natalia1001 27.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich na forum Mam straszny dylemat bo nie wiem co położyć przed kominkiem. Czy jasne płytki lub kamień przed kominkiem to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 28.01.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam wszystkich na forum Mam straszny dylemat bo nie wiem co położyć przed kominkiem. Czy jasne płytki lub kamień przed kominkiem to dobry pomysł? Kamień naturalny będzie trudny w utrzymaniu czystości chociażby przy czyszczeniu kominka, a jasne płytki mam i jak na razie dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.01.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ja mam płytki na szerokość jednej płytki dużej, wcale nie są ciemne tylko kremowo-zielone i do tego pasek ozdobny na zewnątrz z przewagą zielonego..nie narzekam na utrzymanie czystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts