amalfi 05.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Piszesz Perm o gracji Sereny. Ja mam odmienne zdanie. Mam wrażenie, że jak ona się rusza, czy chodzi, to wkłada w to straszny wysiłek. Aż samej mi ciężko. Tym bardziej zaskakujące dla mnie jest to, jak szybko dobiega do piłek. Bardzo ją lubię, bo zachowuje się z klasą na korcie. A już zupełnie uwielbiam jak po pierwszym gemie idzie sobie tak dostojnie dookoła kortu bez podchodzenia do wodopoju. No i nudy w finale. Rafa z Novakiem i Serena (wprawdzie nie z Azarenką, ale i tak 3/4 składu jak zwykle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Piszesz Perm o gracji Sereny. Ja mam odmienne zdanie. Telewizja nie pokazuje wszystkiego. Widziałem ją "na żywo" i na korcie i poza nim. Ma wdzięk i grację, tak jak pisałem pomimo wyglądu. Na korcie chodzi, jak większość powoli oszczędzając energię i może dlatego takie wrażenie. Widzałem jak tańczy, jest niesamowita. Generalnie wszystkie tenisistki dużo lepiej wyglądają poza kortem. Fryzury, stroje, uśmiechy. Inne dziewczyny. Widac kasę i klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Niestety nie widziałam Sereny na żywo. Agnieszka dziś przegrała z Petrą. Walnięty komentator cały czas gadał tak, jakby Petra była na osttanich nogach i przegrywała z Agnieszką do zera. Jego wstawki typu: trener Kvitowej jest zrozpaczony działały mi na nerwy. Tu dziewczyny w komplecie. Która najładniejsza? http://i.iplsc.com/uczestniczki-turnieju-wta-championships-druga-od-lewej-agnie/0002KKHAQU3V6ATB-C116-F4.jpg Edytowane 22 Października 2013 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.10.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Tu dziewczyny w komplecie. Która najładniejsza? Fatalne zdjęcie! Na nim najatrakcyjniejszą wydaje się... Serena . Mając w pamięci sesję Isi z basenu jestem zdecydowanym patriotą - słowiańska uroda górą. Wracając do meczu Agnieszki. Oprócz durnego gadania komentatora, wkurzało mnie to, że Radwańska grała dość zachowawczo, czekała na błędy przeciwniczki a ta jak na złość nie chciała ich popełniać zbyt wiele. Gdyby Agnieszka wykorzystała swoją genialną technikę to Petra była do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Też miałam takie wrażenie, że Agnieszka czeka na błędy Petry. Pewnie liczyła, że będzie przebujać za kort. Dziś chyba gra z Sereną? Niestety jestem do piątku w delegacji i hotel nie ma TV sport. ( Za to ma kanały z disco polo. Jeszcze nie sprawdziłam, czy już po meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.10.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No proszę. Jankowic dała radę Azarence. Fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.10.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A Radwańska przegrała z Williams. Ta porażka akurat jej ujmy nie przynosi bo grała naprawdę dobrze, z Kvitową za to pełna mizeria. Psuła decydujące piłki, inne klepała tak by tylko przebić. Niestety jedzie do domu. Łajzarenka za mało proszków łyknęła i przegrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dzisiaj Agnieszka gra z Kerber. Ciekawa jestem tego meczu. Raczej go nie zobaczę, bo wychodzę, ale liczę na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.01.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Co tam Australian Open... http://gif.wiocha.pl/images/5/9/59b24e36ea1aeade07dfd8f13d7356ea.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.01.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Od tego się zaczyna wielkie kariery A tak przy okazji.... Turniej z niespodziankami. Serena odpadła, Maria odpadła. Agnieszka też chyba odpadnie, bo zdaje się, że Koń w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.01.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Konie tak nie jęczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Od tego się zaczyna wielkie kariery Ale chyba zauważasz tę wielką pewność odbicia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 21.01.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Agnieszka też chyba odpadnie, bo zdaje się, że Koń w formie. A może czas na wygraną Isi? Koń niby nabiera rozpędu ale nie jest jeszcze w swojej najlepszej dyspozycji. Ostatnia wygrana Agnieszki to chyba Tokio 2011 ? To będzie ich chyba szesnaste spotkanie i tylko 3 wygrane Polki! Czas poprawić statystyki! Która gorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.01.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No i okazałem się wieszczem! Ostatni set do zera. Brawo Isia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No i okazałem się wieszczem! Ostatni set do zera. Brawo Isia!!!!!Szczęka mię opadła po tym meczu i do tej pory tak pozostała. Co za gra! Takiej Radwańskiej brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że będzie powtórka i zobaczę. Mówicie, że grała dobrze, a nie to, że Koń zasłabł na ten przykład? Jeśli tak, to wielkie brawa!!! Krzysiek, czemu na Agnieszkę mówisz Isia? Tak z ciekawości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Do Agnieszki tak mówią najbliżsi, a o niej najwytrwalsi fani. Ja do najbliższych się nie zaliczam ale kibicowałem jej talentowi jeszcze gdy odbijała piłki na kortach krakowskiego Nadwiślanu. A skąd się wzięło to przezwisko. Agnieszka sama to tłumaczy: http://www.mowimyjak.pl/fakty/sport/dlaczego-agnieszka-radwanska-to-isia-skad-wzial-sie-pseudonim-naszej-tenisistki,29_56936.html Trzymajmy kciuki bo następna przeciwniczka wcale nie jest taka łatwa do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Cibulkowa nie odpuszcza. To prawda. Pięknie gra w tym turnieju Federer. Już wszyscy przebąkiwali, źe powinien kończyć karierę, a tu proszę. Warto śledzić mecze z Jego udziałem, bo to obecnie jeden z niewielu tenissistów grający techniczny, efektowny tenis. W czasach "drwali" to unikat. Krzysiek, dzięki za wyjaśnienie. Ciekawiło mnie, bo ja tak mówię na swoją córkę (to zdrobnienie imienia), ale nie ma na imię Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Cibulkowa nie odpuszcza. To prawda. Pięknie gra w tym turnieju Federer. Już wszyscy przebąkiwali, źe powinien kończyć karierę, a tu proszę. Warto śledzić mecze z Jego udziałem, bo to obecnie jeden z niewielu tenissistów grający techniczny, efektowny tenis. W czasach "drwali" to unikat. Krzysiek, dzięki za wyjaśnienie. Ciekawiło mnie, bo ja tak mówię na swoją córkę (to zdrobnienie imienia), ale nie ma na imię Agnieszka. Federer zmienił rakietę. Grał starym modelem który wprawdzie dawał niesamowitą kontrolę ale nie przyśpieszał piłki tak jak robią to nowoczesne rakiety. Ten jego "nowy' model zdaje się wcale nie jest taki nowy w sensie modelu. Różnicę jednak na korcie widać. Do tego ma za coacha Edberga. W sumie dało to bardzo pozytywny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kuń przegrał, Nadal przegrał....czas na zmiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts