cronin 28.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 a tak wyszła kiszka...ziemniaczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 a tak wyszła kiszka...ziemniaczana po chińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zawsze można chińskim pexem wyłożyć sobie kilka pętli pod zjazdem do garażu (jeśli w piwnicy), załadować glikolem i przez wymiennik odmrażać sobie zimą zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 nie mam garażu, nie mam piwnicy, mam za to pexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 w sosie słodko-kwaśnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 raczej dość gorzkim zaraz nas MSU wywali z tego kółka kulinarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 można go też podziurkować i ułożyć w ogrodzie jako system nawadniania kropelkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 myślę że MSU chętnie wykorzysta 100 sposobów na zagospodarowanie chińskiego pexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 można go też podziurkować i ułożyć w ogrodzie jako system nawadniania kropelkowego o widzisz.... i to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.02.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 o widzisz.... i to mi się podoba Miała Malka problem i nie Malka problemu, zrobisz se z pexa nawodnienie Smiech przez łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 29.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) można go też podziurkować i ułożyć w ogrodzie jako system nawadniania kropelkowego A po co dziurawić jak po zimie sam zacznie lecić A mozna go też opalić i sprzedać (al) na złomie i kupić jabłka na szarlotkę lub w całości na alledrogo jako Vawina w super promocji Edytowane 29 Lutego 2012 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 01.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Malka...i tak nie było najgorzej. wyobraź sobie ze masz te pexy pod równiusieńką nowo zalana posadzką i dowiadujesz się że to jakiś chińczyk. To by był zonk dopiero. A oszuści są wszędzie i próbują nas nabrać. Trzeba być czujnym cały czas. A system nawadniania...fajnie:) ale 4 kilometry...wszystkie trawniki w okolicy nawodnisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A system nawadniania...fajnie:) ale 4 kilometry...wszystkie trawniki w okolicy nawodnisz:) Zagęści rurki jak w podłogówce to pewnie ledwie 4km wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.03.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ku..wa mamy drzwi wejsciowe do reklamacji, zaraz szlag mnie trafi. Nie otwieraja sie, zglosiłam reklamacje dwa tygodnie temu i doopa. Po kilku telefonach w koncu raczyli przyjechac odwrocili sie na piecie i niech Pani zglosi to do producenta, prosze wypelnic protokół reklamacji i karte gwarancyjną i im wysłac. Kpina jakaś. Niech ich wszystkich jasna cholera! Kupowałam od Was, a nie producenta, wiec prosze to załatwić! Kolejny facet probował ze mna rozmawiac jak z glupia blondynka. Oni sprzedaja, owszem kase biora ale co do reklamacji to prosze złożyc do producenta. Dzwonie na skarge do producenta, facet sie smieje, ze to sklep powinien załatwic i ze mnie robia w balona. Podaje mi telefon do doradcy technicznego czy jakiego tam handlowca, ten na spokojnie mowi, dobra zeby nie przedluzac niech juz Pani nic nie sklada, załatwię to. Wyszła wadliwa partia drzwi z wadliwymi zamkami i niestety trafił sie Pani (!!!!) Zaraz sie ktos z Pania skontaktuje.....no to czekam i zaraz chyba eksploduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.03.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Przepraszam a ten sklep to jakiś spokrewniony z tymi od okien, bo k...cze podobne partactwo i olewactwo Ale dobrze że cała partia zła bo nie będą kwestionować i kombinować.. chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ku..wa mamy drzwi wejsciowe do reklamacji, zaraz szlag mnie trafi. Nie otwieraja sie, zglosiłam reklamacje dwa tygodnie temu i doopa. Po kilku telefonach w koncu raczyli przyjechac odwrocili sie na piecie i niech Pani zglosi to do producenta, prosze wypelnic protokół reklamacji i karte gwarancyjną i im wysłac. Kpina jakaś. Niech ich wszystkich jasna cholera! Kupowałam od Was, a nie producenta, wiec prosze to załatwić! Kolejny facet probował ze mna rozmawiac jak z glupia blondynka. Oni sprzedaja, owszem kase biora ale co do reklamacji to prosze złożyc do producenta. Dzwonie na skarge do producenta, facet sie smieje, ze to sklep powinien załatwic i ze mnie robia w balona. Podaje mi telefon do doradcy technicznego czy jakiego tam handlowca, ten na spokojnie mowi, dobra zeby nie przedluzac niech juz Pani nic nie sklada, załatwię to. Wyszła wadliwa partia drzwi z wadliwymi zamkami i niestety trafił sie Pani (!!!!) Zaraz sie ktos z Pania skontaktuje.....no to czekam i zaraz chyba eksploduję No, żesz !@#$% !!! To trzeba mieć pecha!? PS. Nasze chodzą bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No to ja Ci Słonko tylko powiem, że moje są juz do wymiany....no ale jak się wnosi,wynosi, trzaska i obija, przez kilka lat...no cóż...gwarancja chyba tego nie obejmuje ps.troszkę mi pamięć zaszwankowała z tym pexem, było go 3 nie 4 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ps.troszkę mi pamięć zaszwankowała z tym pexem, było go 3 nie 4 km Ginko biloba trzeba kupic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Agalind , pewnie masz racje.....ale jak Cię za 5 lat zapytam ile kupowałaś gniazdek i innych psztyczów , to bez zająknięcia odpowiesz ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Agalind , pewnie masz racje.....ale jak Cię za 5 lat zapytam ile kupowałaś gniazdek i innych psztyczów , to bez zająknięcia odpowiesz ok ? OK;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts