Tomasz Antkowiak 13.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 uleciala... ale dzis czuje moc i usiade do tego dzis byla moc zgodnie z zapowiedziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 15.01.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wielki podziw dla Was za wytrwałość. Jednym tchem przeczytałam cały dziennik, aż szkoda oczu odrywać od komputera. Trzymam kciuki do samego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.01.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Czesc Malwina, dzieki za słowa otuchy i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no i przyszła zima czy ktoś ją zapraszał, ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no i przyszła zima czy ktoś ją zapraszał, ja się pytam? na mnie nie patrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no tak teraz to sie nikt nie będzie chciał przyznać do spisku zimowego:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.01.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 a co grozi za przyznanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201201/1326569874_by_RAFALOSKAR_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 zimy w tym roku nie ma, zachlala ostro na ostatnim grilu u lata, pozbiera sie dopiero na nastepny sezon. to co teraz to tylko jesien improwizuje zeby nie bylo wstydu. lada dzien wiosna budowac budowac smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 wiosna no to ja rozumiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzwoniłaś do lekarza?? Ewa u mnie dała Ci wytyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.01.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kilka szklanek wody dało rade; Mozesz looknac jak wyglada z tym oknem i schodami w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Mam nadzieję ,że ta woda, to z butelki, nie z tego czajnika A powiedz mi Słońce czy to okno z lewa to będzie miało, taki połamany kształt? Jeśli tak, to lecicie mocno na oryginalność a poza tym to mnie mocno zastanawia intencja projektanta, po kij gwint oświetlać nogi ? Dla frajdy podglądaczy ? Ale z drugiej strony można anonimowość zachować, jak po nagu będziesz ganiać po schodach, widać od dupy w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a poza tym to mnie mocno zastanawia intencja projektanta, po kij gwint oświetlać nogi ? A bo Ty się Malka chyba nie znasz:D Toć Ci MSU pisze: elewacja, elewacja:D A serio to kawalątek tego schodka widać będzie. I tak już podjęliście decyzję aby to olać i zaakceptować nie? A jak podjęliście to katować się nie ma co. Pozdrowienia dla Miśka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no wiem, nie znam się, ja połowę okien zamurowałam, no po cholerę mi okno na wysokosci kolan ( w kuchni ) od strony północno wschodniej - bym miała więcej mycia? W dopie mam elewację, skoro w kuchni chcę na tej ścianie wysoką zabudowę, no chyba,że to okienko to miało symetrii piekarnikowi nadać Albo takie na wysokości 7 metrów, bez możliwości umycia, bez sprzetu wspinaczkowego i też bez dostępu słońca (pół-wsch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Można dać pustaki szklane (często mylone z luksferami) zamiast zwykłego okna, to i gołej nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja kciałam podnieść palec i zameldować że lekcję Twą ostatnią odrobiłam i że wyleweczki już leżakują a dziś śnieg pada (wczoraj było słońce jeszcze). A lenistwo pojawia się jak kil za motorówką, ja nie wiem czy chciałoby mi się drugi dom od podstaw budować... więc jak widzisz to normalne zresztą której z nas chcialoby się ponownie uczyć dodawania ułamków i reakcji chemicznych? pozdrawiam śnieżnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.01.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Mam nadzieję ,że ta woda, to z butelki, nie z tego czajnika nie no kochana, to byl ekspres, ja se kawusie tak z odkamieniaczem zaciagnelam tfu A powiedz mi Słońce czy to okno z lewa to będzie miało, taki połamany kształt? Wiedziałam, ze moge na Ciebie liczyc. A serio to kawalątek tego schodka widać będzie. I tak już podjęliście decyzję aby to olać i zaakceptować nie? A jak podjęliście to katować się nie ma co. Pozdrowienia dla Miśka Pocieszasz, czy dobijasz? zartuje Pewnie tak bedzie jak napisałas Można dać pustaki szklane (często mylone z luksferami) zamiast zwykłego okna Uwierz mi, ze chciałam zresztą której z nas chcialoby się ponownie uczyć dodawania ułamków i reakcji chemicznych? Nie ma to jak poczytac kogos madrego, czyli mowisz ze to normalne PS. U nas ciagle jesien Edytowane 17 Stycznia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 zimy w tym roku nie ma, zachlala ostro na ostatnim grilu u lata, pozbiera sie dopiero na nastepny sezon. to co teraz to tylko jesien improwizuje zeby nie bylo wstydu. lada dzien wiosna No niestety, zima nie jest mroźna. Temperatura -2/-3 była niestety zabójcza dla mojej psiny. Dzisiaj w nocy weszła na staw i lód się pod nią załamał. Teraz dopiero wiem co znaczy stracić psa. Ból cholerny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.01.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No niestety, zima nie jest mroźna. Temperatura -2/-3 była niestety zabójcza dla mojej psiny. Dzisiaj w nocy weszła na staw i lód się pod nią załamał. Teraz dopiero wiem co znaczy stracić psa. Ból cholerny... Ja nie wiem co to znaczy stracic psa, ale na pewno jest przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts