Martinezio 14.09.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 E, no bez przesady. Szóstką to się stare stropy rozwala, a nie świeży betun i to w słupku 20x20 Józkiem też można uszkodzić konstrukcję podstawy słupa (się oderwie od podłoża, u podstawy ukruszy i będzie niestabilny). Odkuwanie trzeba robić delikatnie i właśnie małymi młotkowiertarkami (tak w ok. 1,5 - 2J max). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.09.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Napuść miśka i będzie dobrze Jak Ty sie znasz, czytasz mi w myslach dosłownie:D Juz po słupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.09.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 E, no bez przesady. Szóstką to się stare stropy rozwala, a nie świeży betun i to w słupku 20x20 Józkiem też można uszkodzić konstrukcję podstawy słupa (się oderwie od podłoża, u podstawy ukruszy i będzie niestabilny). Odkuwanie trzeba robić delikatnie i właśnie małymi młotkowiertarkami (tak w ok. 1,5 - 2J max). Poszło, metoda na nawiercanie wiertarka i odkuwanie kawałek po kawałku. Tak jak pisałes beton jeszcze nie byl zwiazany do konca, wiec Michu w dwie godziny dał mu rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No i lux malyna Się znaczy lux torpeda To teraz trochę nosem pokręcić i bedzie pikny podciąg :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 wiesz co MSU? jak już sobie myślę, że już czytałam u Ciebie wszystko i że już więcej nic nie "wymyślisz" to Ty znów mnie zaskakujesz. Normalnie rzemyka Ci niegodnam rozwiązać, wczoraj utachałam się z folią paroprzepuszczalną i ołowianymi taśmami do komina ładując i rozładowując to w kombi jednocześnie trzymając torebkę i kluczyki i próbując zachować kobiecą grację i ledwo żywa padłam, a Ty mi piszesz że 7 razy komin stawiałaś... wiesz, zamilknę już chyba... a potem ołtarzyk sobie zrobię z Twojego zdjęcia sprzed Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.09.2011 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To teraz trochę nosem pokręcić i bedzie pikny podciąg :> Bozzse Ty wiesz jak ja bym chciala tupnac nozką, kiwnac palcem, pokrecic noskiem i zrobione, ale niestety jakos tak samo sie nie chce zrobic wiesz co MSU? jak już sobie myślę, że już czytałam u Ciebie wszystko i że już więcej nic nie "wymyślisz" to Ty znów mnie zaskakujesz. Normalnie rzemyka Ci niegodnam rozwiązać, wczoraj utachałam się z folią paroprzepuszczalną i ołowianymi taśmami do komina ładując i rozładowując to w kombi jednocześnie trzymając torebkę i kluczyki i próbując zachować kobiecą grację i ledwo żywa padłam, a Ty mi piszesz że 7 razy komin stawiałaś... wiesz, zamilknę już chyba... a potem ołtarzyk sobie zrobię z Twojego zdjęcia sprzed Castoramy Mruczka, wez Ty mi tu nie wyjeżdzaj z pochwałami, bo mi jeszcze odwali. A tak serio mowiac ( piszac) to ja sie potem glupio czuje jak ktos tak miło chwali. Jest jak jest, nie chce mi sie już, ale jak sie piwa nawarzyło to je trzeba teraz wypić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.09.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Bozzse Ty wiesz jak ja bym chciala tupnac nozką, kiwnac palcem, pokrecic noskiem i zrobione, ale niestety jakos tak samo sie nie chce zrobic No jak to nie? A do tej pory to jak robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 16.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No i jak pięknie wam idzie:) a to że czasem trzeba zrobić coś dwa razy( lub siedem:) ) albo czasem coś rozkuci zalać od nowa:) TO NORMALKA NA BUDOWIE:) ważne co by się nie załamywać tylko szukać rozwiązań DUŻO WYTRWAŁOŚCI DLA CIEBIE I MISKA:) i co najważniejsze dbaj o siebie co byśmy mieli co czytać na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.09.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No jak to nie? A do tej pory to jak robiłaś To zbyt skomplikowane, zeby tutaj wytlumaczyc, bo mogliby od razu mnie wziasc na oddzial No i jak pięknie wam idzie a to że czasem trzeba zrobić coś dwa razy( lub siedem ) albo czasem coś rozkuci zalać od nowa TO NORMALKA NA BUDOWIE ważne co by się nie załamywać tylko szukać rozwiązań.DUŻO WYTRWAŁOŚCI DLA CIEBIE I MISKA i co najważniejsze dbaj o siebie co byśmy mieli co czytać na wiosnę Dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.09.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 To zbyt skomplikowane, zeby tutaj wytlumaczyc, bo mogliby od razu mnie wziasc na oddzial A co, oddział u Was do remontu i nie mają komu zlecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.09.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A co, oddział u Was do remontu i nie mają komu zlecić? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.09.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 co za ludzie wylewają - potem kują i znów wylewają oby tylko robotę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.09.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 co za ludzie wylewają - potem kują i znów wylewają oby tylko robotę mieć Nooo, jak prawdziwe fachoofcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 21.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Mruczka, wez Ty mi tu nie wyjeżdzaj z pochwałami, bo mi jeszcze odwali. A tak serio mowiac ( piszac) to ja sie potem glupio czuje jak ktos tak miło chwali. Jest jak jest, nie chce mi sie już, ale jak sie piwa nawarzyło to je trzeba teraz wypić.. eee tam, ale człek to siły ma więcej jak ma wsparcie moralne i podziw tłumów, a Ty mój masz, kobito z żelaza, podziw i szczękę u stóp, bo ja miętka faja przy Tobie jestem, o, sory, znów wyszedł dytyramb na Twoją cześć... to ja się poprawię i następnym razem znajdę coś i się przyczepię i zganię, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Kiedy JEJ zganić nie ma za co, no niezła nieziemska futrzana sztuka, czapki z głów i już http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.09.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Oj kobietki, jak sie psa chce uderzyc to i kij sie znajdzie:) Na mnie tez i by sie znalazl, nie ma chodzacych ideałow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 23.09.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witaj MSU I ja się dołączam do Twojego fun clubu, a co Trzymam za Was kciuki z całych sił (a w następnym roku będę liczyć na rewanż ) I nie mogę się doczekać kolejnego wpisu w dzienniku. Jak postępy? Mam nadzieję, że wszystko gra i buczy Pozdrowienia dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.09.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witaj MSU I ja się dołączam do Twojego fun clubu, a co Trzymam za Was kciuki z całych sił (a w następnym roku będę liczyć na rewanż ) I nie mogę się doczekać kolejnego wpisu w dzienniku. Jak postępy? Mam nadzieję, że wszystko gra i buczy Pozdrowienia dla Was! Witam serdecznie, ciesze sie, ze moge powitac kolejnego goscia:) Dziekuje za kciuki i z mila checią się zrewanzuję w przyszlym roku- dobrą myślą, słowem i dopingiem Wpis bedzie, jak sie ogarnę. Mam nadzieje, ze usiade do dziennika w niedziele Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Wróciłam z zaświatów i od razu rzuciłam się na Wasz dziennik. Cudownie - niesamowicie do przodu. Wiem, wazeliną ocieka każda napisana literka,ale cóz nie poradzę,że duet Chudzieńkiej MSU i ciut większego Miśka robi na mnie niesamowite wrażenie Jesteście niemozliwi:) ściskam mocno i życzę długich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.09.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ...Wpis bedzie, jak sie ogarnę. Mam nadzieje, ze usiade do dziennika w niedziele No faktycznie robi się z tego tygodnik... ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts