marcel799 27.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 TenisAgnieszka Radwańska w tegorocznym Australian Open awansowała do najlepszej ósemki turnieju! Tak naprawdę chyba nikt nie liczył na tak dobry występ naszej tenisistki, która po cichu się zakradła do ćwierćfinału, i szkoda że na ćwierćfinale się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Clijsters była do ogrania. Denerwowała się strasznie. Tyle prostych błędów! Szkoda że Radwańska nie potrafiła tego wykorzystać. Myślę że, jak Fibak zauwazył potrzebny jest jej coach z wiedzą i doświadczeniem. Nawiedzony tata juz nie wystarczy. Mnie denerwują strasznie jej cierpiętnicze miny. Przypomina mi znajomego z którym kiedys lubiłem grywać ale który każde swoje nieudane zagranie zaczął kwitować pretensjami do siebie, rakiety, piłki i czego tylko mozna. Nie wytrzymałem, więcej z nim nie gram. Gdzie u Radwańskiej jakaś radość, zadowolenie z gry? Jak będzie stara to może być zgorzkniała ale teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Dzięki drugiemu z rzędu wygranemu turniejowi Agnieszka zdobyła sporo punktów w rankingu. Oby załapała się na kończący sezon Turniej Masters. Brawo Agnieszka! PSCiekawe - post napisałem w dziale sportowym a ukazał się w HP? Edytowane 10 Października 2011 przez jola_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ....musisz uważać z kim pijesz . Elfir ma pewnie mocną głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.10.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Agnieszka awansowała na ósme miejsce w rankingu. Ależ to był mecz (ten w Pekinie). Po drugim secie już wszystko wydawało się stracone, a tu taka niespodzianka. Zmiana trenera wyraźnie wyszła Agnieszce na dobre. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Gdyby ktoś zapomniał, to właśnie na eurosporcie zaczyna się mecz Agnieszki. Karolina przegrała z Czeszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No i okazuje się, że Zvonareva jest "do łyknięcia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 1 : 1 w setach . Żeby jej tylko ten łyk "na poprzek" nie stanął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ale zarąbisty mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 :wave::wave: Brawo!!!!!!!! Nie poddała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No i koleżanka Z. przepier*oliła !! Brawo Iśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 W pewnym momencie myślałam, że koleżanka Z. pobije te dzieci podające piłki. Turczyn dał kiepski kolor nawierzchni. Kiepsko sie oglądało, bo piłka sie zlewała z tłem. Jutro wystarczy wygrać jeden set. Trzeba trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dwa razy nie dala się złamać. Mocna baba z tej Agniechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.10.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Właśnie jej ojciec, kiedy jeszcze był jej trenerem zarzucał jej to, że odpuszcza, jak źle się dzieje. Widać, że to poprawiła. Ma jeszcze parę rzeczy do wypracowania. Przede wszystkim więcej treningu siłowego i wybiegania. Woźniacka podobno całe dnie ostro ćwiczy bieganie i na siłowni, a jak były juniorkami, to Agnieszka ją ogrywała. Ech, dzisiaj to jej współczuję. Z takim ogromnym babskiem stanąc do walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ale dała radę. Bardzo ciekawy pojedynek. Przypominał trochę dawny mecz Fibaka ( chyba z Conorsem),kiedy to pan Wojtek też miał 3 meczbole i przerżnął ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ...komentator też mi się podobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ...komentator też mi się podobał... Taki niedobujany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.10.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ale dała radę. Bardzo ciekawy pojedynek. Przypominał trochę dawny mecz Fibaka ( chyba z Conorsem),kiedy to pan Wojtek też miał 3 meczbole i przerżnął ostatecznie. Ja tego meczu Fibaka nie oglądałam, ale mąż go wczoraj wspominał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.10.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Taki niedobujany.... nie przeszkadzał oglądać ... parę fajnych tekstów zapodał... ...no z Tomaszewskim pewnie nie zamierza konkurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.10.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dla porównania: Petra Kvitová Narodowość: CzechyWzrost: 1.82 m Data urodzenia: 08/03/1990 Waga: 70 kg Agnieszka Radwanska Narodowość: PolskaWzrost: 1.72 m Data urodzenia: 06/03/1989 Waga: 56 kg Letko nie budiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts