emot 26.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Cześć,zwracam się do Was z pytaniem, gdyż mam mam do wyrównania podłogę w łazience w starym mieszkaniu (odziedziczonym po babci). Podłoga obecnie to wylewka betonowa przykryta wykładziną. Łazienka ma wielkość ok 4 m2 i między jedną a drugą skrajną ścianą różnica wysokości podłogi to ok 8 cm! Czym to najlepiej wyrównać? Czy można suchym jastrychem z posypką keramzytem na taką różnicę 8 cm? Betonem wylać? Zaprawą wyrównującą? Czy strop wytrzyma takie obciążenie? Perlit ekspandowany i na to wylewka?Chciałem wyrównać i położyć płytki. Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2011 przez emot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 29.01.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Może spróbować w grubszej część wyłożyć styropian np. 4 i resztę na listwach wypoziomować i zalać gotową wylewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts