Żelka 03.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Tutaj są aukcję dla Franka.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19263495A tutaj wątek Franka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?148863-Franuś-Waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wcześniaczkom/page273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ok eniu, dziękuję Żelka, widzę, że aukcje wystawia dzielny_Franek - w takim razie proszę na prv adres, na który mam wysłać rybkę, do powtórnego wystawienia.PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 03.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dzięki cieszynianko za adres. Na konto poszło z małym napiwkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Godzinę chyba pakowałam dzisiaj butelkę szlachetnego trunku. Poszły dwa pudełka po butach, karton po czymś tam, kilka gazet, folia bąbelkowa, rolka taśmy klejącej i papier pakunkowy. Do tego wielkie czerwone napisy "OSTROŻNIE!". Mam nadzieję, że to wystarczy. Chociaż pani na poczcie potyrpała podejrzliwie paczką i kazała mi podpisać się pod adnotacją "zawartość ruchoma". I nie pomogło tłumaczenie, że ruchoma nie ma prawa być, co najwyżej chlupocząca...AnSi, liczę na wiadomość, kiedy dojdzie. Jutro łatwiejsze wysyłki - obrazki nie chlupoczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Edziu........poprosze na priv adres do wysłania obrazu z domkiem:) Edziu.........hop hop.........odezwij sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Spieszę donieść, że torebeczka na duperele dotarła do mnie, przy czym ja bym jej tak nie określiła. Bo to jest torebka, nie torebeczka. Z pięknie wyhaftowanym motywem ........... i z pewnością nie na duperele Dziękuję wszystkim, że chociaż w niewielkim stopniu, mogłam wesprzeć szczytny cel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.03.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Godzinę chyba pakowałam dzisiaj butelkę szlachetnego trunku. Poszły dwa pudełka po butach, karton po czymś tam, kilka gazet, folia bąbelkowa, rolka taśmy klejącej i papier pakunkowy. Do tego wielkie czerwone napisy "OSTROŻNIE!". Mam nadzieję, że to wystarczy. Chociaż pani na poczcie potyrpała podejrzliwie paczką i kazała mi podpisać się pod adnotacją "zawartość ruchoma". I nie pomogło tłumaczenie, że ruchoma nie ma prawa być, co najwyżej chlupocząca... AnSi, liczę na wiadomość, kiedy dojdzie. Jutro łatwiejsze wysyłki - obrazki nie chlupoczą... hahaha, podobnie pakowałam 2 ceramiczne podgrzewacze dla Nefer - stoją w pudle po xerokopiarce oj, będzie miała frajdę przy rozpakowywaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unplugged 04.03.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 RD2011 -paczka z obrusikiem poszła dziś o poranku, priorytetem, więc mam nadzieję, że prędko dotrze, i że się nie rozczarujesz Dziękuję Ci za udział w aukcji i miłe słowa. Pisz dużo na forum, pisz na priva jeśli wolisz, bo fajna babka jesteś Pozdrawiam serdecznie wszystkich Przyjaciół Tomka! Tomku- wracaj do zdrowia. Tęsknimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.03.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Dzisiaj dotarła lalka-przecudnej urody- i czeka na szacowną jubilatkę Babojago bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiamP. Tomasza i P. Majkę i życzę Im wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witaj Unplugged !! Bardzo się cieszę i czekam na listonosza! Uczę się wstawiać buźki ,ale coś dalej nie kumam? Tak jak pisałaś poćwiczę jeszcze!Dzięki Ci wielkie za miłe słowa i dzięki WSZYSTKIM za WSPANIAŁE SERCA! A TAKŻE ŚLĘ ŻYCZENIA ZDROWIA DLA TOMKA!Tak pięknych kontaktów nie zaprzestaje się !!! Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 05.03.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 przelew wyslany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 06.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Czy ma ktos problem z wyslaniem przelewu, rodzice twierdza ze jest wymagany adres bo przelew wlasnie zawrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 06.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Czy ma ktos problem z wyslaniem przelewu, rodzice twierdza ze jest wymagany adres bo przelew wlasnie zawrocil Wysłalm ci adres na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 07.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wpłynęła wypłata, popłynęła zapłata Czekamy na aroniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.03.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Unplugged ! właśnie otrzymałam od Ciebie cudnej urody obrus !!! Jest o wiele większy niż sobie wyobrażałam !Baaardzo mi się podoba ! Wielkie dzięki ! Dziękuję i ślę serdeczne pozdrowienia ! Danusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Alp_22, dzisiaj lalka pojechała do Ciebie! mam nadzieję, że dotrze bez przeszkód i że będziesz zadowolona! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 07.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Alp_22, dzisiaj lalka pojechała do Ciebie! mam nadzieję, że dotrze bez przeszkód i że będziesz zadowolona! Pozdrawiam serdecznie! Dzięki:) Nie mam specjalnego sentymentu do lalek, po prostu chciałam pomóc Tomkowi i Majce. A ponieważ wszelkie napitki - które mnie owszem, interesowały - były już przedmiotem zażartej licytacji, postanowiłam wylicytować coś innego. Trafiło na lalkę Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.03.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Pieniądze poszły dzisiaj.Aga-adres wysłałam na priwa. Serdecznie pozdrawiam Tomka i Majkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unplugged 07.03.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 RD2011 - czyli z naszej strony "akcja: aukcja" zakończona! Jeśli źle podałam wielkość obrusa to straaaasznie Cię przepraszam, trochę w pośpiechu wystawiałam, bo nie wiedziałam do kiedy można... Mam nadzieję, że znajdziesz odpowiedniej wielkości blat, i że obrus nie zalegnie na dnie szuflady... Wiem, że trafił w dobre ręce i ogromnie mnie to cieszy, bo trochę pięknych wspomnień ma między nitki wlecionych, a pewnie jeszcze dużo zmieści Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.03.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 unplugged !! Już go przymierzyłam do mego stolika - pasuje supeeerr !!! I mowy nie ma by obrus zalegał w szufladzie - no wiesz ! Obrus tchnie taką przytulnością i z pewnością wiele miłych chwil przy nim mi upłynie !Dziękuję ! Pozdrawiam miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts