MusiSieUdac 18.01.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ze tak powiem dałam sobie spokoj z tymi oknami i zeby nie bylo ze nie chcialam.Nie chce mi sie wiecej trykania lewego oka. Michu nic nie kce poza tymi oknami. Bedzie szukał naklejek,zamurowywał,lub nic nie robił. Ja juz tematu nie tykam. Rolet nie bedzie:P Tomek, a mi jakos te szyby zamiast kalafiora nie podchodza. Moze ja zbyt malo nowoczesna jestem;) A jest taka folia, którą można od wewnątrz przykleić, efekt ten sam, a cena znacznie niższa Myslałam o tym, ale jak mam tematu nie tykac to nie tykam:sick: u mnie we firmie czasami stosują odkamienianie (zarówno czajnika, jak i ekspresu do kawy), ale zawsze jest w pokrywkę włożona etykieta odkamieniacza, żeby nikomu do głowy nie przyszło tego pić No co Ty, nerki se mozna odkamienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.01.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ......i każdy na swoje privalite:lol: na półce... To co w koncu wydrukowali i zaplacili?? The rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ze tak powiem dałam sobie spokoj z tymi oknami i nareszcie:) a mnie sie podoba grzejnik szczególnie ten wiszący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No widzę, ze problem okna się rozwiązał W razie czego roleta będzie pasowała jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 po kij gwint oświetlać nogi ? Dla frajdy podglądaczy ? Ale z drugiej strony można anonimowość zachować, jak po nagu będziesz ganiać po schodach, widać od dupy w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.01.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No widzę, ze problem okna się rozwiązał W razie czego roleta będzie pasowała jak ulał Ładnie to tak kopac lezacego, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nie no coś Ty, choć pomysł trzebaby opatentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Juz widze jak Hajzer reklamuje: "Masz problem ze schodami wchodzącymi w światło okna? Mamy genialne rozwiązanie: Roleta marki MSU!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Tomek: e, to się nie przyjmie. Być może fajny bajer, ale za taką cenę, to można mieć prototyp Transparent Smart Window od Samsunga: http://pclab.pl/news48444.html A to już jest konkretny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 martinezio - w cywilnym indywidualnym budownictwie sie nie przyjmie, za drogie (choc chodzi mi po glowie aby sobie okna na jednej fasadzie tak uzbroic:)) jednak dla biznesu zdarzalo mi sie takie szyby produkowac, zdarzalo sie rowniez dla odbiorcow prywatnych choc to bardzo bardzo zadko (np szklenie na luksusowy jacht budowany w u naszych zachodnich sasiadow dla miliardera zza naszej wschodniej granicy:)) ten samsung to faktycznie fajny bajer:) kiedys przewinela mi sie przez rece folia RGB na ktorej pewnie cos podobnego mozna by bylo sprobowac realizowac... ale to za wysokie progi byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No folia RGB to ciekawe rozwiązanie, chociaż Samsung idzie nieco dalej, bo jeszcze masz panel dotykowy Ale kurna gadamy tu o gadżetach dla milionerów, a przynajmniej ja forsą nie śmierdzę Ehh... Trzeba by kiedyś Bogu dać szansę i wypełnić parę kuponów w Lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ale poczytać sobie o tych cudach można, nie? choć ja tu w kompleksy wpadam, technicznie jestem w średniowieczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ehh... Trzeba by kiedyś Bogu dać szansę i wypełnić parę kuponów w Lotto no to ja mam przechlapane bo jestesmy raczej na bakier z kolei gdyby zdac sie na rachunek prawdopodobienstwa to slabo sie widze jakbym mial tyle kuponow wypelnic aby byla realna sznasa wygranej po za tym... dla milionerow dzis, dla szarakow naszego pokroju juz niebawem technologia powszednieje szybko... pamietacie pierwsze telewizory LCD albo plazmy... kosztowaly krocie... a dzis? jeszcze chwile i takie zabawki jak ten samsung beda w zasiegu reki, ze o zmiennooptycznej szybie nie wspomne... (i tu sie przebiegle i chytrze usmiecham do siebie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O, widzę, że wena twórcza wróciła. W sumie nie ma się czemu dziwić, przecież na podatny grunt trafiła;) Brama-miodzio:) Trochę granatowa na fotce, ale rozumiem, ze antracyt w realu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.01.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Brama-miodzio:) Trochę granatowa na fotce, ale rozumiem, ze antracyt w realu:P Antracyt, malowana na ral 7016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 a drzwi ???? ja pragnę drzwi.... a brama fajna,choc u mnie tez granatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 brama jest ewidentnie granatowa ale dobrze ze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.01.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No dobra zmusiliscie mnie. Teraz musze Was wszystkim zaprosic i udowodnic, ze nie jest granatowa.. A na tym? http://img705.imageshack.us/img705/2880/200120121870.jpg PS.Malka piszac wpis w dzienniku wiedziałam, ze sie zapytasz o drzwi Bedą, w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No dobra zmusiliscie mnie. Teraz musze Was wszystkim zaprosic i udowodnic, ze nie jest granatowa.. A na tym? http://img831.imageshack.us/img831/8412/200120121867.jpg PS.Malka wiedziałam, ze sie zapytasz o drzwi Bedą, ale nie dzisiaj:cool: No tu to granatowa faktycznie nie jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No tu to granatowa faktycznie nie jest:P A Ty szybsza niz wiatr chyba, zdjecie mnie sie pomyliło. Zmarzłam troche to i styki mi nie stykają do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts