tomraider 20.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Łeee tam jeszcze muskuł jak Papaj nie mam... Nie narzekaj, jest dobrze, już nie pamiętasz jak przed budową byłaś pulchną brunetką i wiecznie się martwiłaś niedopiętymi dżinsami? Murowanie bloczków i skręcanie stali zamieniło tłuszcz w mięśnie. Zdjęcia z przed i po. pozdro Edytowane 20 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ło matko, z tych dwoch opcji wybieram trzecia. Akurat nie mam takich problemow - na szczescie. Ani w jedna ani w druga strone. dementuje wszelkie plotki co bym nie dopinała sie:cool: a tym bardziej miala muły jak facet kulturysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oj masz ta krzepe w tych swoich drobnych raczkach...i kto tu teraz powie,ze kobieta nie nadaje sie na budowe, no kto....teraz to i Twoj malz nie podskoczy do Ciebie :D:D tylko byc dumnym z takiej zonki i mamci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.06.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Oj masz ta krzepe w tych swoich drobnych raczkach...i kto tu teraz powie,ze kobieta nie nadaje sie na budowe, no kto....teraz to i Twoj malz nie podskoczy do Ciebie :D:D tylko byc dumnym z takiej zonki i mamci Sila nie przeklada sie na wielkie łapy i mase. Jak bylam mlodsza to rodzice zawsze sie dziwili skad ja mam tyle sily, na ktora nie wygladam. Kosmiczej siły:D Sekret prosty - jem dużo krówek, kruchutek nie ciągutek - a potem muszę je spalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 21.06.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) ... jem dużo krówek, kruchutek nie ciągutek Witam. Chyba trochę ściemniasz MSU , kosmiczne Alfy jedzą dużo kotów , mruczków nie miałczków...... pozdro Edytowane 21 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.06.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam. Chyba trochę ściemniasz MSU , kosmiczne Alfy jedzą dużo kotów , mruczków nie miałczków...... pozdro Akurat siersciuchuff nie lubie;) ( no teraz to sie naraziłam:)) Ale krowki i wafekli na budowie musza byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 no nie gadaj ze nie lubisz siersciuchufff.... ogladalas moze reklame w tv: pokaz swojego futrzaka... fajne zwierze co? :D:D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.06.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 no nie gadaj ze nie lubisz siersciuchufff.... ogladalas moze reklame w tv: pokaz swojego futrzaka... fajne zwierze co? :D:D:P A co to TV??:cool:Od marca nie ogladam, nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 21.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A co to TV??:cool:Od marca nie ogladam, nie widzialam Łańcuszek nie sięga do salonu z telewizorem ?????, tylko gotowanie ,pranie, murowanie,gięcie prętów, samo życie. I to wszystko za kruchą krówkę czy wafiolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.06.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Łańcuszek nie sięga do salonu z telewizorem ?????, tylko gotowanie ,pranie, murowanie,gięcie prętów, samo życie. I to wszystko za kruchą krówkę czy wafiolka. Po prostu mi go nie brakuje..zreszta nigdy nie brakowało, zamiast sledzic seriale wolałam isc z mlodym do bawialni albo na basen. A teraz nie mam kompletnie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Juz myslalam ze robicie strop-pod wiezbe....gdyby nie ta trawa za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A co to TV??:cool:Od marca nie ogladam, nie widzialam Ta reklame widzialam ostatnio niejakie poltora roku temu... na MTV :lol2: Teraz tez nie mam czasu na ogladanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.06.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Juz myslalam ze robicie strop-pod wiezbe....gdyby nie ta trawa za plecami Chciałabym, ale to jeszcze przed nami - nie ma letko, nie dosc ze trawa to trzy metry w dol dziura, i trzeba uwazac zeby nie zatanczyc w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 23.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Chciałabym, ale to jeszcze przed nami - nie ma letko, nie dosc ze trawa to trzy metry w dol dziura, i trzeba uwazac zeby nie zatanczyc w dol Witam. Mnie się zdarzyło pracować wewnątrz statku, czasami na drabinie, inne przepływające obok go huśtały, nie widziałem horyzontu więc było ok, ale wieczorem przy myciu zębów tańczyłem (zataczałem się) przy umywalce. Jak wstawiałem samoróbnie okna w mieszkaniu na 4 piętrze to dla pewności przywiązałem się do kaloryfera, wiec dopóki nie będziecie mieli C.O. musisz uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.06.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Jak wstawiałem samoróbnie okna w mieszkaniu na 4 piętrze to dla pewności przywiązałem się do kaloryfera, wiec dopóki nie będziecie mieli C.O. musisz uważać :lol2:usmialam sie Generalnie gdyby sie zdarzylo I believe I can fly to pozniej pismaki napisalyby "Mezczyzna wyskoczyl wraz z kaloryferem, bo czuł się do niego przywiązany":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 23.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 "działka dziewica", "koparfield" - Ty to niezły słowotwórca jesteś a z tymi pytaniami to tak wszędzie, ja sama się czasem zastanawiam "i co ja robię tu uuuu" słoneczne pozdrowienia dla twardej babki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 23.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Witam.Widzać że ,,robi'' się terivka, pamiętaj że ,Twoje robótki ręczne - zbrojenie trzeba , tak ustalić-podwiesić-pomocować by miało zgodne z projektem otulenie betonem np.4 cm , czyli zbrojenie nie leży na poduszce czy nie dotyka szalunku, to częsty błąd widziany u inny na zdjęciach , pogadaj z kierem i z betoniarnią o grubości nadbetonu, jeżeli masz 3 cm ( teriva I , ja daję 4 cm) może się okazać bardzo trudne uzyskanie-wyrównanie tak cienkiej warstwy, mam pomysła na pkt do ustalenia wysokości , w odległościach co ok 1,5 m na garach wylać z betonu np. (pomierzone)4 cm słupki w poprzycinanej rurze kanalizacyjne 50mm , do takich punktów -wyznaczników wysokości równać powierzchnię, najważniejsze jest równo wylać pompą , ten który trzyma rurę powinien mieć oko, wylać pas 2m ,przerwa zarównać , wygładzić , znowu dalej ,lepiej zapłacić za pompę niż mieć górki, trzeba przewidzieć że może pechowo braknąć 0,2 kubika ( mieć materiał na ukręcenie szrocikiem) lub że zostanie ( miejsce na jakieś rozsądne i potrzebne zastosowanie resztki) oraz o folii jakby po wylaniu nagle się oberwała chmura-odpukaćpozdro.ps. pamiętaj o przepustach na media Edytowane 23 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.06.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ps. pamiętaj o przepustach na media Zbędne mając dostęp do "lepszejszego" młota pneumatycznego. Znając życie lokalizacje mediów zmieniają się wielokrotnie w trakcie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.06.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 MSU kiedyś ( 2 lata temu) robiliśmy ogrodzenie, czyli wylewkę i ja stałam przy betoniarce i myślałam sobie o matko jaka jestem super stoję przy betoniarze i daje radę, ale kochana jak patrzę na Ciebie to ja mała " myszka ' jestem - po prostu szacun dziewczyno, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.06.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) jesteś naprawdę WIELKA i niech tylko ktoś się ze mną nie zgodzi to go poszczuję...moim sierściuchem ( 6 letnim owczarkiem znaczy się). Michu pozdrawiam Cię i powiem Ci chłopie Musisz być z niej dumny ... ja jako baba ( obca co prawda) jestem:yes::yes: Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts