msdracula 05.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wreszcie nareszcie jest strop!!! Juppiiii!!!! gratulacje!!!! teraz możecie już być z siebie dumni i dumnie odpoczywać mam nadzieję, że nie masz żadnego chytrego planu w zanadrzu i wreszcie odpoczniesz? Od niedzieli czekam na Twój wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 MSU Gratuluję, to teraz czas odpoczynku i ładowania akumulatorów na następny sezon budowlany To już wszystko na ten rok czy jeszcze jakieś drobniejsze pracy (w stosunku do stropu) planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Gratulacje to teraz ciepły miły kocyk, pudełko czekoladek i byczyć się w łóżeczku przez zimę oglądając teleturnieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Czesc kochane babeczki sztuk trzy, bo jedna w dwupaku:) Tak szczerze mowiac ten strop byl zalewany na wariata, w piatek widzac prognozy pogody zamówiałam beton na wtorek, a w sobote zaczelismy dopiero stemplowac i garowac, stad to pracowanie nawet po nocach, ale chciałam zdążyć zanim zacznie lać z nieba (od dzisiaj miala sie popsuc pogoda, czego nie widać?). Dlatego tez nie pisałam nic, bo nie chciałam zapeszyc, ale tez nie mialam kiedy. Znow mam kilka kilo w plecy, wiecej siwych wlosow, ale juz zaczynam nadrabiac i przymusowo odpoczywać, przede wszystkim z dzieckiem- o wlasnie dzisiaj basen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Gratulacje to teraz ciepły miły kocyk, pudełko czekoladek i byczyć się w łóżeczku przez zimę oglądając teleturnieje .... Czesc Cronin, musze zmobilizowac Miska zeby mi podlaczyl telewizor. Caly czas stoi bez podlaczonej anteny, nie mielismy kiedy tego zrobic, ani tez potrzeby bo nie bylo kiedy ogladac. Pewnie przez zime, wezme przyklad z Karoli i zaczne wszystko planowac, od elektryki po ustawienia wewnatrz, trzeba wybrac dachowke, okna i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pewnie przez zime, wezme przyklad z Karoli i zaczne wszystko planowac, od elektryki po ustawienia wewnatrz, trzeba wybrac dachowke, okna i inne takie Ja to jestem nieco zakręcona i dom zaczęłam projektować dopiero jak układ kuchni mnie zadowolił parter był rysowany pod wyspę i wysoką zabudowę Ale coś w tym jest, jeszcze projekt nie oddany w starostwie a ja mogę zamawiać płytki w konkretnych ilościach do jednej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wszystkim czytającym dziennik, wpisującym się dobrym słowem i radą w komentarzach chciałam bardzo podziękować za wsparcie. Pozwoliło mi to przetrwać ten etap, dało dużego kopa energetycznego i wiele sił. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 MSU mi to zabrzmiało jak zakończenie dziennika mam nadzieję, że "tylko zabrzmiało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Tylko zabrzmiało, a miało miec inny wydźwiek. Chciałam podziekowac ze wsparcie, ktore mialam tutaj, bo to dla mnie naprawde wiele znaczy, a nigdy nie dziekowałam:) A ten parter jest miedzy innymi tylko dzieki temu, ze sie nakrecilam tutaj pozytywnie, innaczej skonczylibysmy na piwnicy. Co dalej.... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.10.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wydźwięk zrozumiałam, ale jednocześnie tak dziwnie mi to zabrzmiało Ja mślę, że te kilka miesięcy przerwy da wam potrzebny oddech, zwłaszcza po tej końcówce. i za kilka tygodni usłyszymy/przeczytamy, że ci brakuje tego budowania i niech ta zima się w końcu skończy byście mogli wziąć sie znów do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.10.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja też pozdrawiam, ale konkretnie ogarnij się i napisz coś - nie mam ochoty czytać o "inspirkach" na innych dziennikach - dawaj krew i pot Chciałam podziekowac ze wsparcie, ktore mialam tutaj, bo to dla mnie naprawde wiele znaczy... sie nakrecilam tutaj pozytywnie, innaczej skonczylibysmy na piwnicy. Co dalej.... zobaczymy Heh - no wparcie jak nie wiem co, mało nie wykorkowałaś. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni - brawo. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Przede wszystkim gratuluję zalania stropu. Kawał dobrej roboty zrobiliście. Rozumiem, ze Wy też sie zalaliście? W pełni sie Wam należało:) Teraz regenerujcie siły, odpoczywajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 05.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! To teraz odpoczynek........... zasłużony w 100% A strop piękny:) mam nadzieję że nie znikniesz na zimę bo co ja będę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Heh - no wparcie jak nie wiem co, mało nie wykorkowałaś. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni - brawo. Świetna robota. Dziekuje wzmocniona jak nie wiem co:D Domyślnie Przede wszystkim gratuluję zalania stropu. Kawał dobrej roboty zrobiliście. Rozumiem, ze Wy też sie zalaliście? W pełni sie Wam należało Teraz regenerujcie siły, odpoczywajcie. Dziekuje, a co do zalania to szczerze pol zywca z soczkiem i poszlam spac, a raczej padłam spać. Domyślnie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! To teraz odpoczynek........... zasłużony w 100% A strop piękny mam nadzieję że nie znikniesz na zimę bo co ja będę czytać Dziekuje, strop tfu tfu niech wiaze i nie pęka,no czasem sie pojawie tu i owdzie, w koncu ciezko jest sie uwolnic od FM:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dziekuje wzmocniona jak nie wiem co:D Dziekuje, a co do zalania to szczerze pol zywca z soczkiem i poszlam spac, a raczej padłam spać. Dziekuje, strop tfu tfu niech wiaze i nie pęka,no czasem sie pojawie tu i owdzie, w koncu ciezko jest sie uwolnic od FM:cool: Wcale się nie dziwię, ze padłaś. Gdybyś nie padła, zaczelabym Cie znów podejrzewać o jakieś magiczne moce:stirthepot: Od FM sie już nie uwolnisz. Stało się i koniec:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No i kruca fix elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.10.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 pracujecie jak szaleni i mogę wcisnąć- LUBIĘ TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No i kruca fix elegancko Dzieki, byleby to teraz bylo mocne. Ide zobaczyc co na Sadybie, bo dawno nie bylam. Pokrycie dachu wybrane? Od FM sie już nie uwolnisz. Stało się i koniec Niestety masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 pracujecie jak szaleni i mogę wcisnąć- LUBIĘ TO Ja tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 06.10.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 GRATULACJE!!! Dziękujesz za wsparcie...To ja Ci podziekuje za nietuzinkowośći niezłe poczucie humoruoraz udowodnienie tym wszystkim feministką,Co to krzyczą o równości chcą...że Babka na budowie też sobie da radę... Tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts