Martinezio 21.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ty chyba nie chcesz, zeby Cie Misiek odwiedzil E, no niech pojedzie Odpocznie sobie, skonsumuje przy okazji Bułkę z Masłem i Marmoladką... ....wiesz, ze to nienormalne, zeby w tym zasranym kraju trafić na kogoś uczciwego to jak gra w ruletke. No przecież gdzieś ta rozrywka musi być. Nie stać Polaków chodzić do kasyna, to sobie ruletki urządzają w życiu codziennym :/ Czasami to aż żal, że żyje się w takim kraju... Ty wiesz, ze do mnie tez ciesla zawsze dzwonił... No ba... Przecież do kobiety dzwonią, a ona nie zna się, bo z kuchni to nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 E, no niech pojedzie Odpocznie sobie, skonsumuje przy okazji Bułkę z Masłem i Marmoladką... No przecież gdzieś ta rozrywka musi być. Nie stać Polaków chodzić do kasyna, to sobie ruletki urządzają w życiu codziennym :/ Czasami to aż żal, że żyje się w takim kraju... No ba... Przecież do kobiety dzwonią, a ona nie zna się, bo z kuchni to nie wychodzi ad 1. bulki mi sie nie czepiac prosze stwierdzam ze bulka da sie lubic, jest pozyteczny/a i cierpliwie oraz zeczowo odpowiada na zadawane przezemnie pytania podsumowujac prosze mi tu niedzwiedzi na bulke nie nasylac poza tym faktycznie zdjecie siniakow bylo by wskazane ad 2. ja tam lubie ten kraj, i kurde ciagle jakos wierze w ludzi ad 3. w tym malo smiesznym, wlasciwie to nawet wcale nie smiesznym dowcipie bylo ze owszem czasem wychodzi, jak ma za dlugi lancuch tak wiem ze to obrzydliwe i seksistowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ad 1. bulki mi sie nie czepiac prosze stwierdzam ze bulka da sie lubic, jest pozyteczny/a i cierpliwie oraz zeczowo odpowiada na zadawane przezemnie pytania Tajest, panie Majster ad 2. ja tam lubie ten kraj, i kurde ciagle jakos wierze w ludzi Ja też się staram, ale _czasami_ jak napisałem... Kto mnie zna, ten wie tak wiem ze to obrzydliwe i seksistowskie IMO lepiej takie, niż biedroniowe Nigdy nie lubiłem polityki, a teraz tym bardziej od niej stronię. Wiem, jestem nietore... nietere... n i e t o l e r a n c y j n y... ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bułkazmasłem 21.02.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) skonsumuje przy okazji Bułkę z Masłem niedżwiedzie nie powinny same opuszczać rezerwat a jeżeli już to się zdarzy nie wolno ich karmić bułką z masłem bo kanibalizm jest karany Bułka z masłem - przywrócony do ,,łask'' banita Edytowane 21 Lutego 2012 przez bułkazmasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No dobra... nadrobiłam:-P... trochę czasu minęło, tyłek zagojony? Można już się pośmiać? Sorki MSU;), ale moja wyobraźnia jest nieposłuszna jak moje Młode i nijak nie mogę przestać się chichrać Co do okien... ...to śliczny kolorek mają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.02.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) czasem wychodzi, jak ma za dlugi lancuch tak wiem ze to obrzydliwe i seksistowskie Skoro wiesz to po co piszesz, chyba ze lubisz dostac po glowie ... od żony swojej niedżwiedzie nie powinny same opuszczać rezerwat a jeżeli już to się zdarzy nie wolno ich karmić bułką z masłem bo kanibalizm jest karany Bułka z masłem - przywrócony do ,,łask'' banita Czesc banita, odwalta sie od Misiow. Grzecznie prosze:P No właśnie dawaj zdjęcie tych siniaków , zobaczymy czy to czasem nie coś poważnego i jak można ci pomóc poza tym faktycznie zdjecie siniakow bylo by wskazane Doktory sie znalazły od siedmiu boleści, żony oglądać a nie cudze baby A tak wogole czesc Rasia Edytowane 22 Lutego 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 22.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 hej! widzę, że też macie niewielką działeczkę i budujecie mały domek, no i też sami, to tak jak my, pozdrawiamy i życzymy dużo sił będziemy obserwować wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Doktory sie znalazły od siedmiu boleści, żony oglądać a nie cudze baby nie baby tylko siniaki chcielismy obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bułkazmasłem 22.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jakbyś jeszcze nie pozasłaniała FWK na poddaszu to polecam wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174011-%C5%9Aniegi-wilgo%C4%87-p%C4%99kanie-czy-to-problem ze szczególnym uwzględnieniem postów Andrzdzeja Wilhelmiego i mistrza Jana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 nie baby tylko siniaki chcielismy obejrzec Hmm... A to prosz bardz... Wedle życenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.02.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jakbyś jeszcze nie pozasłaniała FWK na poddaszu to polecam wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174011-%C5%9Aniegi-wilgo%C4%87-p%C4%99kanie-czy-to-problem ze szczególnym uwzględnieniem postów Andrzdzeja Wilhelmiego i mistrza Jana. Przeczytalam, choc nie łatwo, bo watek zaczyna przechodzic w dywagacje. BTW, nie chce ocieplac poddasza dopoki nie zrobie tynkow, bo nie chce klasc welny przed mokrymi pracami. Do tej pory otwory okienne byly odeskowane, w tamta sobote zalozyli okna. W ta sobote beda je poprawiac , jak juz zrobia okna mam zamiar przykleic na szyby specjalna piankowa oslone. W kwietniu chce zaczac ocieplac, wiec powinnam sie zmiescic w 4 miesiacach od polozenia membrany. nie baby tylko siniaki chcielismy obejrzec No to Martinezio Wam pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bułkazmasłem 22.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) No to Martinezio Wam pokazał eee tam, ale pokazał, ja to widziałem kiedyś takie dwie kobitki na plaży, te to na pewno nie stukłyby sobie tyłka na schodach ....... ps. i jaka opalenizna , tylko olejek kupujesz na karnistry:) Edytowane 22 Lutego 2012 przez bułkazmasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.02.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ekhm... Z takim zadem, to przy upadku nie sposób się zatrzymać... Siła sprężystości przezwycięży siłę grawitacji połączoną z siłami tarcia IMO tylko współczuć... No, ale wśród 7 mld ludzi nawet 0.1% (promil w sensie) świrów robi 7 mln rarogów kroczących po naszym globie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 23.02.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 wow...właśnie obejrzałem wasze okna...aż przykro patrzeć:/ płaci się za nowe a tu taki gniot. Trzymam kciuki za powodzenie z reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ty czekaj czekaj... a skąd ty już masz dach? okna? ja pierd@#$ .. chwila nieuwagi a tu zaraz parapetówa będzie... no szok normalnie!! eee.. to pogratulować postępów! a to okno? co to to ? to szare umazane? paproki robiły okna jak u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 23.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 te umazane to wina MSU okleina srebrna profil biały to firma wychodząc do klienta maznęła pędzlem - jak by klient normalny i okna białe zamówił to by było ok a tak klops bo przecież nasze okna są najlepsze - kuzwa z kad ja to znam mam nadzieje ze dasz im popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bułkazmasłem 23.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Na zdjęciu domu izolacja pozioma (między fundamentem a ścianą z ceramiki) wypada na poziomie gruntu, powinna być min 40 cm ponad gruntem ze względu na śnieg i deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 23.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Cześć MSU... A kurna chata się buduje... że też nie podrzuciłem tematu żebyć obejrzała okienka w fabryce... Ja taki warunek postawiłem mojej firmie... jak zrobili okienka to wystawkę mi zrobili w firmie, mogłem kazde obejżeć, zapytać o każdę ą, ę... Mam nadzieję, że uda się załatwić reklamację i wyjasnieć sprawę... Szybkiego schodzenia siniaków Edytowane 23 Lutego 2012 przez Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.02.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 hej! widzę, że też macie niewielką działeczkę i budujecie mały domek, no i też sami, to tak jak my, pozdrawiamy i życzymy dużo sił będziemy obserwować wasze postępy Dziekuję, podglądam również i pozdrawiam ...płaci się za nowe a tu taki gniot. nie, no dzieki juz mi lepiej na duchu a to okno? co to to ? to szare umazane? paproki robiły okna jak u nas? Z jednej strony stal ten co umial, a z drugiej strony stolu ten co sie uczyl najwyrazniej. Bo jak gora dobra to dol spaprany i na odwrotnie, ale zobaczymy po weekendzie...co do parapetowy, ja dacie rade przespac sie na styropianie to zapraszam:) te umazane to wina MSU okleina srebrna profil biały to firma wychodząc do klienta maznęła pędzlem - jak by klient normalny i okna białe zamówił to by było ok a tak klops bo przecież nasze okna są najlepsze - kuzwa z kad ja to znam mam nadzieje ze dasz im popalić U nas ewidentnie czynnik ludzki zawinił, ale wciaz sie łudzę że nie będę musiała iść z nimi na noże, tylko podejdą do sprawy uczciwie i rozsądnie Na zdjęciu domu izolacja pozioma (między fundamentem a ścianą z ceramiki) wypada na poziomie gruntu, powinna być min 40 cm ponad gruntem ze względu na śnieg i deszcz. U nas jest pełne podpiwniczenie, fakt ten piach lezy jak popadnie i na wiosne troche to uporzadkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.02.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cześć MSU... A kurna chata się buduje... że też nie podzuciłem tematu żebyć obejrzała okienka w fabryce... Ja taki warunek postawiłem mojej firmie... jak zrobili okienka to wystawkę mi zrobili w firmie, mogłem kazde obejżeć, zapytać o każdę ą, ę... Mam nadzieję, że uda się załatwić reklamację i wyjasnieć sprawę... Szybkiego schodzenia siniaków Czesc, tez mysle, ze sprawe sie uda zalatwic, wyjscia innego zreszta nie przewiduje, bo przecież nie ma spraw niemożliwych do załatwienia:) Fajnie że sezon znów się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts