TINEK 06.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ........ Tinek -a co do wyboru dla kobiet - blondyn czy tesc? ................... nie wiem, nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Taaa... Bo najlepsza pora na roboty w gruncie jest przy temperaturze poniżej -10 st C A później to się sypie, tamto pęka, tu nieszczelne... Ehhh... ale ja jeszcze musze wyjaśnić, że z tą kanalizą (obecnie mam szambo) to była taka luźna dyskusja, jak panowie wymieniali wodomierz. Ja nawet nie mam mapy , o wytyczeniu nawet nie wspomnę. Czyżby na flaszkę panom brakło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ja nawet nie mam mapy , o wytyczeniu nawet nie wspomnę. Czyżby na flaszkę panom brakło ? ....sie dorysuje kierowniczko Tylko ja nie wiem jak oni kopali, kilofem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.02.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 nie wiem, nie znam się ..trudno, znaczy sie wyboru nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ....sie dorysuje kierowniczko Tylko ja nie wiem jak oni kopali, kilofem?? no rzecz w tym ,ze nie kopali, to ja se miałam wykopać, a oni tylko wpinkę mieli zrobić - spuściłam panów po brzytwie trudno, znaczy sie wyboru nie mam w ten deseń to ja biere blondynkę moze choć okna umie myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.02.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no rzecz w tym ,ze nie kopali, to ja se miałam wykopać, a oni tylko wpinkę mieli zrobić - spuściłam panów po brzytwie w ten deseń to ja biere blondynkę moze choć okna umie myć Chyba sobie zartujesz – okna myc! Blondynka umie paznokcie malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.02.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Cześć i czołem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzisiaj to nawet od rana bym wychyliła trochę rumu/wódki czy czego tam jeszcze można na rozgrzewkę. Walentynki za tydzień a ja już dziś "pociągająca";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 07.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witam, Normalnie znowu chlali... a nikt nie zawołał Co do tynków - jak kto lubi... Co do mieszkania - nie mogę się do cholery doczekać, kiedy się wprowadzę... Co do zimy - jak już przyszła, to dowaliła... że mi się skala na termometrze skończyła... Co do zimna... przypomnę: kierowniczko, palimy, co można robić w kotłowni, oczywiście, że palimy... Co do deprechy... myślę, że teraz dla wszystkich budujących jest najlepszy czas na wybieranie... bo jak tylko będzie +5st. jak ruszą na budowy to tyle będzie z inspiracji... Także trzymajta sie ciepło... jest spiryt jest zabawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Chyba sobie zartujesz – okna myc! Blondynka umie paznokcie malowac dobra, też sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.02.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Co do deprechy... myślę, że teraz dla wszystkich budujących jest najlepszy czas na wybieranie... bo jak tylko będzie +5st. jak ruszą na budowy to tyle będzie z inspiracji... Noo, tylko trza byc zdecydowanym jeszcze:) Nastepnym razem jak bedzie impreza zadzwonimy po Ciebie,ok? Czesc chłopcy i dziewczeta, cieplo idzie,powoli ale idzie, bedzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 to kiedy ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 cześć cześ¶ćdziś jak wsiadałam do auta to juz nie było czuć arktycznego chłodu tylko zwykłe zimno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 08.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ok... czekam na tel...A co do zdecydowania... to prawda, ale nie ma co przesadzać, myślę, że najlepiej trzeba sobie przypomnieć jak się spędzało wakacje na wsi (o kurka ja cały rok spędzałem na wsi... chyba musze wyjechać do miasta dla odmiany:)) i ten sielski klimat i tak na ciepło urządzić chałupę, żeby powstało to ciepło domowe i człowiekowi zawsze chciało się wracać... Po za tym nikt Ci lepiej nie powie co dla Ciebie najlepsze, jak tylko Ty sama... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Teraz wiosny wypatrywać, skoro elektryka gotowa tynki by się przydały. O tynkarzy nie pytam, bo pewnie sie ponownie przebranżowicie, tzn. wcielicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 zdolniachy som i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.02.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Teraz wiosny wypatrywać, skoro elektryka gotowa tynki by się przydały. O tynkarzy nie pytam, bo pewnie sie ponownie przebranżowicie, tzn. wcielicie No coś Ty, szkoda paznokci zdolniachy som i tyle Aj tam, aj tam potrzeba jest to i jest mobilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No coś Ty, szkoda paznokci Od paznokci chyba kogoś już masz:P: Blondynka umie paznokcie malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Od paznokci chyba kogoś już masz:P: hej, hej ja sobie wypraszam - to moja blondynka A wiosna mnie prosze tu nie straszyć......cholerna kafelki nie skończone....tak mi się nie chce........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) hej, hej ja sobie wypraszam - to moja blondynka Nie ma co, będziesz musiała sie podzielić, bo MSU tynków nie bedzie miała;) W imię wyższego dobra:) A wiosna mnie prosze tu nie straszyć......cholerna kafelki nie skończone....tak mi się nie chce........... Mi się też nie chce i mam nadzieję, ze jak wiosna przyjdzie to mi kopniaka sprzeda:yes: Edytowane 8 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts