tabaluga1 27.01.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wybieramy się w tym roku nad morze- tym razem już całą 6-osobową rodziną. Po raz pierwszy pojadą z nami nasze trzylatki. Znacie jakieś fajne, bezpieczne i niedrogie miejsca, gdzie można byłoby spędzić 2 tygodnie z czwórką dzieci? Najchętniej domki kempingowe z łazienką niedaleko plaży, ewentualnie kilka kilometrów od plaży z dobrym dojściem z parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Co powiesz o Poddąbiu lub Orzechowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 27.01.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A ja polecam Krynice Morską - już 3 wekacje będziemy spędzać w Krynicy M. córka 6 lat jest zachwycona i już tęskni za wakacjami, w tym roku jedziemy jeszcze z synkiem w lipcu będzie miał 9 m-cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja bym pojechała do Nidy na Mierzei Kurońskiej. Kiedy zobaczyłam tamte plaże, stwierdziłam, że polskie już mnie nie zadowolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 27.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jak lubicie trochę luźniej to polecam Rowy! Słowiński Park Narodowy tam jest i nie ma tyle ludzi co np. w Mielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 27.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja polecam Białogórę spokojna wioska piękna plaża duzo rodzin z dziećmi i kobiet w ciąży, no i nie ma tłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja polecam Białogórę spokojna wioska piękna plaża duzo rodzin z dziećmi i kobiet w ciąży, no i nie ma tłoku Dużo kobiet w ciąży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jak lubicie trochę luźniej to polecam Rowy! Słowiński Park Narodowy tam jest i nie ma tyle ludzi co np. w Mielnie. Rowy znam, a czy mniej tam ludzi to bym się kłócił, hhehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Dziwnow - http://www.plazaklub.plOsrodek przy morzu i mozna wybrac rozny standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 28.01.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A co takie zdziwienie???? Jest tam na tyle spokojnie że mozna odpocząc ja sama byłam w 7-miesiącu ciąży i wypoczełam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Za to jak ktoś chce szybko urodzić to polecam Ustkę Edytowane 29 Stycznia 2011 przez stukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 29.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 O tak Ustka jest super i jest gdzie pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 O tak Ustka jest super i jest gdzie pochodzić I jest gdzie rodzić, jak jest się w poważnej ciąży. Porodówka 100 m. od plaży coż można chcieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.01.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A co Wy tu tak o rodzeniu? Ja już nie zamierzam, czwórka w zupełności mi wystarczy. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Określ priorytety:- duża, ludna miejscowość, pełna rozrywek dla dzieci, liczne sklepy, kawiarnie, jadłodajnie, wesołe miasteczko...- mała miejscowość, w miarę pusta plaża w przyzwoitej odległości...Bo na razie można by wymienić wszystkie miejscowości nadmorskie - każda ma swoich wielbicieli i miasta i miasteczka i typowe letniska i zabździałe wioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No właśnie, chyba podałam za mało konkretów. Chodziło mi o małą, spokojną miejscowość bez dodatkowych atrakcji. Domki kempingowe gdzieś w lesie i blisko plaży. Uwielbiamy zwiedzać i leżenie na plaży godzinami nie bawi nas. W tym roku jednak nie jest to jeszcze możliwe ze względu na maluchy. Twoja oferta Agduś jest super- pooglądałam sobie zdjęcia z Waszej wyprawy na Mierzeję Kurońską i na pewno w przyszłości się tam wybierzemy. Teraz już zdecydowałam i nawet wpłaciłam zaliczkę. Dziękuję stukpuk- padło na Poddąbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 padło na Poddąbie. gratuluję wyboru !!!! uwielbiam Poddąbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.02.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 gratuluję wyboru !!!! uwielbiam Poddąbie W takim razie bardzo się cieszę, że dokonałam dobrego wyboru. Taka rekomendacja- urlop na pewno będzie udany.:yes: Ew-ka, czy mogłabyś mi ewentualnie polecić jakieś fajne knajpki z dobrym jedzeniem. W domku będziemy mieć aneks kuchenny i pewnie zabiorę coś zawekowane w słoikach, ale nie zamierzam codziennie siedzieć przy garach (nawet jeśli miałoby to być tylko odgrzewanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 W takim razie bardzo się cieszę, że dokonałam dobrego wyboru. Taka rekomendacja- urlop na pewno będzie udany.:yes: Ew-ka, czy mogłabyś mi ewentualnie polecić jakieś fajne knajpki z dobrym jedzeniem. W domku będziemy mieć aneks kuchenny i pewnie zabiorę coś zawekowane w słoikach, ale nie zamierzam codziennie siedzieć przy garach (nawet jeśli miałoby to być tylko odgrzewanie). Gratuluje wyboru! Napewno będziecie zadowoleni. Często latem bywam w Poddąbiu, poza tym budowaliśmy/remontowaliśmy tam kilka obiektów. A nawet wiem w którym domku pomieszkiwał czasem Andrzej Gołota hehhee A lokali jest mnustwo. I do plaży blisko, tylko za bardzo nie ma co zwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 W takim razie bardzo się cieszę, że dokonałam dobrego wyboru. Taka rekomendacja- urlop na pewno będzie udany.:yes: Ew-ka, czy mogłabyś mi ewentualnie polecić jakieś fajne knajpki z dobrym jedzeniem. . nie polecę bom tam bywała kilkanaście lat temu () ale czasem śnią mi sie spacery po tym cudownym bukowym lesie pełnym wąwozów i nierówności terenu . Knajpek i restauracji zapewne przybyło i z pewnością znajdziecie cosik dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts