Nata21 07.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Martadela - paczka dzisiaj dotarła. Pudełko śliczne, już znalazło zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 07.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A tak w ogóle, to myślę, że duże podziękowania należą sie osobom, które przeznaczyły "fanty" na aukcje. A teraz poświęcają swój czas i pieniążki na ich wysłanie. Pozdrawiam i licytujących i wystawiających, niektórych w podwójnej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) Butelka i zawartość dotarły w całości W sam raz na jutrzejsze święto. Dziękuję. A oto i corpus delicti Edytowane 7 Marca 2011 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 07.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 AgnesK - bluzeczka dotarła, jest super i nawet się zmieściłam Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Butelka i zawartość dotarły w całości W sam raz na jutrzejsze święto. Dziękuję. A oto i corpus delicti [ATTACH]46434[/ATTACH] Jakże się cieszę! Mam nadzieję, że się dobrze bawiłaś przy rozpakowywaniu Życzę smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 08.03.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Uff! Wreszcie mogę napisać: Przelew dla Tomka poszedł! Pozdrawiam i życzę duuużo zdrowia Majce i Tomkowi, i dziękuję wszystkim za licytację. bpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dzięki:) Nie mam specjalnego sentymentu do lalek, po prostu chciałam pomóc Tomkowi i Majce. A ponieważ wszelkie napitki - które mnie owszem, interesowały - były już przedmiotem zażartej licytacji, postanowiłam wylicytować coś innego. Trafiło na lalkę Pozdrawiam serdecznie:) Żałuję, że nie miałam flaszki zamiast lalki - no cóż, może komuś dasz w prezencie. Dziękuję za udział w aukcji i takoż pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 08.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Żałuję, że nie miałam flaszki zamiast lalki - no cóż, może komuś dasz w prezencie. Dziękuję za udział w aukcji i takoż pozdrawiam. O rany, czy ja coś palnęłam? Lalka piękna jest, przecież gdyby mi się nie podobała, to bym jej nie licytowała. Buźki przecież wstawiałam, że z przymrużeniem oka to piszę. Wprawdzie, co zauważyłam dopiero teraz, te buźki jakieś krzywe, ale na wszystkich forach użycie znaków " ; )" to przymrużenie oka. Tu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wpłynęła wypłata, popłynęła zapłata Czekamy na aroniówkę Już odpowiedziałam na priva - szykuję paczuszkę dla Ciebie Zgapiłam właśnie procedurę pakowania flaszeczki i szukam pudełka po butkach coby się aroniówka jakimś cudem nie wydostała A drugą flaszkę gdzie mam posłać? Zgłosić się proszę pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Aga-Białystok saszetki dotarły, bardzo ładne Większa już zuż zagospodarowana tzn wypełniona a mniejsza będzie okularowa. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Super, cieszę się bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Alp_22 - nie martw się, nic nie palnęłaś, wszystko jest w porządku! Po prostu żal mi było, że nie miałam flaszki fajnej, bo wzięcie miały. Aga Białystok - fartuszek dotarł, bardzo mi się podoba, dziękuję bardzo!!! Jest w sam raz taki, jak mi potrzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.03.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 10.03.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Podkładki z koszyczkiem od Żelusi dostałam, piękne.To był mój debiut na FM, cieszę się , że choć małą cegiełkę dołożyłam w odbudowie zdrowia Tomka.Pozdrawiam Stużanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 10.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Martadela - paczka dzisiaj dotarła. Pudełko śliczne, już znalazło zastosowanie Mówiłam że najpiękniejsze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Aga - Białystok melduję, że dziś odebrałam książkę. Bardzo dziękuję za przesyłkę. Zdjęcia są super. Trochę wspomnień wróciło. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za licytację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 11.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 DPS, Krystyna dotarła cała i zdrowa. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.03.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Super amalfi, bardzo się cieszę, ach te lata 80te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 12.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Uprzejmie donoszę że Zimowy Kot już wisi na ścianie Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 DPS, Krystyna dotarła cała i zdrowa. Dziękuję Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że będzie cieszyła! Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za udział w licytacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts