sylwerson 17.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 to wszystkie mamy tak samo - poczucie braku wpływu na wypadki ale Was pocieszę, dziewczyny - wszystkie papiery kiedyś się wyprowadzą my zaczęliśmy kompletować wszystko w listopadzie a teraz brakuje tylko opinii od geologów no i pozwolenia na budowę dobrze będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 24.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 hop-hopjest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 24.03.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jest Tylko na razie niewiele się dzieje. Ale miło mi cię widzieć u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 19.04.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Chyba nikt nie czyta dzienniczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.05.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 I jak tam migotko, tworzy się koncepcja domu? Jak współpraca z architektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 17.05.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ale udało ci się trafić! Właśnie pół godziny temu wróciłam ze spotkania z architektem Koncepcyjnie dół bardzo mi się podoba, do niewielkiej przeróbki byłaby tylko kuchnia. Góra wymaga jeszcze dopracowania, wyszły nam tam trzy duuuże pokoje, łazienka i osobna pralnia. Nasza sypialnia ma dużą garderobę i loggię, więc się cieszę Z zewnątrz też bardzo trafia w moje gusta - prosty, nowoczesny, z wejściem w podcieniu. Postaram się wrzucić jakieś skany i wizualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.05.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Świetnie! To się nazywa kobieca intuicja Wrzucaj te skany i wizualizacje, będziemy lookać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 21.05.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 No to niefajnie A może napisać odwołanie i uzasadnić to tak jak zrobiłaś w poście. Garaż od południa to przecież totalna pomyłka. A kuchnia wydaje się mała przy dużej powierzchni jadalni i salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 25.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witaj, mam nadzieję, że papierologia pójdzie Ci w miarę sprawnie. Nam zajęła strasznie dużo czasu, potem sytuacja życiowa trochę się skomplikowała i nagle ruszyliśmy z decyzjami. W sumie do 03. marca nie myśleliśmy już o budowie i nagle .... szał i może już w przyszłym tygodniu wbijemy tę przysłowiową pierwszą łopatę. Mam taką nadzieję. Trzymam więc kciuki za Was:) te papiery to chyba coś najgorszego potem już z górki (przynajmniej mam taką nadzieję) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 13.08.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Migotka - w jakim programie wizualki kuchni robiłaś? bardzo fajnie wyszły podoba mi się wygląd domu, ale daj jakieś większe zdjęcia, szczególne wnętrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 14.08.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Wnętrza były robione w Ikea Home Planner (do pobrania ze strony IKEA). Jeszcze nie jest przesądzona kwestia rozmieszczenia okien, ciągle coś mi nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 31.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pisz, jak idzie - myślałm, że już zobaczę fundament czy coś więcej, a tu relacje ustały Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 04.08.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Relacje ustały, bo i nie było specjalnie o czym pisać... Ale obiecuję poprawę i zapraszam tych, którzy się jeszcze nie zniechęcili do odwiedzania mojego dzienniczka. Nowi goście oczywiście też mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witaj Migotko:) Fajny projekt Wam się skroił na miarę Trzymam kciuki aby w końcu walka z papierologią została przez Was wygrana i abyś jak najszybciej mogła napisać: jutro zaczynamy:) Ekipę do murowania już macie? I gratuluję powiększenia rodziny! Pozdrawiam Lukarna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 04.08.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dziękuję za gratulacje Nie mamy jeszcze ekipy... Generalnie muszę się zająć całkiem sporą ilością spraw: znaleźć firmę, która zaprojektuje nam wentylację mechaniczną, znaleźć ekipę od SSO (wstępne propozycje wycen otrzymaliśmy - ale nie widzieliśmy jeszcze "dzieła" żadnej z firm), dać projekt do wyceny do kilku składów budowlanych, dokończyć sprawy kredytu (potrzebne nam jest do tego PNB), zająć się przyłączami... Niestety z racji pracy mój ślubny ma niewiele czasu i głównie jest to na mojej głowie - do tej pory w zasadzie całą papierologię załatwiałam ja. Tylko, że większość tych spraw (poza kredytem - to akurat "moja" branża) to nadal dla mnie czarna magia... Są dni, że nie ogarniam tematu Mocno trzymane kciuki z pewnością się przydadzą - nie mniej, niż pomoc merytoryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 08.08.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Hop hop! Wszystkich odwiedzających zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 hej ładny rozkład pomieszczeń z minusików - niepotrzebna, moim zdaniem, ścianka na granicy salonu i hallu - usuńcie ją a przestrzeń się otworzy; w aktualnym wydaniu salon jest ciasny (ile ma metrów?) a po ucięciu ścianki będzie gited nota bene - ścianka owa nie pełni zadnej funkcji, no chyba, ze ja ślepa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 08.08.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witaj po przerwie Masz na myśli tą zaznaczoną ściankę? http://img407.imageshack.us/img407/4372/10582525.png To jest ściana nośna, więc nie ma jak jej usunąć. Salon wraz z jadalnią ma 35 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 tak, tę własnie no, jeśli nośna, to ma funkcje jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 08.08.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ma Jak ci się widzi umeblowanie dołu i kuchni? Stół w jadalni chcę dać tak w osi okna i zostawić po prawej jego stronie trochę szersze przejście na taras. Wychodzi mi, że od krawędzi stołu do barku kuchennego i ściany będzie 90cm, a od stołu do oparcie kanapy 120cm. Czy takie odległości wystarczą na wygodne użytkowanie stołu? Zakładam, że wsunięte pod stół krzesła (nieużywane) nie wystają więcej jak ok 20, max 30cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts