Aga-Białystok 28.02.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam, podajcie proszę w prywatnych wiadomościach adresy, na które wyślę wylicytowane przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 poszło, dołożyłem troszeczkę za Depesiowe nasionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 28.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja tez poprosze o adresy na priv. Justynkopodobała sie lalka córci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.02.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jako że pierwszy raz brałam udział w forumowej licytacji, napiszcie mi proszę, czy przy przelewie konieczne jest wpisanie poprawnego adresu odbiorcy? Nigdy nie robiłam przelewu bez podania adresu, a mój bank takowy "woła" i nie wiem czy wpłata dojdzie jeśli wpiszę sobie np "-" w tym polu I jeszcze jedno.. czy w tytule przelewu muszę wpisać coś konkretnego? (żeby odbiorca nie miał później ewentualnych problemów np. z US ) Bardzo proszę niech ktoś poradzi co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 28.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) Ode mnie pieniądze pójdą dopiero po 8.03, tak że adres podam, babajago, po wpłacie. Poinformuję o przelewie w tym wątku. ( Chyba że chcesz wcześniej hurtem wysłać fanty, to daj znać - na pewno wpłacę na konto Tomka). Sory za zamieszanie, ale moje konto na razie puste:( zetko! Ja poprzednio w tytule pisałam: "dla Tomka od bpis". ( chyba nikt się nie czepiał, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ) Edytowane 28 Lutego 2011 przez bpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 28.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Agduś wolałabym kwiecień, ale popytam jeszcze Ani kiedy Jej bardziej pasuje, no i oczywiście Cieszka też musi się wypowiedzieć co do terminu. Z dzieckami nie ma problemu, na pewno towarzystwa im nie zabraknie:DCieszynianko no powiem, że czuję się tak mile zaskoczona, iż masz u mnie jeszcze 5 kawałków na wynos:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.02.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja tez poprosze o adresy na priv. Justynko podobała sie lalka córci ? Babojago, oczywiście, że tak! Dziewczę moje i Zuzia są podobnego wzrostu:D. Ja również serdecznie dziękuję za niespodziewane, a baaardzo praktyczne GRATISY: w kapciuszkach śmigam jak ta lala, a w woreczku aktualnie zlokalizowała się tona kredek . Dziękuję w imieniu nas obu za prezenty, fajnie, że można było komuś przy okazji pomóc. Polecam wszystkim twórczość BABYJAGI! P.S.przepraszam najmocniej za ten brak odpowiedzi, ale dopiero dziś tu dotarłam po nalocie rodzinno-urodzinowym:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jako że pierwszy raz brałam udział w forumowej licytacji, napiszcie mi proszę, czy przy przelewie konieczne jest wpisanie poprawnego adresu odbiorcy? Nigdy nie robiłam przelewu bez podania adresu, a mój bank takowy "woła" i nie wiem czy wpłata dojdzie jeśli wpiszę sobie np "-" w tym polu I jeszcze jedno.. czy w tytule przelewu muszę wpisać coś konkretnego? (żeby odbiorca nie miał później ewentualnych problemów np. z US ) Bardzo proszę niech ktoś poradzi co i jak Mam ten sam problem. Próbowałam wysłać przelew, ale na czerwono mi się wyświetla, żeby wpisać adres. Czy ktoś może mi posłać ten adres na priva, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 28.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kaska przelana. Pozdrawiam wszystkich licytujących i wystawiających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.02.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jamles!! Swojaczko!! Poproszę adresy na priv! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.02.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kochani jesteście niezawodni'Ta licytacja była potrzebą sytuacji, chwili a Wy jak zwykle stanęliście na wysokości zadania.Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego wspaniałego wyniku, tym którzy ofiarowali fanty i tym którzy te fanty licytowali,Żałuję tylko, że nie mogłam do końca czuwać tutaj , i tu wielkie dzięki Agduś, która starała się jak mogła uaktualniać wyniki :hug:i jamlesowi;) za stukanie młotkiem;)Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. W temacie spraw organizacyjnych.Spróbuję jutro skontaktować się z Majką i zapytam o adres. Dlatego poroszę o priv. osoby, którym potrzebny jest adres do dokonajia przelewu na konto Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 banki aktualnie nie mają obowiązku sprawdzania zgodnosci danych z danymi wlasciciela konta więc teoretycznie nawet przy wpisaniu adresu paryż rue balzac powinien dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.03.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Poszłoooooooo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.03.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziękujemy wszystkim. Wspaniała jest wasza odpowiedź na problemy Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jamles!! Swojaczko!! Poproszę adresy na priv! :yes: proponuję, wysłać moją kartkę z naszymi pozdrowieniami do Tomka plan B to przekazanie kartki na aukcję dla Frania, pewnie Tomek zaakceptowałby taką propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 01.03.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 wizzy1 prosze o adres na priv, chce wysłać wylicytowane fanty.Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział w aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kochani jesteście niezawodni' Ta licytacja była potrzebą sytuacji, chwili a Wy jak zwykle stanęliście na wysokości zadania. Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego wspaniałego wyniku, tym którzy ofiarowali fanty i tym którzy te fanty licytowali, Żałuję tylko, że nie mogłam do końca czuwać tutaj , i tu wielkie dzięki Agduś, która starała się jak mogła uaktualniać wyniki :hug:i jamlesowi;) za stukanie młotkiem;) Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. W temacie spraw organizacyjnych. Spróbuję jutro skontaktować się z Majką i zapytam o adres. Dlatego poroszę o priv. osoby, którym potrzebny jest adres do dokonajia przelewu na konto Tomka Edziu - przecie Redakcja ma adres, podawała mi Majka na początku licytacji, było chyba nawet podane w osobnym wątku. Ja mam trochę kłopot, więc pozwolę sobie głośno: alp_22, prześlij proszę adres na PW, chciałabym wysłać Ci wylicytowaną przez Ciebie porcelanową lalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziękuję wszystkim za piękną licytację! Proszę betina71 o podanie adresu do przesyłki. Quter, dziś wysłane. Z jagoda51 i Rasia się dogadam o wszystko. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 proponuję, wysłać moją kartkę z naszymi pozdrowieniami do Tomka plan B to przekazanie kartki na aukcję dla Frania, pewnie Tomek zaakceptowałby taką propozycję Hmmm, obie wersje fantastyczne, to którą wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.03.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dopiero jutro wyślę kasę,bo nie mogę jeszcze chodzić zbyt wiele. Pomysł przekazania (mojej) kartki przy okazji aukcji dla Frania uważam za doskonały. :yes:Miałam zamiar prosić Agnes by przytrzymała kolczyki do następnej okazji.Lalkę biorę,bo jej właścicielka rok kończy 8 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts