MusiSieUdac 01.02.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czesc i czolem No to mi Mruczka pojechalas po sumieniu;BTW pomyslimy o tym Klaudiusz-psiak rewelacja. Fajowski jest Tylko czemu tak te psiury ciagle spia. Normalnie swiat sie zmienia. Faceci słabna, kobietki "silnieją" a psy spia, zaraz koty zaczna szczekac. Cronin, no ciezko sie wygrzac jak tu tak mrozi, jak na Alasce. Chcialam wejsc z tynkami 1 marca, a jeszcze troche rzeczy zostalo do zrobienia, zobaczymy jak pogoda pozwoli. Na razie wciaz czekam na okna Martinezio, u nas dzis rano w aucie termometr pokazał -34 stopnie, ale ewidentnie sie zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czesc i czolem Martinezio, u nas dzis rano w aucie termometr pokazał -34 stopnie, ale ewidentnie sie zepsuł Pewnie zamarzł Cześć MSU:) Ja dziś mam dzień spokojny i bezstresowy - siedzę w biurze i nie wychylam się ani na cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 widzę że wszyscy by pojechali w " ciepłe kraje' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Klaudiusz: super psinka Powiem Ci, że takie psy potrafią kochać. Aczkolwiek trzeba się nieźle napocić, aby zdobyć ich zaufanie. Te psiurki sporo przeszły w życiu i to niezbyt dobrego, więc zwykle na początku są b. nieufne i bojaźliwe (czasami potrafią być agresywne w związku z tym). Nie ma się co im dziwić, bo człowiek reaguje tak samo Wiem tylko, że jak już zdobędziesz to zaufanie, to później choćbyś nie wiem co robił, to psina i tak będzie Cię uwielbiać. My naszego Reksia też przygarnęliśmy. Koleżanka JW Małżowinki mej idąc do pracy spotkała jakiegoś pijaka, który podszedł do niej z pieskiem i pytaniem, czy go nie chce. Ona że nie, że idzie do pracy i takie tam, na co koleś odparł, że w takim razie idzie wyrzucić go do rzeki :/ Tak piesek trafił do fabryki JW Małżowinki, gdzie podbił z miejsca serca wszystkich, a że my akurat chcieliśmy jakiegoś psiaka (myśleliśmy o kupnie jakiegoś a'la labradorek), tośmy go przygarnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 01.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Martinezio bez fot opis się nie liczy pokaż mordę... psiaka w sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.02.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 PS: fotę mojego obecnego zwierzogryza w dość niekonwencjonalnej lokacji zamieściłem tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?138327-Nasza-Prymulka&p=5147099&viewfull=1#post5147099 Mruczka, przespałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Cześć MSU:)Pies kaskader - bomba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mruczka: z psiurem mnie MSU ubiegła, ale mordę to mogę pokazać O, prosz: Disclaimer: autor niniejszej słitfoci nie ponosi odpowiedzialności za doznane wrażenia zmysłowe i psychiczne. Po obejrzeniu należy się skonsultować z lekarzem, lub psychologiem, gdyż zagraża to zdrowiu, lub życiu. NFZ nie refunduje rehabilitacji po oglądnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.02.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mruczka: z psiurem mnie MSU ubiegła, ale mordę to mogę pokazać O, prosz: Disclaimer: autor niniejszej słitfoci nie ponosi odpowiedzialności za doznane wrażenia zmysłowe i psychiczne. Po obejrzeniu należy się skonsultować z lekarzem, lub psychologiem, gdyż zagraża to zdrowiu, lub życiu. NFZ nie refunduje rehabilitacji po oglądnięciu. Martinezio, "Mordo Ty moja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.02.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Czesc skryci parówkożercy, krew w zylach mi sie dzis zamroziła Alllleee zima. Pochwale sie ze klepnelam dzis w koncu tynkarzy, niestety nie ekipa polecona przez Kierownika, ale mam nadzieje ze tez bedzie dobrze Zimno jest to zaszyłam sie w lampach, kuchniach, prysznicach- a Michu tylko kreci nosem i pyta sie- " a nie mozemy miec normalnie?" PS. Mruczka pragnęłaś zdjęc, a teraz cicho siedzisz Edytowane 2 Lutego 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 " a nie mozemy miec normalnie?" skąd ja to znam, hymmmm ale u nas lekko nie będzie,stad też nie mam cisnienia na wykończeniówkę. Ja z tych co najchętniej mieszkali by w prosektorium, ślubny w klimatach dworkowych się lubuje, no normalnie będzie rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No jak rzeźnia to twoje na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 MSU pokaż te lampy i prysznice nie bądź żyła Cronin no Ty rację masz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) klepnelam dzis w koncu tynkarzy, Jak było? Opowiadaj:lol2: Widać nie mogłaś sie doczekać! Edytowane 2 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) No rzeźni az takiej nie bedzie, bo na szczescie Michu ukierunkowany w jedynym slusznym "polnocnym kierunku" . Mi te najbardziej walniete inspiry nachodza w pociagu, czy jak sie kąpie, potem sie pytam " Miiichuu, a jak Ci sie podoba takie cos?" Z reguły jest ło jezu, to szalejesz! Ale potem mi mowi, ze fajne bo ma swiadomosc, ze ja jeszcze zmienie zdanie. Na cale szczescie lubimy podobne klimaty. Niestety po rozpykaniu pokoju mlodego tesc musial przelozyc tam od nowa cala elektryke ( na sczczescie teraz spokojnie mozna bylo). Totalne obrocenie planu pokoju o 180 stopni, ale tak bedzie ustawniej Lukarna, special 4U. Bo to jedyna inspira tutaj Michu powiedzial, ze za na miske na sznurku to tyle nie da, ale ja ja widze w wiatrołapie chocby mnie skręcało http://img109.imageshack.us/img109/4268/newjd.jpg http://img830.imageshack.us/img830/3899/190120121857.jpg Agalind - nawet byli zadowoleni Edytowane 2 Lutego 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jestem michą szczerze ukontentowana.No bo micha jak micha, wisi i świeci ale że speszialforju to zaraz mi się łza w oku kręci... ps. Micha na dużawą wygląda, znasz średnicę??ps2. ja to trochę załuję że na lekką bezsenność nie cierpię bo mi się w łóżku najlepiej wymyśla. Ale w związku z tym że zasypiam w 60 sekund to na myslenie dużo czasu nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No bo micha jak micha, wisi i świeci - alez Ty masz meski punkt widzenia . ps. Micha na dużawą wygląda, znasz średnicę?? Na zdjeciu tak wyszla, bo to wielki zoom byl, a tak na zywo calkiem normalny rozmiar, suwmiarki ze soba niestety nie mialam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 - alez Ty masz meski punkt widzenia . A bo się tak rozkleiłam że wszytsko inne stało się nieważne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Agalind - nawet byli zadowoleni Wcale im się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A bo się tak rozkleiłam że wszytsko inne stało się nieważne:D A co Ty taka wrażliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts