EDZIA 02.02.2011 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ufffff, ależ macie tempo. Trudno za Wami nadążyć:yes: Hurtem dziękuję wszystkim licytującym....no to 2 dziesiątka za nami. Z moich pobieżnych wyliczeń wynika, że mamy już 2050zł!!!!!! SUPER WYNIK. Nie ukrywam, że z żalem przekazuję dziś młotek....do 14 lutego. Mam nadzieję, że kiedy wrócę wynik będzie imponujący. Edzia:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 02.02.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Lala nr 1 za 230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Pogadam z pierworodną, ale najpierw muszę nabyć płótna, bo zużyła cały zapas. A póki co, spróbuję powalczyć o aroniówkę Asi Malczewskiej. Na początek 50 zł, żeby licytacja była dłuższa. Verunia, rozwiej nasze obawy - napisz dokładnie, jak pakowałaś i wysyłałaś nalewkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 02.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja tylko jeszcze chciałam napisac, że te trzy książki, które zaproponowałam na licytację, to miałam na myśli, że w komplecie 20 zł. A nie za każdą z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 02.02.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Saskja proponuję edytować post w temacie z przedmiotami do licytacji i dopisać że chodzi o komplet - żeby była jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 02.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Uczyniłam to Ale tu w pierwszym poście to już nie w mojej mocy jest edytować i poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 02.02.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 :)odnośnie kotów - to pelargonia mie przebiła biedna Edzia się pogubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No cóż, kusi mnie aroniówka asi.malczewskiej. Poproszę za 60 pln. Agduś, najwyżej wypijemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O rany , nie było mnie 2 dni a tu aż tyle się działo, jesteście wszyscy wspaniali. Odnośnie pytania o pakowanie naleweczki to zapakowałam ją szczelnie w pudle w kulkach gazetowych i wykupiłam nalepke, uwaga szkło- jakos się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Shell, a daleko masz do mnie? Bo ja poproszę naleweczkę za 70 zł. Verunia, ja widziałam na własne oczy, jak panie z naszej poczty niosły z samochodu do budynku naręcza paczek. Coby było szybciej, ładowały więcej, niż mogły unieść i jednej pani te paczki co rusz sypały się z hukiem na ziemię, a ona, zupełnie niezmieszana, zbierała je, robiła kilka kroków i znów się sypały na ziemię. Jedna z nich miałą wyraźne oznaczenie "góra", ale najwyraźniej sama nie umiała o siebie zadbać, bo lądowała na bruku to na jednym, to na drugim boczku... ten widok mnie prześladuje za każdym razem, kiedy cokolwiek wysyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Agduś, co mam powiedzieć, miejmy nadzieję, że tym razem nie trafimy na taką panią, partacze trafiają się w każdym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak to "co masz powiedzieć"? Napisałaś, że "jakoś się udało", więc zaczynam mieć nadzieję, że to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Shell, a daleko masz do mnie? Bo ja poproszę naleweczkę za 70 zł. .. mam do Asi bardzo blisko.... więc logicznie że daje 80zł pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 mam do Asi bardzo blisko.... więc logicznie że daje 80zł pozdrawiam m. Niby byłaby gwarancja, że się nie rozbije, ale i tak poproszę za 90 pln. Agduś mam tyle samo co Ty do mnie, tyle że to ja mieszkam w Twoim rodzinnym mieście, a Ty tam gdzieś na obczyźnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Niby byłaby gwarancja, że się nie rozbije, ale i tak poproszę za 90 pln. O tę butelkę naprawdę trzeba dbać, więc zrozumiałe że 100zł.... żeby tylko nie dać Poczcie Polskiej zrobić butelce krzywdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 03.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 mamy jeszcze kurierów firm konkurencyjnych Poczty Polskiej...........110 zł nalewka tylko do degustacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 03.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 zrobiło się monotematycznie, to żeby nieco zmienić, proszę lalkę od DPSi za 120.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kurier rozwalił nasz zlewozmywak - zdolny facet był! Takoż chroniąc naleweczkę przed nim poproszę ją za 120 zł. (Przy okazji proponuję wyśmienitą ratafię!) Shell, a gdzie jest moje rodzinne miasto? To, w którym urodził się mój ojciec, to, w którym urodziła się mama, to, w którym mieszkali tuż przed moim narodzeniem, czy to, które zaszczyciłam nim, a może to, w którym mieszkałam jak na razie najdłużej i urodziłam w nim wszystkie trzy córki, albo to, do którego zawsze się przyznawałam? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nie wiem jak podzielimy tę jedną butelkę nalewki na cztery osoby? Proponuję 130 i obiecuję, że powiem czy była dobra:yes: Shell, a gdzie jest moje rodzinne miasto? to, do którego zawsze się przyznawałam? Hę? to, w którym są najlepsze kolędy? i mandatów za jazdę konną po lesie nie wlepiają? (Przy okazji proponuję wyśmienitą ratafię!) Nie jestem pewna czy dobrze jest tak mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 03.02.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Słuchajcie, mam folię bąbelkową Damy radę jakoś przesłać, spooookooooo Jakby co, to ja mogę jeszcze jedną wystawić - co na to szanowna redakcja? (zawsze to więcej dla Komtura, no nie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts