Kwitko 20.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 U mnie Twoja brama nie jest granatowa, jest raczej średnio ciemno niebieska Ale gdyby nawet była granatowa to i tak byłaby suuuper fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) na drugim zdjeciu jest mniej granatowa ale tylko dlatego ze obserwujacych zdjecie slonce razi w oczy co zaciemnia sytuacje PS. wiec to WY ukradliscie slonce! oddawajcie! PPS. na przemarzniecie rekomenduje (nie mylic z wyjatkowo brzydkim ostatnio slowem "refunduje") szklaneczke schlodzonej cytrynowki wg przepisu ktory podawalem:) bardzo goraco polecam Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam dawno mnie tu nie bylo...az wstyd... gratuluje domku, poszliscie jak burza mi sie wydaje ze brama to kolor antracyt? nie czytalam nigdzie wiec sama strzelam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ostatnio działam w takim pędzie, że sie nie dziw;) Teraz bardziej antracytowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czesc Meliska. No dawno,dawno. Chociaz Ty jedna wierzysz ze to antracyt, a te brutusy jedne sie nabijają Ps. Widziałam dziś zdjecia w dzienniku, juz z oknami. Ładnie dobrałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 PS. wiec to WY ukradliscie slonce! oddawajcie! ani mi sie sni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Dzieki czekalam na opinie ale cisza...pewnie dlatego ze i ja sie malo udzielam...ale brak czasu poprostu... Uwielbiam kolor antracyt-pewnie dlatego ze sama go mam u siebie Edytowane 21 Stycznia 2012 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 PS.Malka piszac wpis w dzienniku wiedziałam, ze sie zapytasz o drzwi Bedą, w swoim czasie no pacz pani :lol:rozgryzłaś mnie bestio, czuje sie obnażona jak Ewa w raju, albo bardziej jak na porodówce (bynajmniej nie będąc niemowlęciem) na tym zdjęciu juz nie jest granatowa mój młody powiedział "jaka ładna szara jama, szaranagajama" wiedziałam,że dzieciom nie powinno się Białoszewskiego czytac na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.01.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no pacz pani :lol:rozgryzłaś mnie bestio, czuje sie obnażona jak Ewa w raju, albo bardziej jak na porodówce (bynajmniej nie będąc niemowlęciem) No dobra, przyznaje sie. Bylo tak ciemno jak juz montowali drzwi, ze nie zrobilam zdjecia komóra, bo i tak by nic nie bylo widac.( I nie strasz mnie nigdy wiecej porodówka) Agalind, mamy jednak te drzwi co Tobie sie nie podobały. Czyli z dzielona szyba, ale mi sie i takie i takie podobaja, wiec no problem. Zamowilismy drzwi, a potem sie zastanawialismy jaka szybe my tam wzielismy, cala czy dzielona? Nic czekalismy az przywioza, zeby sie przekonac. W sumie jakby szybka jako jeden pasek byla ( bez dzielenia) tez by bylo ok. Suma sumarum jak dla mnie bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.01.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Jaką macie szerokość bramy? 2,6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.01.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Jaką macie szerokość bramy? 2,6? Otwor w murze 250cm, wiadomo rozstaw bramy szerszy, wiec tak jak napisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 21.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 kolorek bramy na extra:) fajnie całość z dachem musi wyglądać...tylko jaki kolor elewacji dopasujecie do tego?? jaki gruby styro na docieplenie murłaty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No dobra, przyznaje sie. Bylo tak ciemno jak juz montowali drzwi, ze nie zrobilam zdjecia komóra, bo i tak by nic nie bylo widac.( I nie strasz mnie nigdy wiecej porodówka) Agalind, mamy jednak te drzwi co Tobie sie nie podobały. Czyli z dzielona szyba, ale mi sie i takie i takie podobaja, wiec no problem. Zamowilismy drzwi, a potem sie zastanawialismy jaka szybe my tam wzielismy, cala czy dzielona? Nic czekalismy az przywioza, zeby sie przekonac. W sumie jakby szybka jako jeden pasek byla ( bez dzielenia) tez by bylo ok. Suma sumarum jak dla mnie bez znaczenia W standardzie jest szyba dzielona, więc jeśli nie mówiliście o innej to było prawie pewne, że taką będziecie mieli. I to nie tak, że mi się nie podoba, bo sie podoba, ale w antracycie (jak u Was), bo drzwi sa gładkie. U nas złoty dąb, więc wystarczy mi rysunek słojów. To beda te fotki drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.01.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 kolorek bramy na extra:) fajnie całość z dachem musi wyglądać...tylko jaki kolor elewacji dopasujecie do tego?? jaki gruby styro na docieplenie murłaty?? Czesc, elewacja bedzie jasniutka. Złamana biel Na murłate 5cm. (24cm wieniec -14cm murłata w osi= 10cm/2= 5cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.01.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Agalind w sumie masz racje. Te sam model ale w innych kolorach wyglada calkowicie innaczejWidzialam braz na zywo takze foty beda, ale po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Agalind w sumie masz racje. Te sam model ale w innych kolorach wyglada calkowicie innaczej Widzialam braz na zywo takze foty beda, ale po weekendzie Jakaś kara za wczorajsze nabijanie się z granatowej bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 21.01.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 złamana biel...nie wiem czy to dobry pomysł...bardzo szybko się zabrudzi i zszarzeje. Wyglądać z tym antracytem powinno jednak bardzo fajnie. No...łopatologicznie mi grubość tego styropiany przedstawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.01.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Jakaś kara za wczorajsze nabijanie się z granatowej bramy? No co Ty. Wczoraj juz bylo za ciemno na zdjecia, a dzis nie mialam kiedy. Zrobie przy najblizszej okazji. Ale z drugiej strony one sa cale obklejone, wiec i tak mało co widac złamana biel...nie wiem czy to dobry pomysł...bardzo szybko się zabrudzi i zszarzeje. Wyglądać z tym antracytem powinno jednak bardzo fajnie. Inny kolor nigdy nie byl brany pod uwage i nie bedzie:no:. A co do brudzenia, to tez zalezy jaki rodzaj i jakość tynku polozysz. Mam przyklad obecnie za plotem, dom na bialo, kladli tynk jak bylam w podstawowce- do teraz czysty. Bynajmiej elewacja bedzie bardzo jasna i od zawsze taka nam sie podobala No...łopatologicznie mi grubość tego styropiany przedstawiłaś Chcialam tylko pokazac, ze to bardzo łatwo sie oblicza i wykonuje takze, jesli taka blondynka jak ja sobie z tym poradzila Edytowane 21 Stycznia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Inny kolor nigdy nie byl brany pod uwage i nie bedzie:no:. A co do brudzenia, to tez zalezy jaki rodzaj i jakość tynku polozysz. Mam przyklad obecnie za plotem, dom na bialo, kladli tynk jak bylam w podstawowce- do teraz czysty. oj tam, przez trzy, cztery lata to się nie zdążył pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bułkazmiodem 21.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 to bardzo łatwo sie oblicza i wykonuje takze ale fajnie Ci to poszło , mam pytanko:jak za np.3 miesiące ,po wyschnięciu drewna dokręcisz nakrętki śrub mocujących murłaty? ps. Zawsze lepszy słodki miod niż tłuste masło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts