Myometis 09.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Taka mała prywata: Tutaj z wami, wszystko jest jakoś łatwiej no ba! nie ma to jak pośmiać się z perypetii drugiego na to zawsze u nas możesz liczyć zresztą śmiać się z Twoich notek to sama przyjemność. ps. ja też chcę czekoladę no, mogę nawet szklaną kulę wyciągnąć, o! zobacz.... wiiiidzęę, wiidzę, widzę jak MSU sama dachówki układa na dachu, unosząc się na cherubinich skrzydłach złocistychhhhh.... niczym puzzle, niczym sudoku, niczym origami.... dobra wizja? pozdrawiam ciepło :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 09.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Już nie mogę się doczekać zdjęć z dachówką My też trochę się zgapiliśmy z wysokością pomieszczeń na poddaszu, tyle że nasze są trochę za wysokie Chciałam przypomnieć sobie rzut twojego domu ale niestety zdjęcia są niedostępne Mogłabyś jeszcze raz wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.12.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 potwierdzam z taaaką grupą wsparcia się nie zginie http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wpadłam na momencik ,choć czasu na wszystko brak, nie mogłam się oprzeć by zajrzeć.....niespodzianka.....miodzio a teraz idę się upić, bo mnie w kompleksy wpędzacie... ps.Mikołajki były zacne, zapewne dzięki Twoim życzeniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 09.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 MSU, gdzieś Ty tam wlazła? jeszcze ci się noga omsknie i będziesz leczyła gnaty jak ja, nadal chodzę w usztywniaczu z tą cholerną kostką, co się goić nie chce... Słuchaj rad cioci Mruczki, szanuj kończyny. Ale, ale, kochana jak Ty masz czas pomalować paznokcie to jesteś niezła... też pomaluję, o! ze snu czas urwę a pomaluję, guru ma, uczeń musi (nakryłam Cię, o!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Panowie pytanie. Robię maszynę do cięcia styropianu. Skąd skombinuję drut oporowy na cito? W jakich sprzętach domowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dobra już wiem. Mam starą suszarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochani proszę zajrzyjcie warto http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191941-Tu-licytujemy-prace-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 12.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Gratuluje MSU zawziętości wiedziałem że dacie rade ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 13.12.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 MSU masz u mnie w dzienniku co chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.12.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Agalind - ja tez czekam az zmadrzeje elektrycznie,ale jakos nie chce nastapic:) Mruczka, no wiesz budowa, budowa, ale ja ciagle kobieta jezdem Tom Bor - chyba wiesz najlepiej, jak duzo daje wsparcie na FM, to forum to przede wszystkim ludzie Kwitko, uwielbiam wysokie wnetrza mniaaam . Postaram wrzucic te rzuty jak odnajde je na komputerze. Bynajmiej padl mi skaner i nie mam jak ich zeskanowac od nowa, ale na juz moge Ci napisac, ze w piwnicy jest: garaz, pom. gosp, spizarnia, kotlownia, pralania i schody na parter ( czyli to co brudne i gosp.) Na parterze wiatrołap, hol, schody na poddasze, łazienka, kuchnia i salon z jadalnia. Na poddaszu trzy sypialnie i łazienka. Moj ojciec jak zobaczył w niedziele nasz dom powiedział taki mały a taki pakowny Klaudiusz - potrzeba matka wynalazkow:D Cronin - popieram, sluszna aukcja. Powinnismy pomagac innym zwłaszcza w ten czas. Ja co roku robie to anonimowo u siebie lokalnie dla dzieci, w tym roku dorzuciłam czastke dla Franka, a w zamian dostałam wiecej - czyli swiadomosc, ze maluszkowi moze sie poprawic. Niestety nie jestesmy w stanie pomoc kazdemu, a jak zdecydowac kto bardziej potrzebuje pomocy? Nie da sie. Jednakze, jesli ktos moze jeszcze pomoc to szczerze zachecam Kalio - dziekuje i lece zobaczyc co u Was:) Inżynier - odpisałam u Ciebie w komentarzach. Dzieki:) Edytowane 13 Grudnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 wiem wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 MSU i jak tam będzie kolejny odcinek? kurcze jak wy takie tempo macie to ja już się boję bo twój dziennik zawsze mi dawał kopa do działania hmmm...zarażasz energią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 MSU, nerwy masz pewnie na wykończeniu sądząc po wpisach w dzienniku. Dobre w tym wszystkim jest to, że GRATULUJĘ SSO!!!!! (jakieś rymowanki mi wyszły:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.12.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 TomBor Dracula - juz jezd Agalind - poetka wierszokletka Dziekuje Fakt: Dach był najgorszy, nagromadziło sie złych emocji, dlatego dałam sobie czas na ochłoniecie. Innaczej by te wpisy wygladały na biezaco, moderator zamknałby dziennik. A tak otrzepałam sie i jest ok. Do pelni SSO brakuje nam jeszcze schodow. Na razie jest przestrzen od dachu do piwnicy, mozna skakac na bungee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Na razie jest przestrzen od dachu do piwnicy, mozna skakac na bungee W sam raz dla Ciebie, bo przecież Ty lubisz sporty ekstremalne;) Chociaż teraz to raczej sanatorium by Ci sie przydało, żeby sercu dać odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.12.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 WWWWOOOOOWWWW! zarąbista ta dachówka!!!! jaka to? bo że cementowa i antracytowa to wiem ale firma, kształt? No i ja dołączam się do gratulacji! toż to już SSO prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 MSU, znalazłam katalog Wikędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.12.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Agalind, no co Ty ja na bungee, ja mam lek wysokosci:DDzieki za link na drzwi, tylko czy ten łikend u nas bedzie dostepny. Sprawdze Draculka- dziekuje. Dachowka jest jednak ceramiczna to Rupp Ceramika Turmalin, angoba w kolorze antracyt. Ogolnie Brass i Rupp polaczyli sie w jedna grupe Monier, w Polsce jeszcze widnieja dwie nazwy Brass - dla cementowej i Rupp - dachowka ceramiczna. W Niemczech juz wszystko foliuja pod jednym szyldem jako Brass ( i cementowa i ceramiczna). Myslelismy tez o cementowym Tegalicie Brassa, bo kształt ma najpiekniejszy ze wszystkich dachowek tego typu, zreszta chyba nawet dostał Oskara Designu za kształ, ale ze całą najdłuzszą polac dachu mamy od polnocy to obawialismy sie jak to bedzie wygladac po 10-ciu latach, a roznica w cenie była zadna. Zreszta widziałam tegalita na dachu, wygladał po prostu przepieknie, ale potluczonych dachowek była cała masa. Z kolei widziałam tez na zywo Turmalina i sie zakochałam w nim najbardziej. Chodziło nam o to by dachowka, była maksymalnie prosta, matowa i nie przytłaczała dachu swoja okazałoscia i wielkoscia, tak zeby dom nie wygladał jak "grzyb z kapeluszem" i mam nadzieje, ze nam sie udało:) Edytowane 13 Grudnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 13.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No pięknie tam u Was się robi. Ale ja Cię błagam, Ty mi nie właź już więcej na te jętki czy na cokolwiek na wysokości, albo właź ale nie pokazuj zdjęć, w głowie mi sie kręci od patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts