Kendra 26.01.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 LI może by i wygrała jakby nie ta noga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nasz Jerzyk wrzeszczał do sędziny: ile razy można, ile razy? Chodziło mu o sędziowskie pomyłki. Andy Murray może tak krzyczeć po kolejnej przegranej w australijskim finale (trzeciej?). Znowu Serb górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 15.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No i Isia znowu będzie się zmagała z Azarenką! Może teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikko 15.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Należy jej się, dobrze gra dziewczyna, mogłaby w końcu ograć tę Azarenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wczorajszy mecz Agnieszki z Karoliną był ucztą dla oka kibica. Finezyjne zagrania w najlepszym stylu nie mające nic wspólnego z siłowym waleniem. Azarenka ma dodatkowy atut w postaci wolnego wczorajszego dnia na odpoczynek. Mecz chyba o 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.02.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Łajzarenka . Może sie Radwańska przełamie i zapomni o tych wszystkich porazkach. Tak przy okazji, jakże miło słucha się Fibaka jako komentatora, profesjonalizm w pełnym wymiarze. Tego brakowało mi w Eurosporcie. 100 razy bardziej wolałem komentatorów angielskich niż Tomaszewskiego czy Stopę. Tomaszewski wprawdzie legenda ale radiowy sposób komentowania czyli gadaniw w czasie wymian jest denerwujący mocno. Stopa natomiast próbujący w stylu Tomaszewskiego budować atmosferę swoimi przewidywaniami jest kompletnie niestrawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 No niestety. Łajzarenka wyluzowana, Radwańska spięta, bez pierwszego serwisu, zepsuła wiele decydujących uderzeń. Kompleks Łajzarenki dalej dla Radwańskiej nie do przezwyciężenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Końpleks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Końpleks... Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.02.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Przegrała Radwańska z Kvitową w stylu potwierdzającym tezę że 4 miejsce w rankingu jest dla niej stanowczo na wyrost. Brak pomysłu, brak chcęci do gry, Po takich meczach chciałoiby sie powiedzieć: daj sobie dziewczyno spokój z tenisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.02.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Bez przesady! Nie można być stale w doskonałej formie. Tylko robocop Łajzarenka tak potrafi (choć i ona ma gorsze dni). Isia jest doskonałą tenisistką i myślę, że w pierwszej 10 rankingu ma pewne miejsce. A różnice, poza pierwszą dwójką, między tenisistkami z wierchuszki są bardzo niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Widziałam tylko końcówkę drugiego seta. I chyba dobrze, skoro tak kiepsko grała. Wczoraj jakiś sądny dzień. Justyna się wywaliła, Agnieszka odpadła..... Jerzyk ma grać z Berdychem, ale nie wiem kiedy i czy gdzieś pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Bez przesady! Nie można być stale w doskonałej formie. Tylko robocop Łajzarenka tak potrafi (choć i ona ma gorsze dni). Isia jest doskonałą tenisistką i myślę, że w pierwszej 10 rankingu ma pewne miejsce. A różnice, poza pierwszą dwójką, między tenisistkami z wierchuszki są bardzo niewielkie. To nie chodzi o formę. Chodzi o nastawienie. Radwańska kompletnie nie ma "pazura" do gry z niektórymi zawodniczkami. Na LI, Kvitowa, Safarowa. Przegrywa z nimi w wiekszości dlatego ze nie potrafi zdobyć się na odrobinę ryzyka. Z łajzarenką, Szarapową czy z Wiliams wygląda to troche inaczej. (Z łajzarenką przynajmniej w ostatnim meczu). Przygnębiające jest oglądanie takich pojedynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.02.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 zgadzam się. kiedy już się wydaje, że jest w formie i świetnie jej idzie wtedy przychodzi czarna rozpacz. odnoszę wrażenie, że albo chce zrobić na złość trenerowi albo jak gołota (psyche siada). podejrzewam, że jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 zgadzam się. kiedy już się wydaje, że jest w formie i świetnie jej idzie wtedy przychodzi czarna rozpacz. odnoszę wrażenie, że albo chce zrobić na złość trenerowi albo jak gołota (psyche siada). podejrzewam, że jedno i drugie. Ale czemu na złość trenerowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.02.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 głośne sprawy z kłótniami jak należy grać oraz demonstrowana (wg. mnie) pokazowo olewająca postawa na korcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wiem, że z ojcem były takie jazdy, ale z Wiktorowskim to nie słyszałam. Jeśli tak, to świadczy o braku dojrzałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 łomatko więc ja zostałem na etapie ojca... no cóż, jacy gracze tacy kibice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ojcu pewnego dnia powiedziała sp.... i tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Z Berdychem nie poszło. Zdecydował jeden gem. Dekoncentracja Janowicza i po meczu. Mimo wszystko z przyjemnoscią sie jego mecze ogląda. Ma to czego nie ma Radwańska, zacięcie niezaleznie od przeciwnika. Moja małżonka twierdzi do tego że jest przystojny. Kariera przed Janowiczem, jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts