MatDomi 06.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratulację!! Pełen szacunek:) Naprawdę kawał dobrej roboty...i poszło wam naprawdę całkiem sprawnie to wykonanie parteru:) A teraz koniecznie musicie udać się na zasłużony odpoczynek:) Jakiś weekend w spa czy coś PEŁEN PODZIW ZA WYTRWAŁOŚĆ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 pracujecie jak szaleni i mogę wcisnąć- LUBIĘ TO I ja. Trochę mnie nie było, a tu już strop zalany!:jawdrop:Rewelacja! Jestem jak zwykle pod ogromnym wrażeniem, a Ty, Kobieto z wibratorem, na tym dachu wyglądasz świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) GRATULACJE!!! Dziękujesz za wsparcie... To ja Ci podziekuje za nietuzinkowość i niezłe poczucie humoru oraz udowodnienie tym wszystkim feministką, Co to krzyczą o równości chcą... że Babka na budowie też sobie da radę... Tak dalej... :) No da rade, da:) Pozdrawiam Edytowane 6 Października 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratulację!! Pełen szacunek:) Naprawdę kawał dobrej roboty...i poszło wam naprawdę całkiem sprawnie to wykonanie parteru:) A teraz koniecznie musicie udać się na zasłużony odpoczynek:) Jakiś weekend w spa czy coś PEŁEN PODZIW ZA WYTRWAŁOŚĆ POZDRAWIAM Dziekuje, ale moj weekend w spa pozarl beton, stal i teriva:) Ale moze byc weekend w lesie na grzybach, pewnie skorzystam z okazji wolnej soboty niedzieli i sie z checia dotlenie chodzac po lesie ..., a Ty, Kobieto z wibratorem, na tym dachu wyglądasz świetnie. Rasia, no wiesz. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A teraz wszyscy zrobcie tfu, tfu, tfu bo zachwalacie i sie boje czy to wytrzyma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.10.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No ładnie, ładnie... Czekanie na wieści się opłaciło Gratulejszyn! To teraz kolankowe zrobić, wieniec, murłaty pozakładać i można więźbę stawiać przed zimą A skoro sam Kierbud przenajświętszy pobłogosławił, to czemu ma nie wytrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No ładnie, ładnie... Czekanie na wieści się opłaciło Gratulejszyn! To teraz kolankowe zrobić, wieniec, murłaty pozakładać i można więźbę stawiać przed zimą Dzisiaj tez o tym pomyslalam:) Ach gdyby nie to finansowe splukanie- prrrr stop! A skoro sam Kierbud przenajświętszy pobłogosławił, to czemu ma nie wytrzymać? Bo jak sie duzo chwali to mozna zapeszyc, ot to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 06.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dzisiaj tez o tym pomyslalam:) Ach gdyby nie to finansowe splukanie- prrrr stop! Ale wiesz... Więźba by ładnie doschła przez zimę, owiana... O oknach mogłabyś już powoli myśleć... Okazja do wiechy... Przemyślcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Pokrycie dachu wybrane? A z tym to ciężko, ciężko... Na pewno blachodachówka. Pewnie stanie na jakimś Budmacie. Albo Borga, ze względu, że to producent od nas z regionu i daje dobre ceny. Wszystko będę uzgadniał w sobotę. Dopiero będę miał chwilę spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratuluję postępów Brawo!!!! Trwam w nieustannym zadziwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Oj, koleżanko moja, zawiodłaś mnie bardzo, żadnej lekcji z polemiki z dziwnymi panami nie wyciągnęłaś ? a w ogóle, to znów szczenę zbieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.10.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ale wiesz... Więźba by ładnie doschła przez zimę, owiana... O oknach mogłabyś już powoli myśleć... Okazja do wiechy... Przemyślcie Sio, maro nieczysta, nie kuś (PS. ...bym cos porobiła) A z tym to ciężko, ciężko... Na pewno blachodachówka. Pewnie stanie na jakimś Budmacie. Albo Borga, ze względu, że to producent od nas z regionu i daje dobre ceny. Wszystko będę uzgadniał w sobotę. Dopiero będę miał chwilę spokoju... Ciekawa jestem, jak juz wybierzesz to sie pochwal:) A porownywałes blache VS dachowka cementowa?? Gratuluję postępów Brawo!!!! Trwam w nieustannym zadziwieniu Czesc Nelcia:hug:, dziekuje:) malka Oj, koleżanko moja, zawiodłaś mnie bardzo, żadnej lekcji z polemiki z dziwnymi panami nie wyciągnęłaś ? a w ogóle, to znów szczenę zbieram... No pewnie, ze wyciagnelam, zeby nie wdawac sie w takie dyskusje, ale to taaakie oczywiste, a ja taka durna ze sie dałam sprowokować, to co ja tu bede pouczać.... A ta szczeke podnos, bo Ciebie to juz nic nie powinno dziwic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.10.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 i co daszek wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 07.10.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Powiem Ci MSU, że trudno jest porównać blachę do ceramiki czy cementówki... Sama cena nie jest adekwatna do tego co kupisz... Najpierw zdecyduj się na materiał, co ci sie bardziej podoba, czy lubisz gdy deszcz pada, słuchać delikatny dzwięk ceraliczny, czy lanie na blachę Z tego samego powodu nie montowałem sobie okien połaciowych... Pan musi spać w dookulnej ciszy... nic nie może zakłucić jego snu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.10.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Szybciutko się wtrącę, że to jeszcze zależy czy masz poddasze mieszkalne czy nieużytkowe (przyznaję że nie pamiętam jak u ciebie ma być ) Ja będę miała nieużytkowe więc spokojnie kładę blachę lub gonty bitumiczne, bo ich wady nie mają wtedy znaczenia (nagrzewanie, hałas) i mogę oszczędzić na cenie . To zależy też od stopnia nachylenia dachu, u mnie 20 stp, więc szczerze mówiąc prawie tego dachu nie widzę (dodatkowo wąska działka) więc nie ma sensu kłaść np blachy na rąbek można tańszą itd (że o dachówkach już nie wspomnę) A zaoszczędzoną kasę władować w ocieplenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Z tego samego powodu nie montowałem sobie okien połaciowych... a na to też jest sposób rolety zewnętrzne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.10.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 i co daszek wiosną? Ilonka, niestety i prawdopodobnie dopiero tak Powiem Ci MSU, że trudno jest porównać blachę do ceramiki czy cementówki... Sama cena nie jest adekwatna do tego co kupisz... Najpierw zdecyduj się na materiał, co ci sie bardziej podoba, czy lubisz gdy deszcz pada, słuchać delikatny dzwięk ceraliczny, czy lanie na blachę Z tego samego powodu nie montowałem sobie okien połaciowych... Pan musi spać w dookulnej ciszy... nic nie może zakłucić jego snu Innej opcji niz dachowka nie bralam pod uwage, jedyna blacha, ktora mi wpadla w oko jest ta na rabek stojacy. Najpierw miala byc dachowka cementowa, ale ja to ma szlag trafic to zaczelam sie zastanawiac nad angoba albo glazura. Bynajmiej moje zdanie na temat pokrycia dachu i okien dachowych ewaluuje. Najpierw mial byc grafit, potem naturalna cegła, mialy byc okna dachowe sztuk 4, potem mialo nie byc,potem mialo byc jedno teraz znow maja byc, niestety czasem sama nie nadążam nad szybkościa swoich połaczen neuronowych Szybciutko się wtrącę, że to jeszcze zależy czy masz poddasze mieszkalne czy nieużytkowe (przyznaję że nie pamiętam jak u ciebie ma być ) Poddasze uzytkowe, dach 45stopni i jest dla mnie istotnym elementem zgranej całości a na to też jest sposób rolety zewnętrzne Malka, na wszystko jest sposób, pytanie tylko "ile i za co":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.10.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Bozssze, trzeci dzien wolnego, do zimy umrę z nudów, doopa mi urosnie z nic nie robienia. To bedzie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Malka, na wszystko jest sposób, pytanie tylko "ile i za co":lol: a coś koło 2 stówek sztuka, przy cenie okna to mały pikuś,a przy cenie widnego poddasza tym bardziej a blachę na rabek też bym brała, dałam dupy ze swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Bozssze, trzeci dzien wolnego, do zimy umrę z nudów, doopa mi urosnie z nic nie robienia. To bedzie tragedia Wiedziałam napisałam ci to po zalaniu stropu, tylko dałam ci kilka tygodni, a nie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts