Martinezio 06.02.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dokładnie, malka dobrze prawi Wódkę jej dać! Też się zastanawiam, po co najpierw tynki gładkie jak pupcia niemowlaka, lub moje kolana a później tynki strukturalne, tapety 3D i inne takie cuda wianki... No i płacz, jak ktoś się oprze o ścianę i dołki się porobią :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ja też nie lubię gładzi i nie robię jej, przepisałam z artykułu, żebym wiedziała jaki burzliwy oddźwięk to da, tobym ocenzurowała Gładkim gładziom mówimy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Bry Cronin kij w mrowisko wsadzilas A ktore swieta lepsze Boze Narodzenie czy Wielkanoc ? Jak tam zmarźluchy, u mnie dzis –25, myslałam ze sie udusze, takie geste powietrze z rana było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Osobiście wolę Boże Narodzenie, smaczniejsze E tam mrozy, ja dzisiaj zaliczyłam gigant korek w drodze do pracy (zamiast 40 minut jechałam prawie 2 godz. z czego połowa w zimnym autobusie) i to dopiero jest masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.02.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Bry! ale zimnica, ja chcę wiosnę!!!! coś by się na budowie porobiło... Dzisiaj to ja nawet stopy nie wynurzę z domu, no way! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 To co licytujemy sie ? Mi dzisiaj pociag przyjechal opozniony o 15 minut, jak przyjechał miał pomalowane szyby lodem – znaczy sie grzali minimalnie, ale na moje odczucie to nie grzali tylko ludzie nachuchali, a potem stanal w polu na pol godziny, zeby przepuscic inny pociag. Jazda dla twardzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dokładnie, malka dobrze prawi Wódkę jej dać! W poniedzialek, rano..dzien od wodki No ladnie Czesc Dracula- masz racje nie wychodz, zimno jak w zamrazalniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Oj to miałaś przeboje ale za tydzień ma być już ciepło, tylko -6 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Termometr pukał w nocy do okna,z błagalnym "wpuść mnie, proszę " po trzynastej już...można polewać dzień dobry Państwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Malka cwaniaro, Ty na feriach jestes Dracula -6 tez mnie nie urzadza, pomurowac co nie co musimy. Ale przeca sie nie bede pierdolami przejmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 W temacie gładkich ścian, jeszcze a ja lubię gładkie ściany mam porobione gładzie na tynku cw, dlaczego, bo tak mi się podoba, i dodam jeszcze, że mnie ani nie mdli, ani tym bardziej spazmów nie dostaję, że ktoś woli ściany o fakturze grubego papieru ściernego, dlaczego??? ano bo tak to już jest, że jeden woli blondynki, a drugi teściową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 06.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ... a tak naprawdę to wszystko przestaje mieć znaczenia ... jak już się ZAMIESZKA! wierzcie mi.gładka czy chropowata ściana? beżowa czy czekoladowa... człowiek potrafi sie przyzwyczaić do wszytkiego... no prawie;) wszelkie dylematy idą w diabły... liczy sie spokój.., świety spokój...jak małe wydaja się wszystkie problemy budowlane po zamieszaniu? bardzo małe ...a propos "minęła trzynasta" ... w poniedziałek... pozdroNETbet'książ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 jeden woli blondynki, a drugi teściową nie no, w to to aż trudno uwierzyć choć ja nikomu nie bronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 zapomniałem napisać, że wybieram blondynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ściany gładkie czy chropowate? Mi to już chyba obojętne:sick: Chyba zimowa depresja mnie dopadła:( Lepiej niech wiosna przyjdzie, bo do kupienia i załatwienia masa rzeczy a MI SIĘ NIE CHCE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 06.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ...a propos "minęła trzynasta" ... w poniedziałek...pozdro NETbet'książ Jednoczę się w chmielu Niech ta zima sobie idzie, bo przy -15 wewnątrz to sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie pisałem, kiedy jej tę wódkę dać A że zimnica, to może na rozgrzewkę jakiego rumu awansem przed łyk-endem Tinek: jakoś mi nie podchodzi Twoje "obrazowe" porównanie :> Ale whatever. Każdy wybiera, co lubi i na co go stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jednoczę się w chmielu Niech ta zima sobie idzie, bo przy -15 wewnątrz to sie nie da. No nic sie nie da - niech Desperados bedzie z Wami i oby zrobilo sie cieplej, bo mi uklad nie wyrabia,krazenie nawala Tinek -a co do wyboru dla kobiet - blondyn czy tesc? Netbet- co racja to racja, mam nadzieje ze sie przekonam na wlasnej skorze, jak mi wszystko bedzie latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Co się nie da, co sie nie da u mnie - 26 w piatek, a tu telefon od panów z wodociągów czy robimy ta wpinke w kanalizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Taaa... Bo najlepsza pora na roboty w gruncie jest przy temperaturze poniżej -10 st C A później to się sypie, tamto pęka, tu nieszczelne... Ehhh... Już pomijam fakt tego, co się dzieje po pierwszych opadach deszczu, lub roztopach. U mnie ciągnęli niedawno prąd do sąsiada. Zasypali pięknie ładnie, ubili teoretycznie... Póki mróz trzyma, to da się po tym chodzić i nawet samochód się nie zapada... Tylko się zastanawiam, co z tego będzie, jak odpuści mróz i ta glina rozmięknie... Edytowane 6 Lutego 2012 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts