klaudiuszozo 23.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Jest mi ogromny zaszczyt, że poznałem takich ludzi jak Wy. Zaradnych, walecznych, pracowitych i przede wszystkim szczęśliwych. Aż się normalnie łezka zakręciła słuchając prezentu Ludzie kurde, skąd Wy bierzecie na to wszystko pomysły?! Na Melmaxie chyba Was chowali Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę również samych dobrych chwil, sukcesów w pracy, na budowie, ale chyba nie życzyłem Wam najważniejszego: zdrowia i wytrwałości! Jeszcze raz bardzo dziękuję za prezent. Fascynujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img233.imageshack.us/img233/917/3973.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Na tym świecie było już wszystko... Do chwili pojawienia się takiej MSU Potem okazało się, że świat bez MSU był niepełny Dzięki za wszystkie dobre słowa i fluidy płynące z nabuzowanego energią dziennika i osoby MSU Również życzymy całą naszą piąteczką wszystkiego, co najlepsze, zdrowia i pomyślności, a przede wszystkim wielu szczodrych Łask Bożych Nowonarodzonego Jezuska. Niech czuwa nad Tobą, Miśkiem, Młodym i całą otaczającą Was ferajną Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 MSU dziękuję za życzenia, czuję się wyróżniony, dziękuję za prezent Ja nie potrafię tak ładnie napisać, tak zwyczajnie Ci życzę zdrowych, pogodnych i wesołych świąt obyście jak najszybciej byli na swoim, dużo siły i wytrwałości Wszystkiego najlepszego Tinek życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 23.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Kobieto jesteś niesamowita! Twoja doba ma chyba więcej godzin niż moja . Dzięki za prezent i pamięć. Jest mi strasznie miło, że o mnie pamiętałaś bo nie jestem najbardziej aktywnym forumowiczem tzn. czytać lubię ale pisać już mniej. I wcale tak szybko domu nie zbudowałam, są szybsi a przed nami jeszcze dużo pracy . Zresztą bardziej czekamy na inne wielkie wydarzenie w naszym życiu . Życzę Ci a właściwie Wam dużo siły na nadchodzący rok zmagań budowlanych. Oby udało Wam się uwić to gniazdko jak najszybciej i żeby było ono pełnie miłości i szczęścia wszelakiego. Ściskam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2011 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 te życzenia są także dla betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Dziekujemy serdecznie za wszystkie zyczenia, zwlaszcza te dla betoniarki- na pewno się ucieszy A teraz do garów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 24.12.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta, Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia życzy Agata z rodzinką http://img402.imageshack.us/img402/3311/bozenarodzeniekartkizzy.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 MSU - pięknie dziękujemy za życzenia.Mam dla NAS wszystkich wspólne - Wigilii 2012 pod nowymi dachami...Zdrowia, wytrwałości, ciepła rodzinnego. Reszta się ułoży... http://img835.imageshack.us/img835/9941/swieta2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 24.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Dzięki za życzenia i oby te światełka za rok wisiały już pod rynną a nie na betoniarce !!! P.S. A pod jaki adres po ten prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Dziekuje za życzenia Wszystkim:) Bash, myślałam że mnie z NetBetem pogonicie za ten żart piosenkowy:lol: Carpenter - do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 25.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Bash, myślałam że mnie z NetBetem pogonicie za ten żart piosenkowy:lol: zróbmy coś wspólnie przecież jest lato dawaj odpalamy grilla na bogato... Szacun za dopasowanie prezentów do adresatów pozdrawiam pokarpiowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.12.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Szacun za dopasowanie prezentów do adresatów akurat z Toba miałam najmniejszy problem:lol2: pozdrawiam pokarpiowo ...ja zaraz pęknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 25.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Bash, myślałam że mnie z NetBetem pogonicie za ten żart piosenkowy:lol: ja zaaaapomniałem, albo brakło mi czasu na zyczenia dla wszystkich...za co bardzo przepraszam... ale: - letko spóznione naj..naj.. naj.. życzenia świateczne MSU! ... co tam Sobie wykombinujesz - masz. - majstresztykiem jest post... POST świateczny!!!! nikt chyba nigdy nie wpadła na cos takiego... SZACUN PREKURSOR'ka!!! - kartka świateczna.... BAJKA!!!!!!! jak kiedys ktoś ogłosi konkurs na najlepszą kartę świąteczną na FM - bank wygrasz!!!! ... pogonić niby za co????? .... ja to przynajmniej wyraźnie określon jestem... ... i ukierunkowan "jasno"... jeszcze raz NAJ życzenia i ... SZACUN za kreatywność.... pozdro NETbet p.s. po co są gwiazdy??? ...żeby lśnić MSU.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.12.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Nie, no NetBet w zakłopotanie mnie wprawiłeś, no bo ja sie rozkleić mogę.... Dziekuję, ale chciałam tylko napisać, że ja Was traktuję jak 30 czy tam ileś osób, które mają podobne problemy, sprawy, przemyślenia jak my, a nie 30 czy ileś loginów. Za każdym NetBetem czy Bashem kryje się człowiek i dlatego myśl o tym, że każdy z Was słuchając swojej piosenki się uśmiechnie do siebie, była dla mnie większym prezentem na Świeta niż dla Was te piosenki. No i się rozkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 26.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Dzięki MSU za prezent...Wesołych Świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 26.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Czuje sie zaszczycony...taki "smarkacz" forumowy jak ja, z imienia i nazwiska przywolany przez takie ikony jak Wy... Dziekuje, coz wiecej moge powiedziec. Trzymam za Was kciuki i pilnie obserwuje biorac przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.12.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Czuje sie zaszczycony...taki "smarkacz" forumowy jak ja, z imienia i nazwiska przywolany przez takie ikony jak Wy... Dziekuje, coz wiecej moge powiedziec. Trzymam za Was kciuki i pilnie obserwuje biorac przyklad Odbierz to jako pozytywny kopaniak na powodzenia i dobry poczatek:cool: przez takie ikony jak Wy... O nie, nie, tu nie ma ikon:bash: Edytowane 27 Grudnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kochana MSU, dziękuję za życzenia i prezent:hug: Naprawdę niesamowita jesteś Rozumiem, że "stroik" na kartce hand-made? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 27.12.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dziękuję za życzenia świątecznie. Ja wam życzę szczęśliwego nowego roku. Siły, wytrwałości i zdrowiA:) trzymam kciuki dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts