jamles 01.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Hmmm, obie wersje fantastyczne, to którą wybierasz?? rzuć monetą ............... i tak wypadnie na Frania Tomek pewnie też tak myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Edziu........poprosze na priv adres do wysłania obrazu z domkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Pieniążki poszły. Mam nadzieję, że lekkie przelicytowanie samej siebie jest zgodne z regulaminem? Zaraz piszę dane do Agi, bo dziecię czeka na książkę. Pozdrawiam wszystkich biorących udział w licytacji oraz Majkę i Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 rzuć monetą ............... i tak wypadnie na Frania Tomek pewnie też tak myśli :D:D Dobra, to już wiem, co robić Tylko pieniążki wpłaćcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 wczoraj wyklikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jestem . szkoda, że mnie nikt nie przelicytował idę uregulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 01.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Gliczarowianin, podaj na priv adres, na który mam przeslac książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 01.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Spokojnie, wyslalem numer konta rodzicom i zaraz po weryfikacji wplaty bede pisal:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Edziu, nie ma za co.Jada02, anSi, martadela, Andrea31 - proszę o Wasze adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Edziu, nie ma za co. Ty przynajmniej liczyłaś, a ja tylko młotek przyniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 wysłałam, do Agi napisałam, więc wie, ale dla porządku piszę tu też. tak z ciekawości - czy to, co uzbietaliśmy wystarczy na coś konkretnego dla Tomka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizzy1 01.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Przelew poooszedł!! Autoprzelicytowanie jest, zdaje się, dozwolone?... Mam nadzieję Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.03.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jeśli ktoś mógłby mi przesłać na priva adres Majki, byłabym wdzięczna. Bez wpisania adresu nie da się wysłać przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 jestem . szkoda, że mnie nikt nie przelicytował idę uregulować Zochna - no tak Mówię, bom smutnai sama pełna winy, że poetę sparafrazuję Ale...ale..."autoprzelicytacja" dozwolona Agduś - wysyłam adres na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Sprawdziłam cennik poczty i znalazłam możliwość tańszego wysyłania paczek. Niech się zdzierca-monopolista nie dorabia na naszej akcji!Otóż można wysylać paczki (także na warunkach specjalnych) E-przesyłką. Od zwykłej przesyłki różni się tym, że listonosz nie przynosi jej pod drzwi, tylko adresat dostaje smsa albo maila, że przesyłkę może odebrać we wskazanym wcześniej urzędzie pocztowym. Jeżeli kogoś i tak zazwyczaj nie ma w domu, kiedy chodzi listonosz, to przecież i tak odbiera awizowane przesyłki na poczcie. Tu jest o tyle wygodniej, ze to nie musi być UP w miejscu zamieszkania, a np. poczta w pobliżu pracy albo ulubionego sklepu. Wtedy trzeba podać adres wybranego urzędu i swój numer telefonu albo adres e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Przelew wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 02.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jeśli ktoś mógłby mi przesłać na priva adres Majki, byłabym wdzięczna. Bez wpisania adresu nie da się wysłać przelewu Też jeszcze czekam.. Ale jak się wkrótce nie doczekam to będę wysyłać bez adresu (tzn. mogę wpisać dowolny znak w rubryce adres i przejdzie, ale kto wie czy mi się przelew nie wróci..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Swojaczko dawaj szybko adres !!!!!!! Urodziny małej już 8- go ! bpisadres!!!!! ale wczesniej rozmiar i kolor pantofli Pozdrawiam Was wszystkich i dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 02.03.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Melduję, iż dzięki uprzejmości DPS otrzymałam w końcu adres i przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Pieniążki poszły,dołączam życzenia najszczersze dla Sz P Komturostwa;zdroowia i przekonania,że będzie dobrze. Babojago teraz będę mogła podać adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts