agalind 16.08.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 zaczyna się stopniowo robić brzoskwiniowo, zawsze to lepiej niz szary... Oj, nie chcę krakać, ale brzoskwiniowy też może sie znudzić. Ja bym już chciała, żeby u mnie zrobił się szary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ale czad. MSU jak już wybudujesz i będziesz na wczasach na tym tarasie to pisz powieść Kapitalnie się Ciebie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 17.08.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cześć MSU...Widzę, że jesteście machiną nie do zatrzymania...Ściany idą do góry jak trzeba,spokojnie najważniejsze dobrze wyjść z progu wiatrołapu...Później już pełne ściany pójdą jak burza...Pogoda teraz już bedzie dopisywać... bo zbliża się mój urlop...znaczy sie tak za 2-4 tygodnie i ma być najlepsza pogoda w tym sezonie...Także spokojnie jeszcze raz cegiełka do cegiełki i będzie mur... W między czasie policz sobie ile cegiełek przenosisz dziennie i jaki to jest ciężar...Podziel przez swoją masę i zobaczymy czy dorównasz małej mróweczce, ta to ma cieżko:) Powodzenia, aby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.08.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 MSU jak już wybudujesz i będziesz na wczasach na tym tarasie to pisz powieść Kapitalnie się Ciebie czyta Taaa... MSU będzie drugą Corinne Hofmann Książka w trzech częściach, film, figurki z małym Miśkiem, fragmenty folii kubełkowej z budowy sprzedawane jako pamiątka po 100 + vat za fragmencik... pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja bym już chciała, żeby u mnie zrobił się szary Po piwnicy szarosci wywołuja u mnie złe wibracje, mam nadzieje ze minie Ale czad. MSU jak już wybudujesz i będziesz na wczasach na tym tarasie to pisz powieść Kapitalnie się Ciebie czyta Dziekuję i serdecznie pozdrawiam:wiggle: Pogoda teraz już bedzie dopisywać... bo zbliża się mój urlop... znaczy sie tak za 2-4 tygodnie i ma być najlepsza pogoda w tym sezonie... Cześć tatuś, dawno Cie nie było:) Jak młody, dalej taki grzeczny?? No to sie zgadalismy ja za 2 tygodnie tez urlop, młodzież wstępuje w dorosłe życie i idzie do przedszkola - trzeba wesprzeć w pierwszych dniach. Takze pogoda ma być bankowo:) Bo zamierzam kilka godzin też nadrobic na budowie A co do machiny to i owszem do zatrzymania, zarówno brak kasy jak i mrozy spokojnie nas zatrzymaja Taaa... MSU będzie drugą Corinne Hofmann Książka w trzech częściach, film, figurki z małym Miśkiem, fragmenty folii kubełkowej z budowy sprzedawane jako pamiątka po 100 + vat za fragmencik... pozdro !!! Ty chcesz, żeby mi się ze śmiechu umarło :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.08.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Tak , a potem w garażu wystawa muzealna z czasów Wielkiej Budowy z Betoniarką w roli głównej. Wstęp - tylko 2 pustaki - wkład na przyszłą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.08.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ale ja nie żartuję, moje standardowe ciśnienie pod dwoch kawach to tak 90/50. Przy -5 zaczynam zamarzać Po budowie wyjeżdzam na wczasy - na własny taras:) ( na nic wiecej nie bedzie nas stac) Zeby nie bylo tak rozowo, to powiem Ci ze po niedzielnym nocnym deszczu ( nie zakrylismy dziury na schody na noc - chciałam zeby w koncu zaczeło sie wietrzyc po ostatnich ulewach) mielismy ponad 5cm wody na chudziaku. Wiadra, szpadel i jazda Ja zjadam duzo cukierkow krówek, takich w biało czarnych papierkach:) a Misiek to nie wiem, musze sie spytac:D u mnie też działają krówki teraz czekoladowe Co do wakacji na tarasie to mnie też takie czekają, ale jaka to będzie frajda! normalnie fiordy, majorki i inne się chowają no i ciśnienie takie samo...bossszzz jak mi jeszcze w ciąży babka mierzyła to patrzyła na mnie czy żyję a przy mrozach uchodzi ze mnie wszelkie życie, więc doskonale Cię rozumiem A jak postepy? murowaliście wczoraj? idzie szybciej niż z piwnicą? bo ja się tym pocieszam, ale nie wiem czy dobrze rozumuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 17.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mam w domu ten sam przypadek co ty MSU... niskociśnieniową małżonkę...najlepszy sposób to dobrze rozgrzewać co noc:)Co przychodzi mi bez trudy, bo ja to normanie równam się z piecem hutniczym...A ciśnienie w normie...Także myślę że nawet przy -5 stopniach wystarczy zabrać na budowę pierzynę...a misiek napewno nie zawiedzie... Zimy nie traktój jako coś co was zatrzymuje... zima to wymagana przerwa technologiczna...Wszystko sobie podeschnie, osiędzie w gruncie... jak ma coś wyjść to po zimie będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A jak postepy? murowaliście wczoraj? idzie szybciej niż z piwnicą? bo ja się tym pocieszam, ale nie wiem czy dobrze rozumuję... Powinno isc szybciej bo spoin pionowych nie ma i pustak wiekszy od bloczka, ale jakos nie zauwazyłam, zeby nam szybciej szlo:( Zimy nie traktój jako coś co was zatrzymuje... zima to wymagana przerwa technologiczna... Wszystko sobie podeschnie, osiędzie w gruncie... jak ma coś wyjść to po zimie będzie widać... Jak zwykle pewnie masz racje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 no nie było mnie " kilka chwil " a tu juz z ceramiką "latają". jesteście niesamowici jeszcze raz dzięki za Jagnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 no nie było mnie " kilka chwil " a tu juz z ceramiką "latają". jesteście niesamowici jeszcze raz dzięki za Jagnę Ciesze sie, ze znowu wpadłaś z wizytą ( zawsze tu jestes mile widziana) Trzymam kciuki za Ciebie, no i wiesz kawa jak juz taras bedzie aktualna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nie wychodzę z podziwu nad Tobą Szalona Kobieto Padam przed Tobą na twarz, mogłabym szorować Ci buciorki okopcone cementem i innymi takimi. No serio. Jesteś wielka. Ps. Świetne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nelka, no co Ty, przestań, przestań dobre Mzimu bo mi glupio . To ja Ciebie moglabym zaciagnac za uszy, zebys mi tak samo pieknie urzadzila w domu jak Ty masz. Bo taki gust miec to jest dopiero CoŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nie musi Ci być głupio No coś Ty I ja dziękuję za komplementa, ale mój gust nieustannie ewaluuje, że tak powiem I na dziś , a nawet "na wczoraj" wiem, że do zadowolenia z wnętrz jeszcze trochę daleko. Jednak Może Się Uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.08.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Moje drogie "Kochanie" zaczynam zazdraszczać liczby fanów i stron w komentarzach, normalnie nic tylko focha walnąć... zamiast tego napiszę ci jednak po raz dżylionowy, że twarda jesteś. Podejrzliwie jednak pytam jak można być tak styranym i tak dobrze wyglądać na zdjęciu? Normalnie inwestorka winna mieć rozbiegany wzrok, być rozczochrana a z oczu powinna wyzierać żądza cementu i folii kubełkowej A Ty wyglądasz... ładnie No póki nie zobaczę tych bąbli od komarów to nie uwierzę. A Twoje podsumowania lekcyjne są jak grillowany łosoś z soczewicą i boczkiem w Międzyzdrojach - majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 18.08.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 MSU na komary koniecznie kup sobie OFF czy inne spaye,bo nie ma co się dawać ssać...Później źle się spi:) a niewyspany człowiek, to odrazu wydajność spada...Chyba każdy przeżył spotkanie z tymi owadzikami...a raczej komarzycami, bo niestety, te które nas ssą to samiczki:) A teraz kawał branżowy:Z prądem jest jak z piętami komara, wszyscy wiedzą, że są,ale nikt jeszcze tego nie widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.08.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Miałam nadzieję, że coś napisałaś zaglądając rano fajnie już się robi, najgorzej zacząć A jak Ci ciężko to pomyśl sobie ile kasy zaoszczędziliście! Zimą będziecie odpoczywac i planować kolejny sezon już z gotowym piętrem! Mnie to teraz bardziej przeraża jedna rzecz, że wolę zapach świeżej zaprawy i schnącego muru niż zapach perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.08.2011 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nie musi Ci być głupio No coś Ty I ja dziękuję za komplementa, ale mój gust nieustannie ewaluuje, że tak powiem I na dziś , a nawet "na wczoraj" wiem, że do zadowolenia z wnętrz jeszcze trochę daleko. Jednak Może Się Uda Nelka, Nelka Ty musisz zmieniac:) Moje drogie "Kochanie" zaczynam zazdraszczać liczby fanów i stron w komentarzach, normalnie nic tylko focha walnąć... zamiast tego napiszę ci jednak po raz dżylionowy, że twarda jesteś. Podejrzliwie jednak pytam jak można być tak styranym i tak dobrze wyglądać na zdjęciu? Normalnie inwestorka winna mieć rozbiegany wzrok, być rozczochrana a z oczu powinna wyzierać żądza cementu i folii kubełkowej A Ty wyglądasz... ładnie No póki nie zobaczę tych bąbli od komarów to nie uwierzę Mruczka, wiesz co dobrze to wyglądaja te młode, ładne, zadbane Polki ktore widuje codziennie w pociagu. A wiele jest tak pieknych i zadbanych. Jak sie na nie napatrze i spojrze na siebie, to mi wstyd. Jaki spojrze na swoje paznokcie ( oczywiscie pomalowane byle na mocny kolor, zeby w oczy sie nie rzucały niedoczyszczone resztki budowlane), włos, ktory az sie prosi o fryzjera, poobdzierane ręcę, zniszczona skora od chemii . I jak ktos obok nie siada to sie zastanawiam, czy juz zaczynam odstraszac , czy to tylko zbieg okolicznosci. Nie jest tak rozowo, jakby sie wydawalo. A łosoś mniam, akurat z rybami wszelakimi sie lubimy na codzien:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.08.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 MSU na komary koniecznie kup sobie OFF czy inne spaye, bo nie ma co się dawać ssać... Później źle się spi:) a niewyspany człowiek, to odrazu wydajność spada... Chyba każdy przeżył spotkanie z tymi owadzikami... a raczej komarzycami, bo niestety, te które nas ssą to samiczki:) A teraz kawał branżowy: Z prądem jest jak z piętami komara, wszyscy wiedzą, że są, ale nikt jeszcze tego nie widział... Inż, psikamy sie offem, zapalamy te zielone spirale, a te jak żarły tak żrą. Nie boja sie niczego i dalej kąsają. Dlatego mlodego, nie zabieramy ze soba, bo mały po ugryzieniu dostaje ogromne bąble, chyba jest lekko uwrażliwiony na ukaszenia komarow Kawał super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.08.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Miałam nadzieję, że coś napisałaś zaglądając rano fajnie już się robi, najgorzej zacząć A jak Ci ciężko to pomyśl sobie ile kasy zaoszczędziliście! Zimą będziecie odpoczywac i planować kolejny sezon już z gotowym piętrem! Mnie to teraz bardziej przeraża jedna rzecz, że wolę zapach świeżej zaprawy i schnącego muru niż zapach perfum Draculka,mysle ile zaoszczedzilismy, ale wciaz tez mysle skad wezmiemy na ten cholerny strop:) Zima nie tyle co odpoczynek, co czas na pełen etat dla dziecka, bo mi sie matczyne serce rozdziera, ze kradne jego czas na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts