Mopsia 02.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wizzy1 przesyłkę wysłałam dzisiaj priorytetem. Dziekuję za licytację. PozdrawiamDużo zdrowia dla Majki i Tomka, oby "pod górkę" wreszcie się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 02.03.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kasa przelana z takim małym napiwkiem Nata21 proszę o adres do wysyłki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 02.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Pieniążki przelane (z dodatkiem ) Martadela zaraz podam adres. Cieszę się, że mogłam wziąć udział w tej pięknej akcji. Mam nadzieję, że Tomek wróci do zdrowia. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.03.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jeśli ktoś mógłby mi przesłać na priva adres Majki, byłabym wdzięczna. Bez wpisania adresu nie da się wysłać przelewu Podam Ci swój , może kasa do mnie trafi:lol2:' A tak poważnie : jutro do banku dymam (wyklikać nie umiem) breloczek dla Tadzia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Odbraził się na mnie komputer, więc wreszcie mogłam zrobić przelew. Żelko, szykuj się na najazd. Majko, Tomku, uściski gorące przesyłam i obojgu Wam życzę dużo zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kurka, znowu muszę sprzątać, a juz wyszłam z wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 02.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Poszło. Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzięki uprzejmości DPSi przelew wysłany. Trzymam kciuki za szybki powrót Komturów do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 poooszłoooo!!! Z dodatkiem (jakby ciacha u shell były tak pyszne, że się nie będzie można powstrzymać od dokładek ) Całe szczęście, że Andrzej ma służbowego tatitopka, bo nasz domowy stary rupć pewnie nie poradziłby sobie z przelewem! Żaden bank nie ma tyle cierpliwości, żeby czekać godzinę na hasło... Niewaaażne, grunt, że poszło. Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Agduś jeszcze trochę sobie tak pogadasz, a zakalec mi wyjdzie;) Przelew, mimo że bez adresu został zrealizowany bez problemu. Przed nami jeszcze najprzyjemniejsza część programu czyli ustalenie terminu:wiggle: Cieszka, przywołuję Cię do porządku, don't Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Agduś jeszcze trochę sobie tak pogadasz, a zakalec mi wyjdzie;) Przelew, mimo że bez adresu został zrealizowany bez problemu. Przed nami jeszcze najprzyjemniejsza część programu czyli ustalenie terminu:wiggle: Cieszka, przywołuję Cię do porządku, don't Dzięki za przywołanie, bo jakoś tak niemrawa jestem tego przedwiośnia Z niczym nadążyć nie mogę, a zaległa robota urasta do wysokości Himalajów Mam nadzieję, że latem odetchnę pełną pierwsią Tymczasem byle do wiosny Bardzo serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 02.03.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja też poprosze na priva adres Majki. Bez wpisania aresu nie mogę wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja też poprosze na priva adres Majki. Bez wpisania aresu nie mogę wysłać. Adres poszedł do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 02.03.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 I ja przed chwilą zapłaciłam. Bardzo się cieszę, że mogłam wziąć udział w tej akcji/aukcji. Jesteście wspaniali. A Majce i Tomkowi szybkiego powrotu do zdrowia życzę Ps. Dzięki DPS - za pomoc i wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 To ja Wam dziękuję za to, że wzięliście udział w aukcji dla naszych Tomka i Majki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 eniu, galka, Nefer, proszę o kontakt, pozostałe paczki już zostały wysłane Pozdrawiam i dziękuję! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.03.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Jezdem ! Kasiorka dziś poszła , a breloka przekazałem dla Tadzia (pewnie mało wyraźnie to zrobiłem w # 244 ) No to jeszcze raz : BRELOK NA LICYTACJE DLA TADZIA . Pa PS Dla FRANIA ( Cieszynianka , zakładamy klub przesilonych wiosną ) Edytowane 3 Marca 2011 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.03.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam wszystkich b.b. miło ! Dziś przelew poszedł ,w moim BS nie czepiali się adresu, więc oky! Niech idzie na zdrowie TOMKA!Sylvio nie masz pojęcia, jak już się cieszę z Twojej Babci obrusu ,bardzo mi się podobają takie rzeczy.Pozwolisz ,że czasami odezwę się na priv? Pozdrawiam Cię serdecznie !!! Pozdrowienia dla WSZYSTKICH biorących udział w aukcji! Danuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Jezdem ! Kasiorka dziś poszła , a breloka przekazałem dla Tadzia (pewnie mało wyraźnie to zrobiłem w # 244 ) No to jeszcze raz : BRELOK NA LICYTACJE DLA TADZIA . Pa PS Dla FRANIA ( Cieszynianka , zakładamy klub przesilonych wiosną ) eniu, ja się nie zorientowałam To fajnie z Twojej strony Podpowiesz mi jeszcze gdzie trwa ta licytacja, bo widzę tylko informację o Mirku i pogorzelcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 proponuję, wysłać moją kartkę z naszymi pozdrowieniami do Tomka plan B to przekazanie kartki na aukcję dla Frania, pewnie Tomek zaakceptowałby taką propozycję Aga , tego faceta "ścigniemy" ,to nam powie gdzie aukcja dla Frania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts