jola_krzysiek 07.05.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Agnieszka wygrała z Kuzniecową! Ale mecz - takiej Isi dawno nie widziałem. Drugi set jej się nie udał ale za to końcówka trzeciej odsłony to było niezłe widowisko. Gratulacje. Teraz Vinci. Jeżeli starczy zdrowia i kondycji to powinna być górą Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.05.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Agnieszka wygrała zdecydowanie. W następnej rundzie spotka się z mało znaną Francuzką Caroline Garcia. To będzie ich pierwsze spotkanie, Garcia to objawienie tego turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.05.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Tylko pięć gemów urwała Agnieszka Szarapowej. Zakończyła turniej jak przed dwoma laty. Myślę, że piękna Maria wygra ten turniej w cuglach, jest w wyśmienitej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.05.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Tylko pięć gemów urwała Agnieszka Szarapowej. Zakończyła turniej jak przed dwoma laty. Myślę, że piękna Maria wygra ten turniej w cuglach, jest w wyśmienitej formie.Niestety, Radwańska przez większą część spotkania sprawiała wrażenie przestraszonej juniorki. Ręce opadają jak się takie coś ogląda. Za to Halep pokazała to czego Radwańskiej brakuje; waleczność, precyzję i umiejętność narzucenia swojego stylu gry. Radwańska jest jeszcze trzecia w rankingu ale niedługo ona będzie piąta a Halep trzecia. Te trzecie miejsce Radwańskiej jest, w tej chwili bardzo na wyrost. Szkoda, bo już w tym turnieju pokazała, że potrafi grac jak na trzecią rakietę świata przystało. Niestety z Szarapową gdzieś to wszystko znikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.08.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 No i po kilku miesiącach posuchy nareszcie sukces. Zwycięstwo w Montrealu to dobry prognostyk przed US OPEN. I kogo Isia po drodze do finału pokonała! Zdecydowanie udany turniej. Jako wierny kibic i fan Jej talentu i urody szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Wyraźnie poprawiła serwis. Nie w sile, bo na to już szans raczej nie ma, ale piłka nie upada już w przewidywalnych miejscach. I pozwolę sobie dolać trochę dziegciu to tej beczki miodu. Venus była wykończona po meczu z siostrą, w którym dała z siebie wszystko. Był moment, kiedy Amerykanka nie psuła i wtedy miała przewagę nad Agnieszką. Nie zauważyłam wielkiej liczby wygranych piłek bez psucia Venus. Mecz ogólnie był nudny. Mnie największą radość sprawiła wygrana z Quniem. Może wreszcie uwierzy, że Qunia można pokonać. No i powodzenia w US Open. Mam nadzieję, że ta wygrana doda Radwańskiej skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 13.08.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 To, że Venus była zmęczona nie umniejsza sukcesu Isi. Łajzarenka też nie w najlepszej formie. Wycofała się z turnieju w Cincinnati, a Venus przegrała w pierwszej rundzie z Czeszką. Agnieszka stwierdziła kiedyś, że nie jest w stanie zaserwować z prędkością 200 km/h więc musi nadrabiać sprytem. Tak też oceniają Ją komentatorzy: gra techniczny smart tenis na najwyższym poziomie. Teraz Radwańską czeka pojedynek z Japonką. Wbrew pozorom może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 14.08.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Na szczęście moje obawy o pojedynek z Japonką okazały się płonne. Teraz Agnieszkę czeka mecz rewanżowy z Sabiną Lisicką. Może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.08.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Z Lisicką tyz piknie było. Ciekawe jak z Karoliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.08.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Trwa US OPEN http://www.usopen.org/index.html Mecz Agnieszki z Chinką był masakrą. Niestety. Radwańska grała, jakby była bardzo zmęczona. Nie wiem, czy zauważyliście, że jak tak charakterystycznie stęka, to wiadomo, że po ptokach. Jurek Janowicz właśnie na korcie. Patrzę od czasu do czasu, bo to nie na moje nerwy. Jurek moim zdaniem musi wyzbyć się pokusy stosowania skrótów w sytuacjach zupełnie nie uprawniających takie zagrania. Pierwszy set dla Jurka, ale wiadomo, że może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.08.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No i już raczej po Jurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.08.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No i już raczej po Jurku. Zęby bolą jak się takie coś ogląda. Co on ma w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.08.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Zęby bolą jak się takie coś ogląda. Co on ma w głowie? Po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.08.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Po zawodach.Stanowczo ma Janowicz bardzo długi kres dojrzewania. 23 lata, wypadałoby już dorosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.08.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Stanowczo ma Janowicz bardzo długi kres dojrzewania. 23 lata, wypadałoby już dorosnąć. No, emocje nad zdrowym rozsądkiem. Był moment, że się wydawało, że chłopak jest ogarnięty przez jakiegoś psychologa, ale czar prysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.08.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 na szczęście przykimałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Agnieszka na korcie z Venus. No czemu jej nie pogoni trochę, tylko tak pyka pod rakietę? Aż ciężko się ogląda. Jakby się bała. Tak pięknie grała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Jest lepiej. Tfu, tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.01.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Szkoda. Trzeba jednak przyznać, że Venus zagrała niesamowicie dobrze. Radwańska za to, oprócz drugiego seta jakoś nie potrafiła przełamać własnej słabości. Nie jej dzień najwyraźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 No kiepsko to wygladało. Czyli z naszych tylko Ignacik w deblu została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts