netbet 09.02.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 uff...kamień z serca mi spadł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.02.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ps. masz rację kiedyś byłam lepszą synową - ba najlepszą z nas dwóch bo się grzecznie zgadzałam ze zdaniem Najważniejszego... Jesli dobra, to taka co sie zgadza ze zdaniem Najwazniejszego to ja nigdy nie bylam i nie bede dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.02.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 uff...kamień z serca mi spadł.. No nie gadaj, ze tak Cie Obcy obchodza...bardziej sklonna bym była pomyslec, ze sami chceta zabladzic na Polnocny- Zachod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 09.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Podpowiem Ci tak, że jeśli chcesz kłaść teraz tynki to nie rób instalacji kan. wody i co....bo ci tynkaże wszystko podeptają...Ale jeśli przed tynkami będziesz robiła podłoge to już trzeba zrobić te bajery...Co do odkurzacza... sama instalacja to naprawdę kilka groszy kosztuje...a położyć też samemu można...ku młodosci nam nie idzie, więc na starość nie bedziesz biegała z odkurzaczem podręcznym po schodach...sprawa do przemyślenia... A może ktoś z forum ma odkurzacz to może coś powie jak to działa w rzeczywistości - plusy i minusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Malka,a mialo wiecej dzieci nie byc nie będzie (i tu tupnęłam nogą ) Podpowiem Ci tak, że jeśli chcesz kłaść teraz tynki to nie rób instalacji kan. wody i co.... bo ci tynkaże wszystko podeptają... Ale jeśli przed tynkami będziesz robiła podłoge to już trzeba zrobić te bajery... Co do odkurzacza... sama instalacja to naprawdę kilka groszy kosztuje... a położyć też samemu można... ku młodosci nam nie idzie, więc na starość nie bedziesz biegała z odkurzaczem podręcznym po schodach... sprawa do przemyślenia... Jak tynkarze bedą myślący to rurki zabezpieczą (u mnie piękne konstrukcje z desek szalunkowych zrobili -tunele - prawie jak krecie ), by potem nie ryć nowych tynków. Co do odkurzacza - popieram Pana inżyniera, moja instalacja kosztowała kilka stów i jedno popołudnie roboty i wiem,że mam, jak będzie kasa to kupie jednostkę centralną, nie pali się Widziałam jak to cudo działa i sądzę, żaden "naziemny" odkurzacz nie ma takiej mocy, jak choćby najsłabszy centralny i nic mi nie buczy przy uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 12.02.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 .. A może ktoś z forum ma odkurzacz to może coś powie jak to działa w rzeczywistości - plusy i minusy... Ja mam odkużacz minusy głośno buczy strasznie śmierdzi po "odkurzaniu zostaje kurz" Plus jest czyt sto dopóki wszytko lata Odkuzacz centalny instalaacja prostsza niż rurek PP tylko dobrze rozplanować pamietać o szufelce w kuchni i wiatrołapie to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Instalacja odkurzacza do nas kosztowała na allegro jakieś 300 zł, sami sobie rureczki ułożyliśmy i pokleiliśmy, bajka a centralny jak będzie to będzie. Myślę że szkoda nie dać instalacji, jedyna taka okazja przed wylewkami, a potem może się przydać. No i genialna rzecz jak dla mnie: szufelka automatyczna w kuchni, któż z nas nie lubi zamiatać pod meble? pozdrawiamy mroźnie... kto z nas uwierzyłby 2 mce temu, że temp -5 będzie odczuwalna prawie jak upał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ha mam to samo odczucie: wyszłam z dziećmi na sanki, dzwoni mama i mi opowiada co się we Włoszech dzieje (jej pracodawcy twierdzą że koniec świata bliski bo Italię zmroziło) a ja jej na to: U nas fajnie, przyjemnie, ciepło się zrobiło, dziś mamy -5:D Punkt widzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 U nas zero stopni normalnie wiosna, ciepło, aż miałam ochotę bez kurtki wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 zasypało centralną Polskę i to kompletnie, ledwo do pracy dojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Czyżby MSU kielnię na narty zamieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 na zapiecku siedzi, odsypia na zapas i wygrzewa doopkę i ostrzy pazurki na nowy sezon niedługo wiooosna, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 A może ktoś z forum ma odkurzacz to może coś powie jak to działa w rzeczywistości - plusy i minusy... Hejka, ja mam. Podobnie jak malka w sprawie większej liczby dzeci - tupnęłam nogą Jest ok. Polecam. Chyba nie ma minusów. Hmmm? No może ta rura dosyć długa taka... na poczatku się wydawała.. Ale teraz to już nie problem. Po 2,5 latach użytkowania, polecam MSU, co kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 MSU gdzież Ty??Czyżbyś jednak postanowiła zrealizować Wasze plany-do-końca-lutego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 na zapiecku siedzi, odsypia na zapas i wygrzewa doopkę i ostrzy pazurki na nowy sezon niedługo wiooosna, co nie? Wiosna już za rogiem, a MSU w blokach startowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cześć ludziska. Jezdem, na Wasze zawołanie zawsze. Trochę mnie nie było w PL, trochę dupsko obiłam, trochę szlag mnie trafia, ale ciągle na posterunku:D Muszę się postarać żeby nadrobić zaległości na FM no i się w końcu wziąć do roboty - w końcu WIOSNA idzie Ps.Odkurzacza nie będzie Agalind, co najwyzej dzis mogę kielnię na kulę zamienić, przy okazji trzasnęłabym nią w łeb co poniektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No nareszcie, szkoda tylko, że okna do bani. Spodziewam sie, ze dałaś im popalić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 BTW, zdjecia "before" i after" to ma byc quiz pt. "znajdź 3 różnice?":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cześć MSU Ja Twój wpis o niebyciu w PL razem z potłuczonym odwłokiem zaraz skojarzyłam z takim widokiem: roześmiana MSU z rozwianym włosem i wielkimi goglami szusuje gdzies w Alpach... A Misiek (sory za poufałość;D) z Miłośnikiem Tirów na oslej łaczce... A tu cholerne schody - szara rzeczywistość Co do ostatniego wpisu. Nic nie powiem bo słów brak. Ale trzymam kciuki najmocniej jak potrafię i niech żałują że trafili na Cię&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.02.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Współczuję jazdy po schodach, też kiedyś zaliczyłam, tyle że latem, śliskie sandałki miałam teraz jak schodzę to się poręczy trzymam kurczowo Kurczaki okna piękne co za baran je tak poharatał, mam nadzieję że ostrzyżesz go na wiosnę na zero, trzymam kciuki Edytowane 20 Lutego 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts