Lukarna 26.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nosz bym się piwem zakrztusiła:)Ale Panowie tez się ugotowali:D:D:D Dzięki MSU chyba pójdę jakiś kabaret obejrzeć faktycznie na rozluźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja wiedziałem, że u MSU to rozmowy na każdy temat, ale że zrobi się portal schadzkowo-matrymonialny... No ładnie Ciekawie sie dzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 MSU, świetna scena W kwestii styro już kiedyś rozmawiałyśmy. My położyliśmy więcej na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie ma co rwac włosow z glowy, dwa- trzy dni sie opozni, trudno, Polać Jej wódki , dobrze prawi ja mam trzy lata obsuwy i ciagle włosy na głowie,siwe bo siwe,ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Polać Jej wódki , dobrze prawi ja mam trzy lata obsuwy i ciagle włosy na głowie,siwe bo siwe,ale są I to jest powód do oblewania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 I to jest powód do oblewania:lol2: Siwe włosy Malki czy mądre słowa MSU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A co wolisz? Dobry powód znajdzie się zawsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aga, masz ochotę☻ na imprezę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) nie no mialam isc spac, ale jeszcze jeden dla rozluznienia http://www.youtube.com/watch?v=e31RuGqox54&feature=related Malka wez Ty se jakiegos Loreala kup albo Palet czy inny, ja tam zamalowuje Ciezko by bylo po takiej imprezie w realu z Wami baby, co jedna to lepsza Edytowane 26 Stycznia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wkońcu mamy karnawał, czy jak to tam się teraz nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ciezko by bylo po takiej imprezie w realu z Wami baby, co jedna to lepsza To by była impreza:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Malka wez Ty se jakiegos Loreala kup albo Palet czy inny, ja tam zamalowuje Dysperbitu mi trochę zostało, może być? kolor się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dysperbitem jak najbardziej tylko rękawice załóż koniecznie i gogle na oczy:D Duże gogle:D MSU ja grzeczna jestem nie wiem o co Ci chodzi:p Wraz z wejściem w pewien wiek juz nie wypada hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dysperbitem jak najbardziej tylko rękawice załóż koniecznie i gogle na oczy:D Duże gogle:D MSU ja grzeczna jestem nie wiem o co Ci chodzi:p Wraz z wejściem w pewien wiek juz nie wypada hulać google założę a o jaki wiek chodzi, XXI ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No ba, oczywiście:)Już to kiedyś ustaliłyśmy:) szkoda, że jutro muszę wstać przed 6;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 czyli świat się nie zmienia - my ciągle młode jak dobrze mi sia lalala, ja wstaję 6.45 istne szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Pocieszam się że jutro ostatni dzien i łikend:D Jasne że młode:) Ja to nawet nie wiem dokładnie ile mam już lat. anegdotka i idę spać: Rzecz się dzieje paaarę lat temu. Gabinet ginekologiczny, ja w 7 miesiącu ciąży, podejrzenie cholestazy, dotkor dzwoni na izbę przyjęć: - Pani Irenko jutro z rana pacjentka do Was się zgłosi, połózcie ja na oddział - ... - Dane?? Juz Pani podaję dane: imię..., nazwisko..., adres... wiek..? - Ile ma pani lat?? (to do mnie) - ??!!?? Lat?? - pytam z ogłupiałym wyrazem twarzy - Lat, lat, pytam o pani wiek - No mam 27 lat... nie nie 29 mam... jezu panie doktorze niech pan czeka juz liczę, jak jestem rocznik ... i teraz mamy 2006 to mam 27... nie 29 niech pan powie 29!! - Pani Irenko pacjentka nie może się zdecydować ile ma lat, jutro sobie to ustalcie, OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja Cię w pełni rozumiem,tyle ,że u mnie rozrzut od 25 do 35 - zależy od sytuacji ale z rozróżnianiem stron nie mam problemu (prawa to ta co łyżkę trzymam ) edit: a jesli w 2006 r miałyśmy 29 lat, to serio młode jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja Cię w pełni rozumiem,tyle ,że u mnie rozrzut od 25 do 35 - zależy od sytuacji ale z rozróżnianiem stron nie mam problemu (prawa to ta co łyżkę trzymam ) edit: a jesli w 2006 r miałyśmy 29 lat, to serio młode jesteśmy No serio serio:D A ze stronami nie mam w ogóle problemu i nie wiem skąd te historie o niezorientowaniu kobiet krążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Siksy jedne Ja nie mam problemu z prawa, to ta co pisze, ale z lewa niestety juz tak Normalnie cos w tym jest, ze te chlopy maja lepsza orientację ( jakkolwiek to zabrzmialo ) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts