MatDomi 12.08.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No i bardzo dobrze. Netbet przestał pisać, wy chcieliście skończyć na piwnicy to co ja bym miał za lekturę do piwa i czipsów Brawo żona - oby do przodu!!! Musi Się Udać ! zgodzę się...odczuwał bym "wewnętrzną pustkę"...może mało się udzielam ale śledzę dziennik codziennie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.08.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Powiem do wszystkich tak, a co ja bym robiła, gdyby nie Wy?? Cieszę się, ze ktoś ma ochote wogole to czytac, ciesze sie, ze ktos tam daleko kibcuje. Dodaje mi to wielu sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 13.08.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Pewnie że czyta - widzisz? 8 Minut po napisaniu już masz odzew!!! Ściskamy!!! Warstwa ruszona, więc teraz już pójdzie, tylko zamawiaj już nadproża (chyba że lejecie z wieńcem). Te chmury na horyzoncie nie zwiastują nic dobrego... Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Pewnie że czyta - widzisz? 8 Minut po napisaniu już masz odzew!!! Ściskamy!!! A mi się usmiech wymalował Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 13.08.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.08.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ale piękne pięterko się zaczyna! ale pewnie cieszy ten odcień pomarańczy, po tych piwnicowych szarościach No i już równy teren...pięknie jest! A powiedz jak cenowo wam wyszedł ten pustak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.08.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Warstwa ruszona, więc teraz już pójdzie, tylko zamawiaj już nadproża (chyba że lejecie z wieńcem). Te chmury na horyzoncie nie zwiastują nic dobrego... ... tak szybko to chyba nie strzelimy tego murowania, bo murujemy tylko we dwojke, ja i Misiek. A, ze sie z tym chrzanimy, zeby bylo rowno i wogole pion i poziom mialo to idzie jak na moj gust wolno. Chyba z wprawy wyszliśmy. Musimy sie rozkrecic. Nadproza beda lane, bo nie bylby to moj projekt, gdyby wymyslnych belek nie bylo Przynajmniej pozbroję sobie trochę, juz zacieram ręce na gietarke:cool: Pogoda mnie rozklada:( Ale piękne pięterko się zaczyna! ale pewnie cieszy ten odcień pomarańczy, po tych piwnicowych szarościach No i już równy teren...pięknie jest! A powiedz jak cenowo wam wyszedł ten pustak? Dracula, placiłam za pustak 4.30+VAT. Wiesz co, bardziej się jarałam jak zaczelismy murowac piwnice, teraz mam pietra czy zdazymy ze wszystkim przed zimą i czy wytrzasnę kasę. No i czy podołamy fizycznie i psychicznie, bo pracujemy tylko we dwojke. Dla mnie teraz to juz wyscig z czasem i pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.08.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) A co to za pustak w ogóle? Leier? EDIT: już doczytałem, że Roben Wszystkiego najlepszego Wam życzę w murowaniu. Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 14.08.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Musi ja wiem że sie powtarzam ,wybacz, nie zagladam do ciebie zaczęsto ,ale normalnie uwielbiam te twoje lekcyje. Wielki podziw dla was ,wiesz ja sobie tak myslę że jakby wszystkie baby byłyby takie jak ty to świat ,napewno byłby idealny, ba nawet ponad kosmiczną cywilacją. swiadomie piszę "baby " bo faceci służą do czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 No i pewnie zmęczenie materiału też robi swoje..ale opłaci się zobaczysz!!!! Już widzę jak będziesz śmigać na wiosnę jak naładujesz bateryjki przez zimę Nas też goni czas, zwłaszcza, że jeszcze kominy, strop i chciałabym drenaż zdążyć przed zimą...Trzeba się sprężać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 15.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Spokojnie dacie radę!Jeszcze lato i cała jesień jest do wykorzystania. Pójdzie szybko bo pionowych spoin 'nie nada', chociaż ja nie poszedłem w ceramikę bo betoniarka jakoś mnie nie kręciła w pojedynkę... ale Tobie dodaje natchnienia, także będzie dobrze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Spokojnie dacie radę! Wiesz... Mojej żonie to trzeba mówić: nie dasz rady, nie wierzę w Ciebie, no co ty - za mało czasu zostało. Wiesz co MSU - nie dasz rady przed zimą Ściskamy Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.08.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dla mnie teraz to juz wyscig z czasem i pogoda ... wyścig to się zacznie jak któregoś dnia pani pogodynka w tivilorze zapowie ŚNIEG! ciągnijcie ile dacie radę ... zawsze to co zostanie niedokończone można zabezpieczyć na zimę. z autopsji: można rypać do -5 stopni... i nie potrzebna jest chłodziarka do piwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A co to za pustak w ogóle? Leier? EDIT: już doczytałem, że Roben Wszystkiego najlepszego Wam życzę w murowaniu. Okazało sie, ze pustaki maja peknieta zewnetrzne lico, ale w srodku plaster miodu cały. Przerżnać takiego na pół to trzeba sie trochę spocić, a ja myslałam, ze one takie kruchutkie. Nie jest najgorzej z tym Robenem. A za najlepszego dziekuje:) No i pewnie zmęczenie materiału też robi swoje..ale opłaci się zobaczysz!!! No zmeczenie jezd! Ale jak Twoje chlopaki w tydzien wymurowali tyle, to spokojna głowa ze zdazycie:) Spokojnie dacie radę! Jeszcze lato i cała jesień jest do wykorzystania. Pójdzie szybko bo pionowych spoin 'nie nada', chociaż ja nie poszedłem w ceramikę bo betoniarka jakoś mnie nie kręciła w pojedynkę... ale Tobie dodaje natchnienia, także będzie dobrze. Ale jakie lato?? No nie, zeby Misiek to przeczytał,ze mnie betuniara kreci to by było... Wielki podziw dla was ,wiesz ja sobie tak myslę że jakby wszystkie baby byłyby takie jak ty to świat ,napewno byłby idealny, ba nawet ponad kosmiczną cywilacją. Wtedy to by była Seksmisja na całego - "Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Wiesz... Mojej żonie to trzeba mówić: nie dasz rady, nie wierzę w Ciebie, no co ty - za mało czasu zostało. Wiesz co MSU - nie dasz rady przed zimą Ściskamy Najlepszego Ale wiesz, ze jak nie zdazymy to bedzie na Ciebie ... wyścig to się zacznie jak któregoś dnia pani pogodynka w tivilorze zapowie ŚNIEG! ciągnijcie ile dacie radę ... zawsze to co zostanie niedokończone można zabezpieczyć na zimę. z autopsji: można rypać do -5 stopni... i nie potrzebna jest chłodziarka do piwa! No ksiegowa mnie straszy codziennie, ze snieg ma byc we wrzesniu, a ja wyobrazam sobie wtedy w głowie pytania typu " Jak zabezpieczyc sciany na zime??" Ja wiem NetBet, ze Ty jestes niezniszczalny, ale przy -5 to mi ustaje krążenie, a jak murowac bez krazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No jak bez krążenia skoro to betoniarka kręci? po prostu się do niej podłączysz W tym tempie to za rok na Gwiazdkę już w domu będziecie. Tylko co ty wtedy zrobisz, tak bez budowy? chyba zaczniesz drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.08.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ładnie, ładnie.. Nie ma co... Kręcą i kręcą z tą budową, że normalnie siąść i 3psy zajadać A dookoła nas pozalewane, tylko i nas sucho Tyle, że wodę z ostatniego zbiornika oczyszczalni musiałem wypompować :/ Kurcze, jak bym chciał mieć takie piaski, jak u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Spodziewałam się, że macie pałera, ale teraz to już kosmiczna siła w Was działa;) Myślałam, ze po piwnicy zrobicie sobie przerwę, ale widzę, ze Wy nie do zdarcia jesteście. Co Wy bierzecie, że tak zasuwacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No jak bez krążenia skoro to betoniarka kręci? po prostu się do niej podłączysz W tym tempie to za rok na Gwiazdkę już w domu będziecie. Tylko co ty wtedy zrobisz, tak bez budowy? chyba zaczniesz drugą Ale ja nie żartuję, moje standardowe ciśnienie pod dwoch kawach to tak 90/50. Przy -5 zaczynam zamarzać Po budowie wyjeżdzam na wczasy - na własny taras:) ( na nic wiecej nie bedzie nas stac) A dookoła nas pozalewane, tylko i nas sucho Tyle, że wodę z ostatniego zbiornika oczyszczalni musiałem wypompować :/ Kurcze, jak bym chciał mieć takie piaski, jak u Was... Zeby nie bylo tak rozowo, to powiem Ci ze po niedzielnym nocnym deszczu ( nie zakrylismy dziury na schody na noc - chciałam zeby w koncu zaczeło sie wietrzyc po ostatnich ulewach) mielismy ponad 5cm wody na chudziaku. Wiadra, szpadel i jazda Spodziewałam się, że macie pałera, ale teraz to już kosmiczna siła w Was działa Myślałam, ze po piwnicy zrobicie sobie przerwę, ale widzę, ze Wy nie do zdarcia jesteście. Co Wy bierzecie, że tak zasuwacie? Ja zjadam duzo cukierkow krówek, takich w biało czarnych papierkach:) a Misiek to nie wiem, musze sie spytac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Może warto pomyśleć o sprzedaży patentu na zapał do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts