Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

E, no bez przesady. Szóstką to się stare stropy rozwala, a nie świeży betun i to w słupku 20x20 ;) Józkiem też można uszkodzić konstrukcję podstawy słupa (się oderwie od podłoża, u podstawy ukruszy i będzie niestabilny). Odkuwanie trzeba robić delikatnie i właśnie małymi młotkowiertarkami (tak w ok. 1,5 - 2J max).

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E, no bez przesady. Szóstką to się stare stropy rozwala, a nie świeży betun i to w słupku 20x20 ;) Józkiem też można uszkodzić konstrukcję podstawy słupa (się oderwie od podłoża, u podstawy ukruszy i będzie niestabilny). Odkuwanie trzeba robić delikatnie i właśnie małymi młotkowiertarkami (tak w ok. 1,5 - 2J max).

Poszło, metoda na nawiercanie wiertarka i odkuwanie kawałek po kawałku. Tak jak pisałes beton jeszcze nie byl zwiazany do konca, wiec Michu w dwie godziny dał mu rade.

wiesz co MSU? jak już sobie myślę, że już czytałam u Ciebie wszystko i że już więcej nic nie "wymyślisz" to Ty znów mnie zaskakujesz. Normalnie rzemyka Ci niegodnam rozwiązać, wczoraj utachałam się z folią paroprzepuszczalną i ołowianymi taśmami do komina ładując i rozładowując to w kombi jednocześnie trzymając torebkę i kluczyki i próbując zachować kobiecą grację i ledwo żywa padłam, a Ty mi piszesz że 7 razy komin stawiałaś... wiesz, zamilknę już chyba...

a potem ołtarzyk sobie zrobię z Twojego zdjęcia sprzed Castoramy :)

To teraz trochę nosem pokręcić i bedzie pikny podciąg :>

Bozzse Ty wiesz jak ja bym chciala tupnac nozką, kiwnac palcem, pokrecic noskiem i zrobione, ale niestety jakos tak samo sie nie chce zrobic :)

wiesz co MSU? jak już sobie myślę, że już czytałam u Ciebie wszystko i że już więcej nic nie "wymyślisz" to Ty znów mnie zaskakujesz. Normalnie rzemyka Ci niegodnam rozwiązać, wczoraj utachałam się z folią paroprzepuszczalną i ołowianymi taśmami do komina ładując i rozładowując to w kombi jednocześnie trzymając torebkę i kluczyki i próbując zachować kobiecą grację i ledwo żywa padłam, a Ty mi piszesz że 7 razy komin stawiałaś... wiesz, zamilknę już chyba...

a potem ołtarzyk sobie zrobię z Twojego zdjęcia sprzed Castoramy

Mruczka, wez Ty mi tu nie wyjeżdzaj z pochwałami, bo mi jeszcze odwali. A tak serio mowiac ( piszac) to ja sie potem glupio czuje jak ktos tak miło chwali. Jest jak jest, nie chce mi sie już, ale jak sie piwa nawarzyło to je trzeba teraz wypić..:)

No i jak pięknie wam idzie:) a to że czasem trzeba zrobić coś dwa razy( lub siedem:) ) albo czasem coś rozkuci zalać od nowa:) TO NORMALKA NA BUDOWIE:)

ważne co by się nie załamywać tylko szukać rozwiązań:)

DUŻO WYTRWAŁOŚCI DLA CIEBIE I MISKA:) i co najważniejsze dbaj o siebie co byśmy mieli co czytać na wiosnę:)

No jak to nie? A do tej pory to jak robiłaś :wtf: :lol2:

To zbyt skomplikowane, zeby tutaj wytlumaczyc, bo mogliby od razu mnie wziasc na oddzial :cool:

No i jak pięknie wam idzie a to że czasem trzeba zrobić coś dwa razy( lub siedem ) albo czasem coś rozkuci zalać od nowa TO NORMALKA NA BUDOWIE

ważne co by się nie załamywać tylko szukać rozwiązań.DUŻO WYTRWAŁOŚCI DLA CIEBIE I MISKA i co najważniejsze dbaj o siebie co byśmy mieli co czytać na wiosnę

Dziekuje:)

Mruczka, wez Ty mi tu nie wyjeżdzaj z pochwałami, bo mi jeszcze odwali. A tak serio mowiac ( piszac) to ja sie potem glupio czuje jak ktos tak miło chwali. Jest jak jest, nie chce mi sie już, ale jak sie piwa nawarzyło to je trzeba teraz wypić..:)

eee tam, ale człek to siły ma więcej jak ma wsparcie moralne i podziw tłumów, a Ty mój masz, kobito z żelaza, podziw i szczękę u stóp, bo ja miętka faja przy Tobie jestem,

o, sory, znów wyszedł dytyramb na Twoją cześć... to ja się poprawię i następnym razem znajdę coś i się przyczepię i zganię, o!

Witaj MSU :)

I ja się dołączam do Twojego fun clubu, a co :)

Trzymam za Was kciuki z całych sił (a w następnym roku będę liczyć na rewanż ;))

I nie mogę się doczekać kolejnego wpisu w dzienniku. Jak postępy? Mam nadzieję, że wszystko gra i buczy :)

Pozdrowienia dla Was!

Witam serdecznie, ciesze sie, ze moge powitac kolejnego goscia:)

Dziekuje za kciuki i z mila checią się zrewanzuję w przyszlym roku- dobrą myślą, słowem i dopingiem :)

Wpis bedzie, jak sie ogarnę. Mam nadzieje, ze usiade do dziennika w niedziele

Pozdrawiam

Wróciłam z zaświatów ;) i od razu rzuciłam się na Wasz dziennik. Cudownie - niesamowicie do przodu.

Wiem, wazeliną ocieka każda napisana literka,ale cóz nie poradzę,że duet Chudzieńkiej MSU i ciut większego Miśka robi na mnie niesamowite wrażenie :)

Jesteście niemozliwi:)

ściskam mocno i życzę długich dni