BasH 15.06.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 PS. Zaczelam krecic zbrojenie na strop ( urlop trzeba wykorzystac:)) ... i donosić na kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.06.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 (edytowane) ... i donosić na kolegów Aj tam, aj tam. Od razu donosić, chwalić sie kolegami a a nie donosić Edytowane 15 Czerwca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.06.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 na świeże powietrze wyjdź a nie na drutach robisz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.06.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 na świeże powietrze wyjdź a nie na drutach robisz:lol2::lol2: no przeciez ja na swiezym powietrzu dziergam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 a to co innego tylko pokaż co udziergasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.06.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 a to co innego tylko pokaż co udziergasz a plose baldzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 18.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. A wiesz że z fi 6 można bez problemu giąć dwa strzemiona na raz,trzymając dwa pręty jeden nad drugim? Organizacja pracy zawsze się opłaca. Dla przykładu rusztowanie na kołach z regulacją wysokości co 5 cm, 3 mx 1,2m platforma z wyciągarką na wiadro z zaprawą, z boczną osobno regulowaną mniejszą platformą do murowania wyższech narożników, to tak żeby Wuja Tomraider miał wygodnie... pozdrawiam. ps. niestety nie mieści się w ganku więc tam klasyka deski na pustakach... Edytowane 18 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.06.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Wujku Tomraiderze, probowałam wygiac dwa na raz, ale moja kosmiczna sila jest jednak za mala i nie dałam rady, dlatego wyginam po jednym PS. Jak Ty murujesz ta sciane na zaprawe to ja w szoku jestem, wyglada jakby byla na klej. Niesamowite Edytowane 18 Czerwca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 18.06.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 wyglada jakby byla na klej Spoina zgodnie z zaleceniem producenta ceramiki powinna mieć od 8 do 15 mm , skład zaprawy ; 1 cement - 0,5 wapno hydratyzowane ( dodatkowo lasuję 1 dzień w kastrze z wodą) - 4 piach 0-2 żółty , żadnych plastyfikatorów i innej chemii. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.06.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Karamba! Toż Ty tak "temy ręcoma" to skręciła? No to wielkie gratki... Ale jeśli siły Ci czasem brakuje, widzę, że nadrabiasz samozaparciem. Ja jak skręcałem zbrojenie to znudziłem się po dwudziestu minutach i odpuściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.06.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Karamba! Toż Ty tak "temy ręcoma" to skręciła? No to wielkie gratki... Ale jeśli siły Ci czasem brakuje, widzę, że nadrabiasz samozaparciem. Ja jak skręcałem zbrojenie to znudziłem się po dwudziestu minutach i odpuściłem... Nie sama - z dzieckiem Skonczyl mi sie drut wiazałkowy i gdyby nie to to skrecilabym dzis dwa ostatnie zebra. Generalnie teraz sie glowie jak to przewieźć na budowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 19.06.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Generalnie teraz sie glowie jak to przewieźć na budowe.. Bagażnik na dach auta i podpiąć przyczepkę , mocować do pierwszej belki bagażnika i z możliwością niewielkiego ruchu na boki na przyczepce, powoli na zakrętach, da się , sprawdziłem na 6-m wieńcach empirycznie , BasH w swoim dzienniku zresztą ma zdjęcie jak woził stal. pozdro. Edytowane 19 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.06.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Wiesz co Bash to wiozl wiazke, ale jak moje jedno zebro ma 14 pretow, pol metra szerokie 6m dlugie, to Michu musialby smignac z 8 razy z tymi zebrami i wiencami i calym innym ustrojstwem. Nie wiem czy tyle samo co wydamy na paliwo i stracimy czas nie wyjdzie co jeden raz wynajetym autem Ps Po ostatnim razie jak obciazeni przyczepka z piachem (zreszta opisywalam) nie dalismy rade podjechac pod gore poszly zawory i rozrzad do wymiany, nie stac mnie drugi raz na taka impreze Edytowane 19 Czerwca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ps Po ostatnim razie jak obciazeni przyczepka z piachem (zreszta opisywalam) nie dalismy rade podjechac pod gore poszly zawory i rozrzad do wymiany, nie stac mnie drugi raz na taka impreze No to ciesz się, że masz silnik bezkolizyjny, bo inaczej byś go wymieniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.06.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Tak dodam, że na brak siły w łapkach do wyginania zawsze pomaga gazrurka Do ramienia giętarki dołożyć dodatkowy meterek rurki (jeśli ramię jest z rury, to dwie opcje: grubszą gazrurkę nałożyć na ramię g., lub kawałek pręta stalowego o średnicy zbliżonej do wewnętrznej średnicy ramienia g. ) i będzie można giąć nawet 2 pręty fi12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Tak dodam, że na brak siły w łapkach do wyginania zawsze pomaga gazrurka Do ramienia giętarki dołożyć dodatkowy meterek rurki (jeśli ramię jest z rury, to dwie opcje: grubszą gazrurkę nałożyć na ramię g., lub kawałek pręta stalowego o średnicy zbliżonej do wewnętrznej średnicy ramienia g. ) i będzie można giąć nawet 2 pręty fi12 No teraz mnie piszesz jak juz pogielam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.06.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No teraz mnie piszesz jak juz pogielam... Ale za to jaką masz teraz siłę w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 chłopaki wiać bo jak się MSU wkurzy to ...zagłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 chłopaki wiać bo jak się MSU wkurzy to ...zagłada Łeee tam jeszcze muskuł jak Papaj nie mam, jak zaczna mi sie robić to wezme ekipe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.06.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Tom Bor: spoko, stawim czoła dzielnie, jak to chłopy My nie są mietkie kity, żeby od razu wiać... Przynajmniej do pierwszego razu trzeba zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts