MusiSieUdac 25.11.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Zyje, obiecuje za napiszePozdrawiam WAS WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.11.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 czekamy niecierpliwie raczejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nareszcie!!! Wiedziałam, że to była cisza przed burzą i nikomu nic nie mówiąc/pisząc budujecie dalej:lol2:. Tym bardziej się cieszę, że pomimo problemów dalej działacie:) Plan zdaje się napięty do końca roku? Nie muszę chyba dodawać, ze nie mogę doczekać się kolejnych lekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wiedziałam że pędzicie dalej Nawet pogoda wam sprzyja bo zima ma być leciutka. Tylko z inwestorki to już chyba tylko połówka została, no nic teraz to na Tap Madl akurat się nada i na wybiegach kaskę na dachówkę uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.12.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ożenek z bankiem to czasami konieczne zło. Fajnie Wam szło bez banku, ale w pełni rozumiem taką konieczność, bo sami staliśmy przed takim dylematem. Podnoszenie zbrojenia trzeba robić fragmentami Kawał pręta użyć jako dźwigni, podnieść kawałek belki i podłożyć pod nią jakiegoś dynksa (cegły kawałek, cy cuś...) i tak po kawałku do przodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.12.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wreszcie tak myslałam że jak mróweczki dalej lecicie A powiedz jak to jest z formalnościami na dokończenie budowy? jak z operatem szacunkowym? my też będziemy musieli się uśmiechnać do banku jak postawimy już piętro, bo chcemy trochę przyspieszyć.... Aaaa i jak bank podchodzi do budowy systemem gospodarczym? bo w kosztorysie nie wpisywaliście robocizny? Fajnie, że się tak podnieśliście i nie daliście się skopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.12.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam, witam:) MIlo jest znow Was przeczytac, oj brakowalo mi Was, brakowalo tych pozytywnych kibiców:) Nie bylo juz tak różowo dalej, Jak to Agalind wspomnialas "Cisza przed burza" wszystko opisze, no ale i takie lekcje sa potrzebne:) Martinezio,ożenek z bankiem no zło konieczne, ale predzej czy pozniej i tak nas to czekało, niestety. A ze predzej przyszlo, no coz...biorę co los daje Cronin - pogoda Nam sprzyja pieknie, jakas opatrznosc czuwa jednak:)A tak poza tym Tom Bor, Ewerolka, Klaudiuszozo dzieki za cierpliwosc i przypomnienie, ze mialam dziennik Dracula - wysylam privPs . Misiek siedzi i mowi do Mlodego "No, nie mamusia do muratora zasiadla":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No i tak 3mać A w nocy niech św. Mikołaj przyniesie jakie podarki, żeby lżej było doczekać prezentów głównych w BN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.12.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Fajnie, fajnie, fajnie że wróciliście na forum. Ja również podobnie jak Wy, będę musiał się ożenić również i z bankiem. Blachodachówka wybrana? Rozumiem, że okna i inne duperele zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.12.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A w nocy niech św. Mikołaj przyniesie jakie podarki, żeby lżej było doczekać prezentów głównych w BN Mlody nie mogl usnac,no bo jak ten Mikolaj dojedzie samochodem - no przeciez, ze nie sankami jak sniegu nie ma:) Swoja droga, rano wyciagniecie go o 6.20 do przedszkola bedzie graniczyc z cudem, jak tu prezenty w domu bedzie trzeba zostawic:( Blachodachówka wybrana? Rozumiem, że okna i inne duperele zamówione? Pssst, no musi byc jakas niespodzianka:rolleyes: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 05.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No oczom nie wierze no!!!! jednak będzie co czytać zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Szykuje się thriller trzymający w napięciu. Muszę po popcorn skoczyć Szkoda tylko, że w odcinkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Szykuje się thriller trzymający w napięciu. Muszę po popcorn skoczyć Szkoda tylko, że w odcinkach Biorac pod uwagę ze całość na raz mogłaby zabić, musze podzielić. Dbam o Wasze nerwy i tak nadszarpnięte już procesem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 POwiem tylko...WOW! A jakie macie potem plany? jak już zadaszycie lecicie od razu z instalacjami? Które roboty jeszcze chcecie zrobić sami? No szacun MSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 06.12.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam się po dłuuuższej przerwie Trzymam kciukasy za Was no i jakże się ucieszyłam, że też będziecie testować kominy effe Mój mąż wciąż się drapie po głowie, mówiąc - no, ciekawe czy te kominy wytrzymają? Na co ja je mu zachwalam, bo co mi zostało, jak je sama wybrałam ale nutkę niepewności mi zasiał powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witaj! Widzę że samorobni podobne problemy mają Tyle że podejrzewam że Wy już dach macie, a my ciągle czekamy Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 POwiem tylko...WOW! A jakie macie potem plany? jak już zadaszycie lecicie od razu z instalacjami? Które roboty jeszcze chcecie zrobić sami? Tesciu z Miskiem chca sie porwac na elektryke. Na pewno rozlozymy rury od wody i kanalizy przed tynkami, ocieplenie domu, ocieplenie poddasza, rygipsy, wykonczeniowka, mury oporowe, ogrodzenie. Zobaczymy jak sie wyrobimy czasowo. To czego nie zrobimy sami to na pewno:montaz okien ( nie chcemy tracic prawa do reklamacji, zreszta nie oplaca sie), na pewno nie bedziemy robic instalacji grzewczej bo to gaz, na pewno tynki beda maszynowe i wylewki tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam się po dłuuuższej przerwie Trzymam kciukasy za Was no i jakże się ucieszyłam, że też będziecie testować kominy effe Mój mąż wciąż się drapie po głowie, mówiąc - no, ciekawe czy te kominy wytrzymają? Na co ja je mu zachwalam, bo co mi zostało, jak je sama wybrałam ale nutkę niepewności mi zasiał powodzenia Czesc Lila:) Jak ja dawno Ciebie nie czytałam, strasznie mi miło, ze wrociłas. Co u Was sie dzieje, wszystkow porzadku? Co do Effe, musi byc dobrze - zreszta to u Ciebie pierwszy raz przeczytałam o tych kominach:) Czesc Kwitko, podczytuje Wasz dziennik i czytałam o ferelnych cieslach, ale wierze ze bedzie wszystko dobrze, nowi naprawia co starzy zepsuli. Szkoda tylko Twoich nerwow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts