agalind 02.11.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 MSU - nieładnie tak trzymać wszystkich w napięciu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 02.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 MSU - bo nie mam z kogo inspiracji czerpać no, guru Ty moje wróóóóć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Tak mi się wydaje, że jak MSU wróci to już dawno będzie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.11.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No wiecie co.... Jak wreszcie przeczytałam cały dziennik od dechy do dechy, to ten wziął się i skończył.... No halo! Fotki dawać, podziwiać chcemy móc! (jakieś dziwne to zdanie, czy tylko pora późna?...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.11.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 MSU - nieładnie tak trzymać wszystkich w napięciu ...eee tam,nie trzymam nikogo, bynajmiej nie celowo, buziaki:) MSU - bo nie mam z kogo inspiracji czerpać no, guru Ty moje wróóóóć! Jestem ! Tak mi się wydaje, że jak MSU wróci to już dawno będzie dach Czesc Klaudiusz, a jak u Ciebie, kladziecie juz pokrycie? Pewnie Sadyba ma juz dach No wiecie co.... Jak wreszcie przeczytałam cały dziennik od dechy do dechy, to ten wziął się i skończył.... No halo! Fotki dawać, podziwiać chcemy móc! (jakieś dziwne to zdanie, czy tylko pora późna?...) Czesc Jagna, nie no on sie nie skonczył - on się wziął i zaciął Dobra, a teraz na serio, bo za bardzo Was lubie tu wszystkich Muratorów, zeby tak Was zwodzic. Ja po prostu cwicze silna wole, a Wy mi to skutecznie utrudniacie:) Troche mi sie w zyciu pozmieniało nie do konca wydarzyly sie dobre rzeczy, musielismy podjac trudne decyzje - ale to nie to forum od takich rzeczy. Bynajmiej załatwiamy teraz mase spraw, pracujemy jeszcze wiecej, w dzien w pracy, po pracy na budowie - czesto prosto z pracy na budowe bo szybko sie robi ciemno. Brakuje nam chwil dla siebie i POSTANOWIŁAM, ze czas ktory uda mi sie wygospodarowac zamiast na FM bede poswiecac swojemu synkowi, bo on jest dla mnie wiekszym priorytetem. Dlatego do konca listopada zawiesiłam sie sama i dobrowolnie, dlatego tak napisałam w ostatnim poscie "Jeszcze troche". Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i nie chce zebyscie mysleli, ze Was olewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Hmm... Ale tu nikt nikogo o olewanie nie posądza. Po prostu się niecierpliwią w oczekiwaniu na kolejne wieści budowlane Mam nadzieję, że te "nie do końca pozytywne" sprawy już się poukładały jakoś. Ja wieżę, że nic w naszym życiu nie dzieje się bez celu i w efekcie (bliższym, lub dalszym) zawsze się wychodzi na prostą Czego serdecznie Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 U nas Sadybcia czeka na czpeczkę i się doczekać nie może... Do 20 ma dzwonić cieśla, więc za dwa tygodnie jak będzie pogoda powinno wszystko wystartować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No to usciskaj najmłodszego budowniczego ... zabawki Wam przyniosłam http://cache.lego.com/images/shop/prod/3297-0000-XX-13-1.jpg ja tam poczekam.....choć niecierpliwam bardziej niż dzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.11.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 MSU - trzymaj się dzielnie. Dzielnie? Co ja piszę. To tak jakbym rozgrzanemu piecykowi powiedziała - trzymaj się ciepło... Bo dzielna to Ty jesteś za dziesięć. Czekamy tu na Ciebie myśląc bardzo, bardzo pozytywnie w Waszą stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.11.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Trzymam kciuki żeby wszystkie sprawy się poukładały tak dobrze, jak to tylko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Czesc i czołem, witam Wszystkich Nie ma co mnie klepac po pleckach - ja ma duze , wiec sie zawsze podnosze z kazdej najgorszej sytuacji, a bywały gorsze. Wiec jak Martinezio napisał - Nie ma tego złego - trza sie tylko bardziej zmobilizować, spiac posladki, zmarszczyc czoło i bedzie...jak bedzie Milego dnia for ewrybady:D Ps. Malka Ty wiesz, ze moj mlody w przedszkolu albo zalewa strop z pompy, albo kreci zaprawe. Przedszkolanki jeszcze mnie nie wzywały, ze z dzieckiem cos nie tego - czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ps. Malka Ty wiesz, ze moj mlody w przedszkolu albo zalewa strop z pompy, albo kreci zaprawe. Przedszkolanki jeszcze mnie nie wzywały, ze z dzieckiem cos nie tego - czekam:) Wiem:) przerabiałam to, z tym,że moje młode na czapce napisało sobie - KIER BUD i bardzo dumnie dyrygował całą grupą przy "murowaniu sciany kolankowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 09.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 dzielna jak zawsze! wiedziałam, że z tych załamanych to nie Ty, godnaś swego ołtarzyka nad mą głową no, a teraz powdycham od Ciebie powietrza optymizmu whhh whhhh whhh i nawet kostka mniej już boli pozdrawiam równie mocno co cała reszta tych, co ci tu posty nabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.11.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 MSU gdzie się zapodziałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No i MSU nie ma. Zapadała w zimowy sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.11.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 jaki zimowo jeszcze jest JESIEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.11.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No to w jesienną szarugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dawno nic nie pisałam ale nieustannie podglądam. Też tęsknię za Twoimi postami. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.11.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 MSU a Ty to sobie nie za bardzo odpoczywasz to nawet jednym paluszkiem nie dasz znaku na klawiaturce, że jesteś że jest ok i tak w ogóle:mad:a może szykujesz się na wiosenną tyraczkę czy cóś, no nasmaruj ze dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts