie taka, ze na nawet na grupie łodzkiej bedą chodzić legendy a nie jakies tam pitu pitu przy kawce i serniku Edytowane 26 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Bash ty masz 3 tychy na karku, to tylko jeden więcej niż ja... Kuna, jakie młokosy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A ja Ci tutaj jeszcze nie składałem życzeń Więc życzę Ci takiego samego auta jakie masz w garazu http://images49.fotosik.pl/563/9e18b2e6326d73damed.png Chociaż z drugiej strony nie każdy lubi Porsche... A co do wieku, widzę dziecko już dużawe, jakieś 5-6 lat. Więc ja obstawiam 29lat, chociaż wyglądasz na 23... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) haha, w koncu ktos wpadl na to - bystrzacha jezdes. Przyjaciolka celowo nam Porszaka wstawiła, taki mały dżołk: Edytowane 26 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 \ bystrzacha jezdes. Sie gra sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Chociaż z drugiej strony nie każdy lubi Porsche... A co do wieku, widzę dziecko już dużawe, jakieś 5-6 lat. Więc ja obstawiam 29lat, chociaż wyglądasz na 23... dziecko jeszcze nie ma czech, ale jest wysoki i wyglada jakby byl duuuzo starszy. To gdzie mam wysłac nagrode ?? Ps. a juz myslałam ze wygra Bash, bo mam pętko kiełbasy do wysłania, Edytowane 26 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.05.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ps. a juz myslałam ze wygra Bash, bo mam pętko kiełbasy do wysłania, Ty mnie już nie kuś i nie tucz Jadę na budowę... Spalić kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) A co to za nagroda? Cały czas niespodzianka? EDIT: Aaaa! Kiełbachor! No to wyślij jednak Bash'owi. Jak moja narzeczona powiedziała: wyglądam "dobrze", więc muszę się trochę wziąć za siebie Edytowane 26 Maja 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 26.05.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Kuna, jakie młokosy ;P No właśnie siusiumajty jakieś nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to już wszyscy się orientują kto młodzi a kto leciwy ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.05.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to już wszyscy się orientują kto młodzi a kto leciwy ha ha Nie leciwy, tylko bardziej doświadczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to jeż chyba letko doświadczona jezdem http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Parę dni nieobecności a postępy takie, że trudno poznać. Nawet urodziny można przegapić W związku z powyższym życzenia ślę MSU najlepsze aby kolejne lekcje były tak samo pouczające i sił do budowy nie brakowało! No to sto lat! O wiek oczywiście nie chodzi, bo wiadomo, ze to mlodość tak Cie napędza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 27.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) To ja też z kwiatkami i zyczeniami, Witaj w gronie finisz 20 ja tak mam tylko do pazdziernika, a potem zycie zacznie sie na nowo ps. blondynki we wlochach maja wziecie ps.. przepraszam w italii Edytowane 27 Maja 2011 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 27.05.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 MSU: Jak tam postępy? Dotarł transport bloczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.05.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Dziekuje, dziekuje za zyczenia:) bardzo dziekuje Jak tam postępy? Dotarł transport bloczka? Jakie postepy, przez ostatnie dwa tygodnie to jak krew z nosa idzie jak nie pada to nie ma materiału. Do konca maja mielismy skonczyc sciany, a tu doopa jeszcze ze trzy tygodnie w takich warunkach. Podkupilismy 4 palety bloczkow i to tylko dzieki wtykom ( swoja droga tak rownych to ja w zyciu nie widzialam), w poniedzialek maja dojechac w koncu nasze bloczki. Stal czeka az sie skombinuje gietarka, a ja znow wyjezdzam służbowo i znow wszystko sie przeciągnie Edytowane 28 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 28.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Stal czeka az sie skombinuje gietarka witam. Moją samoróbną giętarkę skombinowałem z paru blach i starego popsutego łożyska w półgodzinki . Montowana na oczywiście samoróbnie zrobionej przyczepie przypiętej do auta jak na zdjęciach.Przyczepkę można wykiprować bez odpinania do auta, mój patent. pozdro Edytowane 28 Maja 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.05.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 witam. Moją samoróbną giętarkę skombinowałem z paru blach i starego popsutego łożyska w półgodzinki . Montowana na oczywiście samoróbnie zrobionej przyczepie przypiętej do auta jak na zdjęciach.Przyczepkę można wykiprować bez odpinania do auta, mój patent. pozdro ..załóż dziennik:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 a u mnie majster wbił kilka krótkich prętów i na nich wyginał pręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts