amalfi 15.05.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Podobno Janowicz wygrał z Tsongą. O w mordę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.05.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 I to w dwóch setach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 15.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 W kolejnym meczu zmierzy się z Richardem Gasquetem. Jeżeli sodówa nie uderzy Jerzykowi do czachy to ma duże szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jerzyk na korciehttp://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No i wygrał!!!!! Teraz chyba czeka Go mecz z Federerem. Ciekawa jestem jak sobie poradzi. Wygrać nie musi, ale parę gemów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.05.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ciekawa jestem jak sobie poradzi. Wygrać nie musi, (...)No nie musi, ale było by miło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.05.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dzięki jednemu z komentatorów sportowych WP wiem co musi zrobić Janowicz by wygrać. "Musi grać dobrze" Jak on na to wpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.05.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mecz dopiero o 21.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Na taki mecz czekałem od dawna. Mam nadzieję, że mnie...Federer nie zawiedzie i podejmie walkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.05.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ...no ładnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 ...no ładnie było... Zgadzam się. Piękny mecz. Jerzyk dotrzymywał kroku mistrzowi. Wielkie brawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.05.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Przypominam, że trwa French Open. Ula odpadła, ale odniosła sukces, bo pokonała Venus. Kubot odpadł wczoraj po meczu z bardzo wyluzowanym Francuzem. Jerzyk właśnie na korcie. Nie wiem co z Przysiężnym. Miał grać o 11.00 i chyba nie gra, bo na stronie turnieju nie ma tego meczu. Wie ktoś, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.05.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Przypominam, że trwa French Open. Ula odpadła, ale odniosła sukces, bo pokonała Venus. Kubot odpadł wczoraj po meczu z bardzo wyluzowanym Francuzem. Jerzyk właśnie na korcie. Nie wiem co z Przysiężnym. Miał grać o 11.00 i chyba nie gra, bo na stronie turnieju nie ma tego meczu. Wie ktoś, co się dzieje? Już wiem. Słayszałąm w radiu, że już po meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.06.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przegrał Janowicz. Wiele do powiedzenia nie miał. Grał bardzo przeciętnie, za to Wawrinka zagrał chyba mecz życia, Wychodziły mu piłki niesamowite. Federer w meczu z Janowiczem też grał jak natchniony. W następnych meczach już taki dobry nie był. Janowicz, wyglada na to wyzwala w graczach jakąś dodatkową motywację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przegrał Janowicz. Wiele do powiedzenia nie miał. Grał bardzo przeciętnie, za to Wawrinka zagrał chyba mecz życia, Wychodziły mu piłki niesamowite. Federer w meczu z Janowiczem też grał jak natchniony. W następnych meczach już taki dobry nie był. Janowicz, wyglada na to wyzwala w graczach jakąś dodatkową motywację. Myslę, że mają w pamięci mecz Janowicza z Murrayem i tak ich spina, aby nie przegrać. Obiektywnie, Wawrinka grał dużo lepiej i zwyci,ęstwo mu się należało. Pocieszające jest to, że też ma podobno polskie korzenie. Dzisiaj gra Agnieszka I są dwa deble z udziałem Polaków. Ala Rosolska z partnerką z Gruzji jest w 3 rundzie, ale dziś chyba nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 No to wsio jasna...bez sensacjów. Agniecha z jednym popisem...Chłopaki jeszcze sobie pograją. Ładny mecz Federera z Simonem...Tzn ładny Simona:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dzisiaj byłam pod wrażeniem meczu Kuzniecowej z Kerber. Rewelacja. Agnieszki pyk, puk, pyk, pyk mnie uśpiło. Niestety mam wrażenie, ze Radwańska doszła do ściany i nic nowego już się nie wydarzy. Mecze ogląda się bez emocji kibicowania, zupełnie inaczej niż Janowicza, czy nawet Uli Radwańskiej. Jak będzie tak pykać z Errani, to marnie to widzę. Ale już powiedziała, że zadowoli ją ćwierćfinał. Jakiś brak ambicji czy realna ocena swoich możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 I jeszcze niby w tenisowym temacie, ciekawostka. Jak upadają legendy i autorytety: http://www.wprost.pl/ar/402189/Druga-twarz-legendy-polskiego-tenisa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 03.06.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Już kilkanaście lat temu była podobna afera z udziałem Fibaka. Tylko, że wtedy udało się to wyciszyć, tak że niewiele przedostało się do polskiej opinii publicznej. Były na ten temat publikacje w prasie zachodniej, np.:http://www.independent.co.uk/news/the-sex-scandal-that-wouldnt-lie-down-1185127.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Agnieszki pyk, puk, pyk, pyk mnie uśpiło. No, ale to PYK Agnieszki to chyba Cię przebudziło? https://www.youtube.com/watch?v=7gxwuHY2mN4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts