agalind 30.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A co to jest GAZON?? To: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLBTEGKOxjMXhKiYWIfEYyTh7HjBmyRzcxkxqEFnOU8UQGudsOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ale ja glupia jestem Zawsze, na takie cos mowiłam pustak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 MSU klasyfikacja dzienników rewelka:Di ja swoje miejsce w niej znalazłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czytam wszystkie, od Samorobow po w palcem w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 czasem jak patrzę na swoich fachmanów to żałuję że nie jestem z palcem w nosie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Marti ja muszę przy % zostać bo jestem solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 31.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Eee tam cos krecisz Netbet, ...ale ja całkiem serio...budowa to pikuś - malowanie i meblowanie to jest hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ...ale ja całkiem serio...budowa to pikuś - malowanie i meblowanie to jest hardcore. Wez Ty mnie nie strasz. Ja zaczelam sie ogarniac powoli, ale czuje ze to bedzie dluuugi proces myslowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a ta reszta dzieli sie na:.... ja bym jeszcze dorzuciła -Tych co im obrzydło -Tych co skończyli (u psychiatry na kozetce) z autopsji znam (oba dwa) bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.01.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tombka: hmm... Tylko nie nadużywaj tych %, bo może stwierdzisz z czasem, że jednak jest koło Ciebie ktoś do zastąpienia % Ja jestem najlepszym przykładem powiedzonka "każda potwora znajdzie swego amatora" to działa w obie strony pciowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Eee tam cos krecisz Netbet, "dziennik niebudowy" jest tylko jeden;) ino potem jest cała reszta, a ta reszta dzieli sie na: - tych co chca pasywnie, - tych co to tymi recami, - tych co to klną na flachowcuuuf - tych co to z palcem w nosie na Dżamajce - i tych zagramanicznych Dla kazdego cos dobrego, od wyboru do koloru A co to jest GAZON?? To ja bym chciała na Dżamajce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 no nie zaż:rolleyes:ywam absolutnie w dawkach toksyczny a dawki terapeutyczne tez jakoś rzadko sie trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja bym jeszcze dorzuciła -Tych co im obrzydło -Tych co skończyli (u psychiatry na kozetce) z autopsji znam (oba dwa) bry Bry ..ale te to juz dziennika nie pisza:) Jak mi tylek rano przymroziło to tez bym chciala teraz na Dżamajke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Bry ..ale te to juz dziennika nie pisza:) obiecuję,że jeszcze zaczną, jak wena wróci i kasa na konto Jak mi tylek rano przymroziło to tez bym chciala teraz na Dżamajke;) mnie na dzień dzisiejszy to nawet jakieś Szelki stykną, a tu tylko - 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jak mi tylek rano przymroziło to tez bym chciala teraz na Dżamajke;) Chętnie bym swój wygrzała;) Rano było -17:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To prawie, jak u mnie... Czujnik na elewacji pokazywał rano -16,5... Do tego trzeba dołożyć na błąd odczytu spowodowany nagrzanym budynkiem. Oczywiście odczuwalna jest duuuużo niższa, a to ze względu na wiaterek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 31.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pewnie,ze szkoda. Jak juz tak o psach, to tez zamierzamy miec szczekajacy alarm i nawet juz mamy zaklepaną psine. Moi rodzice maja owczarka podhalanskiego ( mieszanka) i jest naprawde super suką. Zarowno rodzinna jak i do pilnowania domostwa. Wezmiemy szczeniaczka od niej nie rozmnażajcie :( jest tyle psich bid na świecie, nie dokładajcie się do tej liczebności..... ;( chlip... a może warto poszukać na stronach typu: "uratuj podchalana" są ludzie zrzeszeni w fan clubach rasy którzy działają w tej sprawie, do adopcji są zarówno dorosłe jak i szczeniaki. Wybacz mi MSU, musiałam ;/ moje zoologiczne serce mi tak każe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 31.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No piękne, człek sobie na chwilę przycupnie w grajdołku, koc zarzuci, skarpety zawinie, kaptur nasunie coby mu śnieg nie napadał a tu takie rozmajtości od zwierzaków przez procenty po gazony no tylko na chwilę się obróć człowieku i masz już 5 stron do nadczytania chyba się starzeję.... zaraz, o tym też już było... MSU u was też chata zamarzła na głucho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 31.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Muszę się Wam pochwalić. Adoptowałem ze schroniska psinę Na początku była nieśmiała i się wszystkiego bała, ale teraz jak się rozwyje to potrafi śpiewać cały dzień Ma budę, ale na razie trzymam ją na noc w domu, bo mi jej szkoda. I podobnie jak pies Netbetowski nie robi nic innego jak śpi, ponad 12 godzin dziennie. http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=psinaq.jpg&res=medium Nadal tęsknie za moim byłym pieskiem, ale tego też będę tak samo kochał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Będzie z niego pociecha, dobrze mu z mordki patrzy Ja jedynego psa w życiu też wzięłam ze schroniska , była ze mną 17 lat i lepszej nie znajdę (na razie ) mądra , łagodna ale zęby też potrafiła pokazać jak trzeba było (nie znosiła ulicznych pijaków), koty ją kochały a ona je broniła przed innymi psami, no taki pies z duszą. Wygrzewasz się MSU ? Wygląda na to że luty będzie miesiącem odpoczynku od budowy, w marcu z powrotem do roboty coby Wielkanoc w nowym domku świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts