Aga-Białystok 22.02.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Jeśli nie jest za późno, to poproszę 3 pojemniki od Agi-Białystok za 32 zł. myślałam, że już nikt się nie pokusi w takim razie dorzucam jeszcze babcine przepisy na szarlotkę i rabarbarotkę, co żeby dobrze się odmierzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mam nadzieję, że wybaczycie nowicjuszce, iż się wtrąca. Podbijam: niezwykłą porcelanową lalkę od DPS - za 140 zł. Podbijaj, kochana, jak najwięcej, to tylko Tomkowi pomoże. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrea31 23.02.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 To poproszę Akt od Agduś za 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 myślałam, że już nikt się nie pokusi w takim razie dorzucam jeszcze babcine przepisy na szarlotkę i rabarbarotkę, co żeby dobrze się odmierzało a mi dorzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.02.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no ba! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 24.02.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Właśnie się dowiedziałam że się koty zaczynają rozbiegać Wiosenne koty 60zł jesienne koty 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 25.02.2011 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Czy ksiazki mozna podbic do 50 zl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nemi, jeżeli nie masz materiałów na takie same fioletowe, to ja mogę je oddać albo wymienić na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Proszę, niech ktoś to wklei na początku wewątka, bo się można pogubić. Niektórych fantów tam w ogóle nie ma. Jak tak dalej pójdzie, to się shell nie będzie opłacało piec tego ciasta! Żelki Zestaw karteczek i zawieszka w stylu retro- cena 100zł - QterTorebeczna na duperele - cena 40zł - betina 71Koszyczek na pieczywo i 4 podkładki + woreczek zapachowy- cena 70 zł - Jagoda51Sekretarzyk, pudełko na drobiazgi + serwetnik - cena 200 zł - rasia Agi-Białystok "Nick Yapp - Getty Images of 1980s." - trudno dostępna książka - cena 50 zł - amalfiOryginalny, NOWY brelok "Rybka"- cena 200 zł - eniuZegarek-bransoletka na rękę - cena 130 zł - zetkaFartuch z kieszenią "Home of Hearts"- cena 70 zł DPSKomplet saszetek 'Rękodzieło z Podlasia' - cena EZS 70złTrzy NOWE pojemniki kuchenne Marks & Spencer -cena 50 zł - efiloFuturystyczna popielniczka Marlboro- cena 50 zł - galkaKomplet podgrzewaczy 'Brownie' - cena 120zł Nefer babajaga Lalka przytulanka Nr1- SPRZEDANA cena 230 zł - Justynka Lalka przytulanka Nr2 cena 100 zł - kontradmiral86Pantofle domowe cena 70 zł - bpisLalka przytulanka Nr 3 - niebieska panienka - cena 140 zł - swojaczka Anny Wiśniewskiej Kartka wykonana techniką scrapbookingu.-cena 40 zł - jamlesII kartka wykonana przez Annę W.- cena 40 zł - swojaczka kala67 Obraz wyszywany krzyżykami - cena 50 zł -Edzia martadela Pudełko na drobiazgi -cena 60zł - Nata21 Agduś "Zielony kot" - cena 250zł za wszystkie 3 szt.- pelargonia"Rudzielec" - j.w. pelargonia"Fioletowa kocica z kociątkiem" - j.w.- pelargoniaButelka domowej ratafii- cena 200 zł - anSiJesienne koty - cena 60 zł - martadelaZimowe koty - cena 40 zł - martadelaWiosenne koty - cena 60 zł - martadelaAkt - cena 50 zł - Andrea31 verunia Naleweczka mieszanka żurawiny z cytryną- cena 180 zł - martadela AgnesK Bluzka rozm.M -cena 40 zł - SaskjaKolczyki serca wykonane przez Glizdeczkę - cena 20 zł - swojaczkaKolczyki kulki wykonane przez Glizdeczkę - cena 20 zł - Anna Wiśniewska maksiu Cyfrowa odbitka zdjęcia Tomka i Majki na tle ich 'Komturii' -cena wywoławcza - 5 zł DPS Niezwykła porcelanowa lalka - cena 140 zł - alp_22 Mopsia Butelka - wazon wykonana metodą decoupage -cena 30 zł - wizzy1Kasetka ze sklejki drewnianej w kształcie walca-cena 30 zł - wizzy1 Saskja Jerzy Pilch "Miasto utrapienia", Eustachy Rylski "Warunek", Anka Kowalska "Pestka"-cena 50 zł - gliczarowianin asia.malczewska Aroniówka ze Starej Stajni (butelka nr 1) -cena 150 zł - QBELEKAroniówka ze Starej Stajni (butelka nr 2) - cena 130 zł - shell Cpt_Q Egzotyczne pozdrowienia - cena 90 zł - Zochna unplugged koronkowy obrus babci - cena 50 zł - RD2011 shell 28 kawałków ciasta do spożycia w miłym towarzystwie - cena wywoławcza 8 zł za kawałek2 kawałki po 10 zł - Agduś nemi Zestaw kolczyków - cena 50 zł - AgduśFioletowe kolczyki - cena 30 zł - ngel Edytowane 25 Lutego 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Proszę, niech ktoś to wklei na początku wewątka, bo się można pogubić. Niektórych fantów tam w ogóle nie ma. Jak tak dalej pójdzie, to się shell nie będzie opłacało piec tego ciasta! Może na zachętę dodam, że ciasto podaję z aroniówką Tudzież jakieś inne trunki też się znajdą,np. ...sok jabłkowy:p, nie wspominając o chlebie i soli oczywiście. A już od progu będziemy wymachiwać Agduś, ale jeżeli nikt nie skorzysta z niepowtarzalnej okazji spotkania w doborowym towarzystwie, to menu dostosuję do Waszych wymagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.02.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Słuchajta ludzie , a jaki jest zwyczaj z płaceniem ? Dacie znać ,że już koniec ? Przyznam się ,że już nie śledzę , ale kasiorka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Shell, menu odpowiada nam jak najbardziej! A termin to ja bym proponowała jakiś bardziej wiosenny. Eniu, zwyczaj jest prosty - pieniądze przelewa się na konto (numer jest podany w osobnym wewątku), wystawiającemu przedmiot posyła się na prive informację, że kasa poszła i podaje adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 O, ja na ciasto od shell się piszę 4 sztuki po 10 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 No niestety nie dałam rady na bieżąco prowadzić licytacji. Agduś jak ja Ci się odwdzięczę- Narazie tylko serdecznie dziękuję za pomoc. Jutro kończymy...może komuś przy niedzielnej kawie przyjdzie ochota na ciasto Shell - zostały jeszcze 22 kawałki po 8 zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Nemi, jeżeli nie masz materiałów na takie same fioletowe, to ja mogę je oddać albo wymienić na inne. Kurcze wydawało mi się, że napisałam... Ehh - materiały na dodatkową parę kolczyków fioletowych mam, więc nie ma kłopotu. Edit: Takie kolczyki mogą być jeszcze w kolorze czarnym lub transparentnym (przezroczyste), więc jeśli któraś z Was chciałaby zamienić nie ma problemu. Edytowane 26 Lutego 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jada02 26.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Jesienne koty 70 zł; wiosenne koty 70 zł; Jada02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 27.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 nemi- zostanę przy fioletowych i poproszę jeszcze odbitkę ze zdjęciem Tomka, Majki i Komturii of korz za 10 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jeśli jeszcze można, to poproszę 5 kawałków ciasta Shell po 10 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Aukcja zakończona, a ja przegapiłam fakt, że Ania licytowała 4 ciacha, czyli zapewne wybiera się z przychówkiem. Jako że i tak miałam zamiar wpłacić więcej, niż wynikałoby to z wygranych przeze mnie licytacji, to czy mogę sobie zarezerwować jeszcze trzy ciacha dla progenitury? Jeżeli okaże się, że spotkanie odbędzie się wieczorową porą w gronie dorosłych, to najwyżej Andrzej zje więcej A tak w ogóle, to jak się umawiamy? Na razie odpowiada mi każdy weekendowy termin w marcu i kwietniu (poza długim weekendem i okolicami Wielkanocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Agdus jak zawsze ręka na pulsie... Dziewczęta podajcie na prv adresy gdzie mam wysyłać - postaram się to zrobić najpóźniej do końca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts