babajaga 04.02.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jakby co, to ja mogę jeszcze jedną wystawić - co na to szanowna redakcja? (zawsze to więcej dla Komtura, no nie?) dlatego pojawiła się jeszcze jedna lalka - niebieska panienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Shell, w takim razie masz na myśli to, w którym najdłużej mieszkałam i dziecka nam się urodziły. Może być. Czasem tam wpadam z wizytą. Mam nadzieję, że drugą buteleczkę jakoś uda mi się zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 04.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam,Poproszę niebieską panienkę (będzie para) za 100złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że nie zostanie mi to poczytanie za bezczelność, ale wpadłam na pomysł, żeby uaktualnić pod nieobecność Edzi stan licytacji. Jako że doświadczenia nie mam, to mogę coś poplątać - proszę o prostowanie. Żelki Zestaw karteczek i zawieszka w stylu retro- cena 100zł - QterTorebeczna na duperele - cena 40zł - betina 71Koszyczek na pieczywo i 4 podkładki + woreczek zapachowy- cena 70 zł - Jagoda51Sekretarzyk, pudełko na drobiazgi + serwetnik - cena 200 zł - rasia Agi-Białystok "Nick Yapp - Getty Images of 1980s." - trudno dostępna książka - cena 50 zł - amalfiOryginalny, NOWY brelok "Rybka"- cena 200 zł - eniuZegarek-bransoletka na rękę - cena 130 zł - zetkaFartuch z kieszenią "Home of Hearts"- cena 50 zł DPSKomplet saszetek 'Rękodzieło z Podlasia' - cena EZS 70złTrzy NOWE pojemniki kuchenne Marks & Spencer -cena wywoławcza: 30złFuturystyczna popielniczka Marlboro- cena 50 zł - galkaKomplet podgrzewaczy 'Brownie' - cena 120zł Nefer babajaga Lalka przytulanka Nr1- cena 230 zł - JustynkaLalka przytulanka Nr2 cena 100 zł - kontradmiral86Pantofle domowe cena 70 zł - bpisLalka przytulanka Nr 3 - niebieska panienka - cena 140 zł - swojaczka Anny Wiśniewskiej Kartka wykonana techniką scrapbookingu.-cena 40 zł - jamlesII kartka wykonana przez Annę W.- cena wywoławcza - 15 pln kala67 Obraz wyszywany krzyżykami - cena 50 zł -Edzia martadela Pudełko na drobiazgi -cena 50zł - braza Agduś "Zielony kot" - cena 250zł za wszystkie 3 szt.- pelargonia"Rudzielec" - j.w. pelargonia"Fioletowa kocica z kociątkiem" - j.w.- pelargoniaButelka domowej ratafii- cena 70zł - anSiJesienne koty - cena wywoławcza 30 złZimowe koty - cena wywoławcza 30 złWiosenne koty - cena wywoławcza 30 złAkt - cena wywoławcza 30 zł verunia Naleweczka mieszanka żurawiny z cytryną- cena 120zł martadela AgnesK Bluzka rozm.M -cena 40 zł Saskja maksiu Cyfrowa odbitka zdjęcia Tomka i Majki na tle ich 'Komturii' -cena wywoławcza - 5 zł DPS Niezwykła porcelanowa lalka - cena 120 zł - Mopsia Mopsia Butelka - wazon wykonana metodą decoupage -cena 30 zł - wizzy1Kasetka ze sklejki drewnianej w kształcie walca-cena 30 zł - wizzy1 Saskja Jerzy Pilch "Miasto utrapienia", Eustachy Rylski "Warunek", Anka Kowalska "Pestka"[-cena wywoławcza 20 zł. asia.malczewska Aroniówka ze Starej Stajni (butelka nr 1) -cena 130 zł - shellAroniówka ze Starej Stajni (butelka nr 2) - cena 120 zł - Agduś Uzupełniłam - mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam. Edytowane 6 Lutego 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 jeżeli dobrze pododawałem to wylicytowano już 2570zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Mopsia - jesteś wielka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 04.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wzrostem niekoniecznie, duchem.......... no staram się juz dość długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 spytam nieśmiało o niebieską lalkę za 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 04.02.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Łeeee, to jak dla mnie bomba! Dzięki dziewczyny, że dałyście radę wstawić mi tą poprawkę bo ja nie umiem Mój małżonek nieśmiało mi podpowiada, że może jakieś plastikowe butelki by się przydały, ale to nie to samo, nie ... więc przylecą w folii bąbelkowej do tych, którzy wylicytują najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizzy1 06.02.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam Czy ja w dobrym miejscu zgłaszam, że zamawiam butelkę i pudełko wykonane przez Mopsię?... Jak w dobrym, to zamawiam póki co po wywoławczej Postępów dla Pana Tomka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 06.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 :yes:no jak mi miło, cieszę sie , że się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizzy1 06.02.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 :yes:no jak mi miło, cieszę sie , że się spodobało. Pasuje mi do wystroju sypialni (której jeszcze de facto nie mam, ale taki wystrój tam będzie I JUŻ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ale nie mozna wziąć po wywoławczej. Musi być jakieś minimalne podbicie, choćby o te 15 zł. Bo to nie jest aukcja. kto szybciej kupi, tylko kto da więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Uaktualniłam stan licytacji w moim wpisie ciut wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mam nadzieję, że nie zostanie mi to poczytanie za bezczelność, ale wpadłam na pomysł, żeby uaktualnić pod nieobecność Edzi stan licytacji. Jako że doświadczenia nie mam, to mogę coś poplątać - proszę o prostowanie. Żelki Zestaw karteczek i zawieszka w stylu retro- cena 100zł - Qter Torebeczna na duperele - cena 40zł - betina 71 Koszyczek na pieczywo i 4 podkładki + woreczek zapachowy- cena 70 zł - Jagoda51 Sekretarzyk, pudełko na drobiazgi + serwetnik - cena 200 zł - rasia Agi-Białystok "Nick Yapp - Getty Images of 1980s." - trudno dostępna książka - cena 50 zł - amalfi Oryginalny, NOWY brelok "Rybka"- cena 200 zł - eniu Zegarek-bransoletka na rękę - cena 130 zł - zetka Fartuch z kieszenią "Home of Hearts"- cena 50 zł DPS Komplet saszetek 'Rękodzieło z Podlasia' - cena EZS 70zł Trzy NOWE pojemniki kuchenne Marks & Spencer -cena wywoławcza: 30zł Futurystyczna popielniczka Marlboro- cena 50 zł - galka Komplet podgrzewaczy 'Brownie' - cena 120zł Nefer babajaga Lalka przytulanka Nr1- cena 230 zł - Justynka Lalka przytulanka Nr2 cena 100 zł - kontradmiral86 Pantofle domowe cena 70 zł - bpis Lalka przytulanka Nr 3 - niebieska panienka - cena 140 zł - swojaczka Anny Wiśniewskiej Kartka wykonana techniką scrapbookingu.-cena 40 zł - jamles II kartka wykonana przez Annę W.- cena wywoławcza - 15 pln kala67 Obraz wyszywany krzyżykami - cena 50 zł -Edzia martadela Pudełko na drobiazgi -cena 50zł - braza Agduś "Zielony kot" - cena 250zł za wszystkie 3 szt.- pelargonia "Rudzielec" - j.w. pelargonia "Fioletowa kocica z kociątkiem" - j.w.- pelargonia Butelka domowej ratafii- cena 70zł - anSi Jesienne koty - cena wywoławcza 30 zł Zimowe koty - cena wywoławcza 30 zł Wiosenne koty - cena wywoławcza 30 zł Akt - cena wywoławcza 30 zł verunia Naleweczka mieszanka żurawiny z cytryną- cena 120zł martadela AgnesK Bluzka rozm.M -cena 40 zł Saskja maksiu Cyfrowa odbitka zdjęcia Tomka i Majki na tle ich 'Komturii' -cena wywoławcza - 5 zł DPS Niezwykła porcelanowa lalka - cena 120 zł - Mopsia Mopsia Butelka - wazon wykonana metodą decoupage -cena 30 zł - wizzy1 Kasetka ze sklejki drewnianej w kształcie walca-cena 30 zł - wizzy1 Saskja Jerzy Pilch "Miasto utrapienia", Eustachy Rylski "Warunek", Anka Kowalska "Pestka"[-cena wywoławcza 20 zł. asia.malczewska Aroniówka ze Starej Stajni (butelka nr 1) -cena 130 zł - shell Aroniówka ze Starej Stajni (butelka nr 2) - cena 120 zł - Agduś Uzupełniłam - mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pięknie tu u Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Cicho jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pozdrawiam z Zatoki Bengalskiej czy ja mogę zalicytować egzotyczne pozdrowienia od Cpt Q ? to dziękuję i licytuję - zochna 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dziękujemy Agduś - stan zaaktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 czy ja mogę zalicytować egzotyczne pozdrowienia od Cpt Q ? to dziękuję i licytuję - zochna 50 zł No i tak to jest. z Zochną, nie ma, nie ma ale jak trzeba, to jest!!! Zochna buziakiiiiiiiiiiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts