Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie z 3-letnimi bliźniakami w lipcu nad morze

tabaluga1

Recommended Posts

Wybieramy się w tym roku nad morze- tym razem już całą 6-osobową rodziną. Po raz pierwszy pojadą z nami nasze trzylatki. Znacie jakieś fajne, bezpieczne i niedrogie miejsca, gdzie można byłoby spędzić 2 tygodnie z czwórką dzieci? Najchętniej domki kempingowe z łazienką niedaleko plaży, ewentualnie kilka kilometrów od plaży z dobrym dojściem z parkingu.

Określ priorytety:

- duża, ludna miejscowość, pełna rozrywek dla dzieci, liczne sklepy, kawiarnie, jadłodajnie, wesołe miasteczko...

- mała miejscowość, w miarę pusta plaża w przyzwoitej odległości...

Bo na razie można by wymienić wszystkie miejscowości nadmorskie - każda ma swoich wielbicieli i miasta i miasteczka i typowe letniska i zabździałe wioski.

No właśnie, chyba podałam za mało konkretów. Chodziło mi o małą, spokojną miejscowość bez dodatkowych atrakcji. Domki kempingowe gdzieś w lesie i blisko plaży. Uwielbiamy zwiedzać i leżenie na plaży godzinami nie bawi nas. W tym roku jednak nie jest to jeszcze możliwe ze względu na maluchy. Twoja oferta Agduś jest super- pooglądałam sobie zdjęcia z Waszej wyprawy na Mierzeję Kurońską i na pewno w przyszłości się tam wybierzemy.

Teraz już zdecydowałam i nawet wpłaciłam zaliczkę. Dziękuję stukpuk- padło na Poddąbie.

gratuluję wyboru !!!! uwielbiam Poddąbie :yes:

W takim razie bardzo się cieszę, że dokonałam dobrego wyboru. Taka rekomendacja- urlop na pewno będzie udany.:yes::yes::yes:

Ew-ka, czy mogłabyś mi ewentualnie polecić jakieś fajne knajpki z dobrym jedzeniem. W domku będziemy mieć aneks kuchenny i pewnie zabiorę coś zawekowane w słoikach, ale nie zamierzam codziennie siedzieć przy garach (nawet jeśli miałoby to być tylko odgrzewanie).

W takim razie bardzo się cieszę, że dokonałam dobrego wyboru. Taka rekomendacja- urlop na pewno będzie udany.:yes::yes::yes:

Ew-ka, czy mogłabyś mi ewentualnie polecić jakieś fajne knajpki z dobrym jedzeniem. W domku będziemy mieć aneks kuchenny i pewnie zabiorę coś zawekowane w słoikach, ale nie zamierzam codziennie siedzieć przy garach (nawet jeśli miałoby to być tylko odgrzewanie).

Gratuluje wyboru! Napewno będziecie zadowoleni.

Często latem bywam w Poddąbiu, poza tym budowaliśmy/remontowaliśmy tam kilka obiektów. A nawet wiem w którym domku pomieszkiwał czasem Andrzej Gołota :) hehhee

A lokali jest mnustwo. I do plaży blisko, tylko za bardzo nie ma co zwiedzać.

Ew-ka, czy mogłabyś mi ewentualnie polecić jakieś fajne knajpki z dobrym jedzeniem. .

nie polecę bom tam bywała kilkanaście lat temu (:bash:) ale czasem śnią mi sie spacery po tym cudownym bukowym lesie pełnym wąwozów i nierówności terenu . Knajpek i restauracji zapewne przybyło i z pewnością znajdziecie cosik dla siebie :yes: