Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taaa ferie ...ostatni urlop se wzielam na skrecenie zbrojenia, najpierw jeden strop a potem drugi urlop na drugi trop. Cholera stropy mi sie pokonczyly

Kurcze, nastepny urlop dopiero na ocieplenie ....

Ps. wodki sie brzydze, jest nie dobra i poniewiera :cool:

ale ja muszę, bo młodego nie zostawię samego. On, zestaw młodego chemika i zawartość szafek kuchennych to połączenie zbyt niebezpieczne by spuścić je z oka, na dłużej niz wizyta w wc. No śmiem twierdzić,że mogli byśmy zostać bezdomni.

A tu widzę znów to samo: procenty się leją (ajerkoniak z colą, chyba nie chcialabym próbować :lol2:) i filozoficzne rozważania nt. wieku. :D

PS. Nie chcę być namolna, ale gdzie te drzwi? Chyba, ze znów mnie coś ominęło :cool:.

Edytowane przez agalind

Witam...

Najpierw trzeba podłożyć do pieca, a później można chlać...

Co do trunków, jak jest impreza, to nie ważne co, ważne żeby sponiewierało...

A na spokojnie, to jakiś kiliszek winka, naleweczki, piwko 1 albo 5...

Pośrednich wartości nie uznaję, bo albo zrobię sobie tylko smaka albo niedopity się czuję...

Nie ma co zima dowaliła... muszę dziś pojechać ogarnąć budowę... zobaczyć czy coś nie zamarza nie powołane...

Drzwi - jakos nie zrobilam zdjec, bo nie dosc ze w folii to jeszcze kartonem obklejone i jakos nie chcialo mnie sie.:rolleyes:

Co do zimy to moglaby dac sobie spokoj. Zimno przyszlo i zaczynam zamarzac od stop. Do tego murowac nie ma jak, a jeszcze troche nam pierdol zostalo. Ale za to planuje, ustawiam, czyli inspirki ( cos dla Netbeta :D)

Drzwi - jakos nie zrobilam zdjec, bo nie dosc ze w folii to jeszcze kartonem obklejone i jakos nie chcialo mnie sie.:rolleyes:

Co do zimy to moglaby dac sobie spokoj. Zimno przyszlo i zaczynam zamarzac od stop. Do tego murowac nie ma jak, a jeszcze troche nam pierdol zostalo. Ale za to planuje, ustawiam, czyli inspirki ( cos dla Netbeta :D)

Zdjecia moich drzwi tez szybko telefonem były robione, bo druga połowa taśme i karton już w rękach trzymała;)

Ale za to planuje, ustawiam, czyli inspirki ( cos dla Netbeta :D)

...no... ja to jestem wielkim fanem inspiracji... tak samo jak kfiatkuff... gazonów... klombuff... lampkuff... kanapuff... mebelkuff...i innych zajefajnych duperszwancy...;)

bardzo ostatnio pochłaniają mnie dzienniki "niebudowy" .... takie o meblowaniu i zmaganiach z kolorami ... "...bezowy, a może czekoladowy..."

:D

bardzo ostatnio pochłaniają mnie dzienniki "niebudowy" .... takie o meblowaniu i zmaganiach z kolorami ... "...bezowy, a może czekoladowy..."

:D

przez chwilę zrobiło mi się ciepło na sercu, chwila jednak nie trwała długo....konkretnie do słów "takie o meblowaniu"

Eee tam cos krecisz Netbet, "dziennik niebudowy" jest tylko jeden;) ino potem jest cała reszta, a ta reszta dzieli sie na:

- tych co chca pasywnie,

- tych co to tymi recami,

- tych co to klną na flachowcuuuf

- tych co to z palcem w nosie na Dżamajce

- i tych zagramanicznych

Dla kazdego cos dobrego, od wyboru do koloru

A co to jest GAZON?? :lol: