Martinezio 05.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Widać wiedział, ile muszą stać Se obliczył i się upomniał we właściwym terminie A ja się pytam, kto zezwolił na niszczenie szopy?? Po co ta destrukcja? Nie lepiej sobie obórkę zostawić? Jaką kozę przytulisz, albo inną gęś i będzie gdzie ją 3mać ;D To nie średniowiecze, żeby zwierzyna chodowlana w domu mieszkała pospołu z gospodarzami :> A na poważnie, to czemu demolujecie? Ja swojego blaszaka budowlanego ostawiłem, bo nie mam gdzie przechowywać opału, czy innych urządzeń ogrodniczych. Wy co prawda piwnicę mata, ale wg mnie zawsze jakiś budyneczek gospodarczy się przyda, choćby wiata nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Lekcja 58 Szaleńcom nalezy ustępować!A bo to wiadomo co to takiego do głowy strzeli:lol: Budujący szaleniec - ten to może być niebezpieczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Martinezio szopa musi zakonczyc żywot, przez duże Ż, bo nie mam jak zasypać terenu. Jak podsypie z przodu to jej nie otworze, z tyłu też nie bede mogla nic zasypac. Wiec musi zniknąć z powierzchni Ziemi. Szrot i czesc gratow pojdzie do garazu, resztę typu nie-potrzebne na teraz pojedzie z powrotem do rodzicow. Zreszta od poczatku bylo takie zamyslenie, ze bedze stala do czasu piwnicy. Jedynego zwierza jakigo mamy to wróbel, ktory sie u nas zadomowił. Wczoraj prawie ze mi na plecach wylądował Codziennie ten wróbel tam jest, nawet go polubiłam. Bozzsze własnie sobie uświadomiłam ze mamy wróbla. Co jedzą wróble, jakąś chate na zime mu sklece Budujący szaleniec - ten to może być niebezpieczny! Ale da sie obłaskawiać Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ale da sie obłaskawiać Domyślam się, że Ty masz swoje sposoby:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A co ta łapa w dół robi przy moim ostatnim wpisie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 MSU, dokładnie o tym samym pomyślałam :lol2:I właśnie się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 i to jest fakt, samochodem wracać sie nie da po spotkaniu z kosmiczna energią "podkręconą procentami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A co ta łapa w dół robi przy moim ostatnim wpisie?? Hmm... Musiałaś wkliknąć niechcący przy pisaniu posta. Zrób edycję i pod spodem masz "Ikony wiadomości". Zaznacz tam "Brak ikony" i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Hmm... Musiałaś wkliknąć niechcący przy pisaniu posta. Zrób edycję i pod spodem masz "Ikony wiadomości". Zaznacz tam "Brak ikony" i będzie gitara No i wyszlo ze blondynka jestem, poprawiłam se na cwaniaka : Tom Bor - no innaczej sie nie da:) Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.08.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A ściany kiedy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A ściany kiedy będą? Bo tego nie wie nikt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nooo... ale wystawka płytek śliczna została i najbardziej dizajnerski w modnym pomarańczu barek jaki widziałam! Tylko hookera Ci trzeba i kosmicznego drinia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nooo... ale wystawka płytek śliczna została i najbardziej dizajnerski w modnym pomarańczu barek jaki widziałam! Tylko hookera Ci trzeba i kosmicznego drinia! A popatrz, nie pomyslałam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.08.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 No i piwnica już prawie w całości cacy a w garażu już prawie jak w domu Czekam z niecierpliwością na foty zasypanej piwnicy Też się nie mogę doczekać kiedy zniknie nasz krater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 06.08.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ... Czekam z niecierpliwością na foty zasypanej piwnicy ... Taaa... Tylko że Miśkowi zniknie motywacja do pięciometrowych skoków w dal bez 3 metrowej głębi do przeskoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 06.08.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 No proszę...i z macie pierwszą kondygnację Gratulację a swoja drogą piwnica cacy:) No i garaż dla faceta garaż to ważna sprawa:) Mąż będzie miał swój azyl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Msdracrula fot na razie nie bedzie, bo koparkowy nie dojechal. Mial odzdwonic, nie oddzwonil. Az sie cisnie na usta Ja pier#$le!!! Je#$ni fachowcy Bash, Ty wiesz ze za kazdym razem jak on skakał, włosy mi deba stawały Mat&Domi. Czesc. Garaz wazny, ale bardziej wazne dla Miska chyba bedzie pom. gosp. On strasznie wszystko chomikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 06.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 koparkowy nie dojechal. Mial odzdwonic, nie oddzwonil. Az sie cisnie na usta Ja pier#$le!!! Je#$ni fachowcy ... ja dziś pożegnałem białego vana z ekipą tynkarską. Pomimo początkowego ciężkiego i późnego startu jestem zadowolony - idę dalej grilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.08.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Taaa... Tylko że Miśkowi zniknie motywacja do pięciometrowych skoków w dal bez 3 metrowej głębi do przeskoczenia. no racja, ale pewnie znajdzie sobie równie ekstremalne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.08.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Bash, no to co?? Zaraz hydraulika, wylewki i zaczniesz sie wykanczac..szczesciarz:) Wampirzyco - lepiej zeby sobie nie znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts