Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc kochane babeczki sztuk trzy, bo jedna w dwupaku:) Tak szczerze mowiac ten strop byl zalewany na wariata, w piatek widzac prognozy pogody zamówiałam beton na wtorek, a w sobote zaczelismy dopiero stemplowac i garowac, stad to pracowanie nawet po nocach, ale chciałam zdążyć zanim zacznie lać z nieba (od dzisiaj miala sie popsuc pogoda, czego nie widać?). Dlatego tez nie pisałam nic, bo nie chciałam zapeszyc, ale tez nie mialam kiedy. Znow mam kilka kilo w plecy, wiecej siwych wlosow, ale juz zaczynam nadrabiac i przymusowo odpoczywać, przede wszystkim z dzieckiem- o wlasnie dzisiaj basen:)

Gratulacje :) to teraz ciepły miły kocyk, pudełko czekoladek i byczyć się w łóżeczku przez zimę oglądając teleturnieje ....

Czesc Cronin, musze zmobilizowac Miska zeby mi podlaczyl telewizor. Caly czas stoi bez podlaczonej anteny, nie mielismy kiedy tego zrobic, ani tez potrzeby bo nie bylo kiedy ogladac. Pewnie przez zime, wezme przyklad z Karoli i zaczne wszystko planowac, od elektryki po ustawienia wewnatrz, trzeba wybrac dachowke, okna i inne takie

Pewnie przez zime, wezme przyklad z Karoli i zaczne wszystko planowac, od elektryki po ustawienia wewnatrz, trzeba wybrac dachowke, okna i inne takie

Ja to jestem nieco zakręcona i dom zaczęłam projektować dopiero jak układ kuchni mnie zadowolił :lol2: parter był rysowany pod wyspę i wysoką zabudowę :lol2:

Ale coś w tym jest, jeszcze projekt nie oddany w starostwie a ja mogę zamawiać płytki w konkretnych ilościach do jednej łazienki :lol2:

Tylko zabrzmiało, a miało miec inny wydźwiek. Chciałam podziekowac ze wsparcie, ktore mialam tutaj, bo to dla mnie naprawde wiele znaczy, a nigdy nie dziekowałam:) A ten parter jest miedzy innymi tylko dzieki temu, ze sie nakrecilam tutaj pozytywnie, innaczej skonczylibysmy na piwnicy. Co dalej.... zobaczymy

Wydźwięk zrozumiałam, ale jednocześnie tak dziwnie mi to zabrzmiało ;)

Ja mślę, że te kilka miesięcy przerwy da wam potrzebny oddech, zwłaszcza po tej końcówce.

i za kilka tygodni usłyszymy/przeczytamy, że ci brakuje tego budowania i niech ta zima się w końcu skończy byście mogli wziąć sie znów do pracy :D

Ja też pozdrawiam, ale konkretnie ogarnij się i napisz coś - nie mam ochoty czytać o "inspirkach" na innych dziennikach - dawaj krew i pot :)

Chciałam podziekowac ze wsparcie, ktore mialam tutaj, bo to dla mnie naprawde wiele znaczy... sie nakrecilam tutaj pozytywnie, innaczej skonczylibysmy na piwnicy. Co dalej.... zobaczymy

Heh - no wparcie jak nie wiem co, mało nie wykorkowałaś. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni - brawo. Świetna robota.

Heh - no wparcie jak nie wiem co, mało nie wykorkowałaś. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni - brawo. Świetna robota.

Dziekuje wzmocniona jak nie wiem co:D

Domyślnie

Przede wszystkim gratuluję zalania stropu. Kawał dobrej roboty zrobiliście. Rozumiem, ze Wy też sie zalaliście? W pełni sie Wam należało

Teraz regenerujcie siły, odpoczywajcie.

Dziekuje, a co do zalania to szczerze pol zywca z soczkiem i poszlam spac, a raczej padłam spać.

Domyślnie

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! To teraz odpoczynek........... zasłużony w 100%

A strop piękny mam nadzieję że nie znikniesz na zimę bo co ja będę czytać

Dziekuje, strop tfu tfu niech wiaze i nie pęka,no czasem sie pojawie tu i owdzie, w koncu ciezko jest sie uwolnic od FM:cool:

Dziekuje wzmocniona jak nie wiem co:D

Dziekuje, a co do zalania to szczerze pol zywca z soczkiem i poszlam spac, a raczej padłam spać.

Dziekuje, strop tfu tfu niech wiaze i nie pęka,no czasem sie pojawie tu i owdzie, w koncu ciezko jest sie uwolnic od FM:cool:

Wcale się nie dziwię, ze padłaś. Gdybyś nie padła, zaczelabym Cie znów podejrzewać o jakieś magiczne moce:stirthepot:

Od FM sie już nie uwolnisz. Stało się i koniec:rotfl: