piwosz1 27.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Mój małż up..yl sobie żeby w łazience były na podłodze płytki Porcelanosa India Pulpis i koniec !Fakt, są ładne ale tez dosc drogie . Na płytki scienne z tej kolekcji juz nas nie będzie stać (50mkw) . Pomóżcie zatem coś dobrać dobrzy ludzie. ja myslałam nad czym w kolorze piaskowym lub beż a tylko jakąś ciemna mozaiczkę diuna dobrac. Mozaiczek jest dużo , natomiast co do ścian to naprawdę pojęcia nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka86 27.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 bardzo ładna płytka:) może jakiś trawertyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka86 27.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 http://allegro.pl/travena-mogano-trovan-plytki-tanio-transport-grat-i1418723441.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts