Lukarna 12.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Taaa 4 bilety do teatru lalek - chetny ktoś?? Bo moje dziecko juz obyte ze sztuką, tak ze wiecej nie przyjmuje. Miał być prezent, ale sie z..ł Ja bym chętnie te bilety ale jak ja ode mnie na Melmaxa dolecę? Micrą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 kibel ważna rzecz, to była druga rzecz,którą przytachałam na budową i własnymi rencami montowałam, co prawda nieco lewituje do dziś, bo stoi w miejscu gdzie bedzie podwieszka, a wydygałam ze śrubami, ze względu na rurki podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja bym chętnie te bilety ale jak ja ode mnie na Melmaxa dolecę? Micrą?? uśmiechnij sie do Wrony on cię przeleci tfuuuuu , (jak nazwać dowiezienie samolotem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.01.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dobra spasowałam z tym kiblem, ale zeby tak wszyscy od razu po stronie Miska. Brutusy jedne.Ide spac bo zaraz padne na siedzaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.01.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 uśmiechnij sie do Wrony on cię przeleci Głodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 uśmiechnij sie do Wrony on cię przeleci tfuuuuu , (jak nazwać dowiezienie samolotem ) Myslisz że dobrowolnie zgodzę się na zniszczenie podwozia??????????????????????? Nigdy w zyciu! MSU musisz to wziąc na klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Myslisz że dobrowolnie zgodzę się na zniszczenie podwozia??????????????????????? Nigdy w zyciu! nie, dobrowolnie nie wypada MSU musisz to wziąc na klatę na plecach sie wygodniej nosi śpij dobrze MSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.01.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 jeszcze to MSU musisz to wziąc na klatę i to na plecach jejku;to Wy mnie zajezdzicie. Nie wiem co sie dzieje;ale niech juz ta wiosna przyłazi i to juuuuz!!!; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 13.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 P-R-A-L-N-I-A, proszki do prania, pralka, kosze na pranie.....no i kibel:D kibel przyda Ci się jak bedziesz ręcznie prac zeby wode wylać I Ty myślisz, ze ja to wiem, tak??? Napisze szczerze - NIE WIEM i dobrze mi z tym:D To prosił bym o kilka dokładnych fotek jak już będziecie spinać całosć jeśli to nie kłopot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 jejku;to Wy mnie zajezdzicie. Nie wiem co sie dzieje;ale niech juz ta wiosna przyłazi i to juuuuz!!!; E tam zajeździcie. To takie delikatne naciski są A serio?? Wiosny pragnę straszliwie... U nas dziś od rana wieje kulkami białymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U mnie wczoraj była burza serio a dziś śnieży...bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U nas wieczorem tak wiało, że myślałam że nasz 20 klatkowy blok odleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 13.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tomasz i jak wena?? uleciala... ale dzis czuje moc i usiade do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U mnie wczoraj była burza serio a dziś śnieży...bleee No wlasnie! Wczoraj około 22 rozbłysło się niebo na sekundę, ale nie byłem pewny czy to była burza. Bardziej mi to wyglądało na zwarcie kabli WN pod którymi przejeżdżałem akurat... Ale teraz już wiem na 100% czym to było spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.01.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wlasnie dostałam wiadomosc ze w Norwegi zawierucha i sniezyca- to jak mialoby byc u Nas? Za tydzien zmrozi Nam tylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 13.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No wlasnie! Wczoraj około 22 rozbłysło się niebo na sekundę, ale nie byłem pewny czy to była burza. Bardziej mi to wyglądało na zwarcie kabli WN pod którymi przejeżdżałem akurat... Ale teraz już wiem na 100% czym to było spowodowane. pewnie fotoradar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U nas wieczorem tak wiało, że myślałam że nasz 20 klatkowy blok odleci... o to, to ...ja byłam pewna, że nas razem z sypialnia zdmuchnie No wlasnie! Wczoraj około 22 rozbłysło się niebo na sekundę, ale nie byłem pewny czy to była burza. Bardziej mi to wyglądało na zwarcie kabli WN pod którymi przejeżdżałem akurat... Ale teraz już wiem na 100% czym to było spowodowane. pewnie fotoradar Tomasz ma racje? czy do Was też wyładowania dotarły... To było nieziemskie zjawisko, śnieg z deszczem, wiatr jak w tunelu aerodynamicznym i do tego błyskawice i grzmoty....masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tomasz nie ma racji PKP chyba nie montuje fotoradarów na swoich słupach Ale upsss... Nie zatrzymałem się na stopie Dzisiaj w pracy ludzie z Łodzi opowiadali, że była u nich całkiem spora burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.01.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A na budowie sasiadowi zdmuchnęło garaż i postawiło bokiem gdzies tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.01.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 To prosił bym o kilka dokładnych fotek jak już będziecie spinać całosć jeśli to nie kłopot:) Nie ma problemu. Mam tescia pod bokiem, to mi dyktuje co nastepuje: OBWODY: Oswietlenie - kazde pomieszczenie na osobnym obwodzie+ zewnetrzne oswietlenie osobno, Gniazdka obwody: - lodowka, okap, dwa gniazka scienne - piekarnik - zmywarka i gniazdko na scianie w jadalni - gniazdka w holu i salonie - lazienki ( kazda osobny obwod) - kazda sypialnia na osobnym obwodzie - garaz - kotlownio - pralnia - zewnetrzne Zdjecia jak bedzie rozdzielnia tez wrzuce. Tesc mowi ze sie odchodzi od robienia puszek, ze wzgledow bezpieczenstwa dlatego ciagnie wszystko na osobnych obwodach. To tyle z dyktowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts