Liwko 13.01.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Czym na przyklad moze byc zabrudzony? Ja dostalem czysciutki w plastikowych bankach i jak bym tam widzial jakies syfy to bym nie napelnial nim instalacji. Ale tego syfu możesz nawet nie zauważyć. Nawet podczas napełniania może jakaś pchła tam wskoczyć, albo włos łonowy:D Pytanie brzmi. Czy można ten filterek wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 13.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Jakieś małe "ałała" na pętli i mamy brud. Nie przewiduję istotnych prac ziemnych nad DZ, ale.... filtra i tak nie usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wit74 13.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zawsze może być glikol czymś zabrudzony. Pytanie czy po pewnym czasie można ten filterek wywalić? Dokładnie.Ja nie zaglądałem do filtra ponad rok i....jak podejrzewałem miałem zabrudzony w DZ i to nawet mocno, a to już czwarty sezon.W GZ było czyściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Liwko, inhibitory korozji to zdecydowanie nie jest mocz, wiec niepotzrebnie sikales w ten glikol. Leszekf, nie wiem czy widziales ten filterek (pewnie masz siatkowy tak jak u mnie) ale gwarantuje Ci, ze jak bedzie "ałała" na jakiejs petli, to on nie uratuje Cie przed wymianka glikolu U mnie pompiarz na instalacje 1" kazal zalozyc filtr 6/4". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dokładnie.Ja nie zaglądałem do filtra ponad rok i....jak podejrzewałem miałem zabrudzony w DZ i to nawet mocno, a to już czwarty sezon.W GZ było czyściutko O! A jkiego rodzaju zebraly sie tam zabrudzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dziwne. Zawsze się tam dostanie trochę brudu, a to źle wpływa na działanie pompy. Może masz, tylko w środku? Tez tak myslalem i pytalem o to zerwisanta. Powiedzial ze nie ma. Wiec albo nie ma albo serwisant sie nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Dokładnie.Ja nie zaglądałem do filtra ponad rok i....jak podejrzewałem miałem zabrudzony w DZ i to nawet mocno, a to już czwarty sezon.W GZ było czyściutko U mnie w pierwszym sezonie dwa razy był czyszczony i był wtedy zabrudzony. W drugim jeszcze coś tam też było. Ale ostatnie dwie kontrole nic nie wykazały, filterek czysty jak łza:) Edytowane 13 Stycznia 2012 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 13.01.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pyxis, filterek widziałem, macałem, czyściłem i czyszczę. Z roku na rok coraz czystszy ale i tak jakiś paproch się tam trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tez tak myslalem i pytalem o to zerwisanta. Powiedzial ze nie ma. Wiec albo nie ma albo serwisant sie nie zna Ja cię photos nie chcę straszyć, ale lepiej temu się bliżej przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wit74 13.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 O! A jkiego rodzaju zebraly sie tam zabrudzenia? Trudno mi to opisać.Nie były to prusza raczej.Kolor żółtawo-czerwony i szybko dało się zmyć.Określiłbym to bardziej jako coś w rodzaju gęstszej zawiesiny.Ale może się mylę.Po sezonie zerknę tam raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 mozna cos takiego zamontowac poza pompa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ma ktos fotkę jak wyglada ten filterek na zewnatrz, lub tez wewnatrz pompy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 mozna cos takiego zamontowac poza pompa?? Można. Większość z nas tak właśnie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ma ktos fotkę jak wyglada ten filterek na zewnatrz, lub tez wewnatrz pompy?? Ja mam cuś takiego, a w tej części odkręcanej siateczkę w kształcie ruloniku. http://www.ferro.pl/foto/1/c/FxxG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 http://search.searchcompletion.com/ImagesSearchResultsJS.aspx?q=filt+siatkowy&site=web&si=21650&gsd=&cl=1&safe=off&originalSiteSeachDomain=&prevsite=web&cc=PL&sts=&bi=1&st=&btn=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 wrzuc fote albo daj linka do jakiegos takiego urzadzenia. To jest zamontowane na zasilaniu czy powrocie??Edit..juz wrzuciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tylko na zasilaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Najgorsze jest to, że jeżeli miałeś tam jakieś brudy, to część na pewno już się przedostała do PC. Nie wiem co na to Viessmann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 albo zostala w pompce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 albo zostala w pompce Nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts