bułkazmasłem 21.12.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 kupili okna takie jakie kupili, sa z nich pewnie zadowoleni, to jaka cholere musisz swoje 3 zlosliwe grosze wtracic? racja ,kasuję post wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 21.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 bułka...dobry koleś...beka na maxa...i całkiem fajnie się nazwał... MSU spoko zakupy przed świętami...tylko nie wiem czy Mały będzie się cieszył z drzwi?? ciekaw jestem jak te okna będą się prezentować...bo kolorek wyrafinowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 racja ,kasuję post wesołych świąt i brawo, wesolych i tobie ciao! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.12.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/268/3/d/3102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 22.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Bułka mam do ciebie pytanie Jak zrobić zimna fuzje w domu z zachlorowanej wody - bo pewnie wiesz - podziel się ta wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bułkazmasłem 22.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Bułka mam do ciebie pytanie Jak zrobić zimna fuzje w domu z zachlorowanej wody - bo pewnie wiesz - podziel się ta wiedzą wystawiasz flaszkę za okno, jak będzie odpowiednio zimna wypijasz zagryzając ogórkiem, zaczynasz wyczuwać przypływ energii , łapiesz za zimną fuzję i zaczynasz strzelać do teściowej, małżonka studzi twój zapał wiadrem zimnej chlorowanej wody...... Edytowane 22 Grudnia 2011 przez bułkazmasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.pl/kartki/wp-content/uploads/2011/12/swiatecznie_radosnie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 22.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 o kurka ale mnie ominęło, MSU, tu taka rozpierducha a Ty na pomoc nie wzywasz? hej rogaliku czy bułko z dżemem czy jak ci tam, masz fun z wtykaniem się w nieswoje podwórko? Wyciągaj wnioski, buduj z papieru, tytanu czy innej mąki i odpitol się od nas i od MSU. Jak będziemy chcieli to jej pomnik postawimy, żeby ci drożdże opadły. Nie wierzę że babka nie wie co robi, więcej się napracowała niż Ty pewnie, a każdy ma swój sposób na dom, koło mojego też krąży taki sęp - budowlaniec ekipy sąsiadów i udziela "dobrych rad" o kant dupy potłuc i wtyka się i komentuje, niech mu będzie na zdrowie. Kiedyś stawiali domy bez przeszkoleń, muratorów, porad internautów, bez chudziaka, tynków itd itd i jakoś nikt się nie certolił. Załóż swój dziennik, zobaczymy co potrafisz. Aha - a z Kozanowem to nie jest dobry przykład, musiałbyś więcej wiedzieć na temat przekrętów z Pnb na Ignuta i o jaką kasę się rozchodziło, więc nie gadaj. MSU - Wesołych Świąt kochana, dużo sił i hartu ducha i poczucia humoru i pomysłu na wykończenie (nie siebie, domu ) spełnienia marzeń, - ja wiem, że jedno z nich to jest kawa z Mruczką na tarasie, zgadłam? .... tylko czyim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 eeee jaka rozpierducha, choć przyznam szczerze, ze na początku tez się zadławiłam bułką z masłem, ale zastosowano heimlicha i już jest git Niestety dane mi było poznać takiego "budowlańca", co to znał jedynie słuszne technologie, jedynie słusznych producentów i jedynych do zaakceptowania wykonawców, którymi oczywiście nie mogli być inwestorzy - bo z założenia to idioci. Jednak jego "fachowość", na szczęście dość szybko zweryfikował NB, nakazem rozbiórki. Pana bułkę bolą tacy ludzie jak MSU, bo wtedy dociera do niego,że jednak nie jest niezbędny i niezastąpiony - guru budownictwa -bauhahaaaa Gadać może sobie każdy, ale nikt nie musi tego słuchać (czytac) i tej dobrej zasady się trzymajmy MSU, dachem się zachwycałam, przyklasnę tez wyborowi okien nie dane mi jednak było załapać się na fotki bramy i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img197.imageshack.us/img197/2487/641ph.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze świątecznymi pozdrowieniami... ps. podglądam, podziwiam od dawna - nadszedł czas aby się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.12.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) A miał być taki spokój. Kochani, ja już nawet polubiłam swoją bułkę, jak widać ( jak piszecie) każdy swoją ma. I tak mi sie wydaję, że on w rzeczywistości nie jest taki zły, baaa on tylko chce być taki jaki nie jest A może go tak po prostu polubić... TomBor, Rasia, Agalind serdecznie dziekuję i życzę Wam również samych wesołych, spokojnych i pogodnych Świąt. Nooo i pakę prezentów PS. Rasia a ten ptaszek to czasem nie siedzi w Twoim szarym salonie?? Mruczka - napiszę nie ważne gdzie, ważne z kim. Czyli u mnie, bo paliwo drożeje Lukarna - witam, cieszę sie z Twoich odwiedzin i serdecznie dziękuję. Tobie również wszystkiego najlepszego w te Swieta Malka, brama i drzwi brzydkie som, mówięCi Nie masz czego żałować Edytowane 22 Grudnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Malka, brama i drzwi brzydkie som, mówięCi Nie masz czego żałować wiesz, ja też urodziwa nie jestem, a mój ślubny mawia do mnie"moja sliczna"...więc to kwestia gustu i tak żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) MSU spoko zakupy przed świętami...tylko nie wiem czy Mały będzie się cieszył z drzwi?? ..a ma jakieś wyjscie?? Zartuje Byl list do Swietego Mikołaja, potem był aneks do listu, sprawdzamy codziennie na Norad - Uwaga Amerykańsko- Kanadyjskie wojsko namierza satelitą gdzie sie znajduje Sw Mikołaj i odmierza czas kiedy do nas dojedzie (polecam pokazać dzieckowi, jak ktoś jeszcze wierzące w dziadka z brodą ma) wiec będzie dobrze:) Ja tam ciągle wierzę Edytowane 22 Grudnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.12.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Mata dla dzieckuff http://www.noradsanta.org/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 super sprawa z mikołajem ale ja odpadam olka za "stara" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 eeee, ale sobie żartujesz, przecież to grafika komputerowa -reakcja mojego dziecia Ale on też za stary z resztą ,że Mikołaj to legenda, uświadomił nas w wieku chyba 6 lat. A było to tak Rano 6 grudnia, budzę go : - Młode wstawaj,Mikołaj był, zostawił prezenty" Młode otwiera jedno oko.....: - taaaaa Mikołaj, powiedz mi,że Wróżka Zębuszka i skrzaty tez istnieją.... - Noooo -mówię niepewnie - to ciekawe, dlaczego sama sprzątasz, a nie zawołasz Krasnoludków.... i tyle w temacie dziecięcej magii. Ale prezenty oczywiscie przywłaszczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img40.imageshack.us/img40/5793/witap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.12.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dracula - dziekuje i Tobie rowniez tego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 23.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 MSU dziękujemy bardzo za życzenia i prezent!!! ale miła niespodzianka:)My Wam również życzymy Zdrowych, Wesołych Świąt, oby spełniły się Wam wszystkie marzenia!!! http://foto1.m.onet.pl/_m/e7e25b18e3a126ff2ce44bb5fbc29ab5,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts